Bak hakem eleştirilmiş hemen müdahele et.Fenerbahçeli laf söyleyebilir mi hiç hakeme,federasyona,lig tv'ye :D Bu anlayışa hayranım.
Printable View
Tbrikler Lugano diyorum.. Sen ne stopermişsin.. Emre ve Luganoya selam olsun 2side takımımız için önemli oyuncular.. Tebrik ediyorum takımı kazanmak önemliydi kazandık..
Fenerbahçe Lugano nun bu sezon oynadığı maçLarda sadece kaLesinde 8 goL görmüş.
Bekir Lugano ikilisi oynarsa savunma daha güvenli olacaktir.
Maç hemen hemen ortada geçti diyebiliriz...
Antalya ilk yarıda yediği golün aynısını yedi ve mağlup oldu.Antalya genel itibariyle özellikle savunma ve orta sahası güçlü ama süratli olmayan(Yalçın,Batak,Erhan,Orhan,Sedat,Jedinak) oyunculardan kurulu.Buna rağmen bu kadar çok adamla ileriye çıkılması çok garip.Bunun faturasınıda iyi oynadıkları bir maçta puan alamayarak ödediler...
Emre kuşkusuz en formda Türk oyuncusu.Hem fiziki hemde mental anlamda en üst noktada.Ama tek eksiği her zaman olduğu gibi aşırıya kaçan hırsı ve çenesi.Dün yine çok rahat atılabileceği durumlar oldu.Rakibe sert giriyor,her pozisyondan sonra hakeme bağırıyor,çağırıyor,el-kol hareketleri yapıyor,rakibe sataşıyor.Bunları bırakması lazım.Ona zarar veriyor,dün Bünyamin Gezer ona karşı iyi niyetli olmasa takımada zarar verebilirdi.Nitekim çok iyi olmasına rağmen Daum kart görmemesi için oyundan aldı...
Tebrikler F.Bahçe...
Bursa'nin 2 mac eksigi olmasa Bursa'yi gecmek icin sansimiz az olurdu.. Diyarbakir Bursa macinin ertelenmesi Fener'e yaradi :)
Maçın en iyileri Emre ve Lugano'ydu.Deivid inanılmaz kötüydü.Ayağına gelen her topu ezdi neredeyse.Hakem takdir haklarını her zamanki gibi rakip takımdan yana kullandı 2-3 tane de net hatası var.Bu arada devre arasında Antalyasporlu taraftarların olay çıkarmaya çalışmaları kötü bir görüntüydü.
[B]Fanatikte baktiydim heralde Nejat Biyedic in yazdigi bisiler vardi.
4-3-1-2 oynasalar daha iyi olur gibisine. Bence kesinlikle oynanabilir bi sistem.
Gokhan Gonul - Bilica --- Lugano -- Dos Santos
M.topuz -- Cristian---Emre
Alex
G.Unal Semih[/B]
Burda bekler hucuma destek verseler Emre ve Mehmete Alexle Forvetleri besleseler cok basarili bi sistem cikabilir