vee bjk:2 fb:0
Printable View
vee bjk:2 fb:0
bjk süper oynuyor. Fener inanılmaz kötü
futbol motive işi, futbol ruh işi eğer sen yüreğini koyup oynamazsan yenilmeye hatta ezilmeye mahkumsun şimdiden beşiktaşlıları kutluyorum hakediyorlar
fenerbahce niye bu kadar kötü oynuyor ya.Atağımız yok .Daum ikinci yarıda semihi oyuna sokmalı yoksa fener acısından cok kötü olur.
iki takımıda tebrik ediyorum güzel bir maç izlettiler. Bence fener daha iyi ve baskılı oynadı özellikle ikinci yarının 15-20 dkkası ki ben maçı alacaklarını düşündüm. Bjk direndi ve maçı çevirmesini bildi
ufak bir database sorunu yüzünden siteye erişim kesildi bu aksaklıktan ötürü özür dileriz.
bjk li arkadaşları tebrik ederim. ilk yarı herkes maçı bjk nin kazanacağını düşündü ama fb maçtan kopmadı ve 2-2 ye kadar taşıdı. uzatmalarda bjk hakkıyla maçı kopardı. kupa bjk camiyasına hayırlı olsun
mac fenerin hakkıydı bence.Ama bugün maca teshir eden iki kişi vardı bence.
1)tuncay şanlı
2)bülent demirlek
hakemin ne suçu var 1 kaç yerde hatalıydı ama maça teshir etmediQuote:
Originally Posted by mertcan1304
bir Fenerli olarak bjk'lileri tebrik ediyorum. Bu macin hakki sizdeydi,Fener istedigi oyunu ortaya koyamadi. Neyse,simdi full konsantre Sampiyonluga dönmemiz lazim. Bu arada Aurelio'nun eksikligi büyük bir desavantaj ama biz oyunumuzu oynarsak galibiyet gelir.
uzatmalarda kaçan goller ve çizgiden çıkan topun hemen ardından gelen atakta aurelio'nun kırmızı kartı kopma noktası oldu maçı kim haketti bilmiyorum valla garip bi maç oldu işte :)
aurelio ve serkan yok
serkan sarı kart sınırındaydı 4. sarı kartını gördü ama bu kural belkide kupa maçında geçmiyor olabilir
neyse ya besiktaslıları tebrik ederim Hakem cok önemli tesir etmedide tuncay varya maca cok etki etti.Offf su kupayı bir göremicemmim yaaa.Quote:
Originally Posted by hurmet
tuncay ve anelka berbattı. daum neden alexi çıkardı çözemedim... ayrıca tiganada maça hiç etki eden bir harekette bulunmadı.
daum,anelka,tuncay...fenerin malubiyetinin 3 sebebi bence bu isimlerdi...
Gercektende tuncay cok kötüydü.anelka tuncaya göre daha iyiydi bence.Ama daum'un alex'i cıkarması cok büyük bir hataydı.neye dayanarak cıkardı alex'i hala bir anlamıs değilim.Quote:
En fazlada suna üzülüyorum.Beşiktas bu sene berbat bir takım.Yine bir maçla kendilerini kurtardılar.
bu ara maç bitiminde bjkli oyuncular bir babahindi çektiler ve tuncaya b.... dediler
daum hiç bir zaman Alexi çıkarmazdı hatta en kötü oynadığı maçlarda bile sakatlanmış olabilir mi acaba
Bjklilere tebrikler.
Hakem ilk golu resmen hediye etti.Ama gerisinde uzatmalar hariç maçı hakettiğimizi düşünüoyurm
abi berbat bi takım değil de bu sene kötü...Quote:
ayrıca bir takım daha var her sene bir iki kere kötü gidip tek maçla kurtulan sonra da açılan...
öncelikle tebrikler beşiktaşlı arkadaşlar haklarıydı kazandılar.ah tuncay vah tuncay bir değil iki değil bu üç oldu ne yapmaya çalışıyosun gerçekten anlamıyorum.topta sevmedi biz atamadık beşiktaş attı.olmayınca olmuyor umarım bi türkiye kupası görmek nasip olur.
Tuncay yaptığında pfdk'ya sevk etmişlerdi.Acaba bjk'lileride pfdk'ya sevk edebileceklermi.
modlardan biri bu mesajı silebilirm acaba.
oh oh maşallahh :mad: :mad:Quote:
walla bence cok zevklı bı mactı tabı bu buırazda sonuca baglı:D1.2. goller tuncaydan kaynaklandı ozellıkle 2. gol tabee
tuncay yaptığında pfdk'ya sevk etmişlerdi.Acaba bjk'lileride sevk edermi pfdk'yaQuote:
bence hemen 1 maç ceza versinler bütün futbolculara :D:D
evet bende duydum.ama şu var tuncay galatasaray maçından sonra yaptı bunu beşiktaşlı taraftarlara ne oluyo anlamadım;;)Quote:
Biz her sene sevindiriyoruz zaten beşiktaşıQuote:
Giydikleri t-shortlara da anlam veremedim
şu garibime gitti bizim türk takımlarında şu var öndeyken defansa yaslanıyolar adam gibi oynasaydı bjk ikinci yarı maç fark olurdu
:D :D :D ewet ewet en ıyısıQuote:
evet beşiktaş bize ters geliyor
bir golde anelkanın kaptırdığı top geldi galiba...
bu arada bir baba hindi olayına bi anlam veremedim gereksiz birşeydi...
beşiktaşın tişörtünde çocuklar inandık gibi şeyler yazıyo.
çocuklar inandık bizde inandık falan yazıyodu tam okuyamadımQuote:
Originally Posted by comandante
sonuçta cvbı taraftar versin futbolcular bunu yapmamalıydı
tebrikler beşiktaşa....
3-2 izmir hatırası:D iyi maçtı bence mehmet yozgatlının golü de süperdi
(/8)(/8)(dd)
bi cordoba ne biçim kaleci ya o gol yenirmi... volkanda aykutun kupa maçında yediği golün aynısını yedi aykuta 2 hafta laf söylediler geretsi eleştirdiler bakalım volkan eleştirilcek mi
konuyla ilgisi olmayan bütün mesajlar silinicektir!!!
Cordoba yapabileceğinin en iyisini yaptı o pozisyonda. Öyle bir topu her baba yiğit çıkartamaz. Hele hele yaşını başını almış bir kaleci... Mehmet Yozgatlı'nın hakkını yememek lazım.Quote: