Aman aman ne kaçtı.Azıcık dakika kaldı biraz daha dikkat D:
Printable View
Aman aman ne kaçtı.Azıcık dakika kaldı biraz daha dikkat D:
hayırlı olsun 3 puanı aldık :D
Tebrikler Bursaspor.Tebrikler Ozan İpek.Tebrikler Ertuğrul Sağlam.
Sonunda mac bıttı stres tavan yapmısdı arkadasın dedıgı gıbı
Tebrikler....
Tebrikler Bursaspor.Devrime adım adım...
Tebrikler Bursa'ya. :)
Şampiyon şampiyon .
Hazır Bursa'ya da gittim uğurlu geldim işte :p
Hakemin maci mukemmel yonettigini bir ben mi dusunuyorum ? yoksa sadece hata yaptiklari zamanmi konusucagiz hakemleri :)
Hakem mükemmel yönetim gösterdi de işin bir de şu noktası var.
Bir takım sahada maçın hakkını veriyorsa zaten hakem şunu yaptı bunu yaptının bir önemi kalmıyor.
Büyük takımlarımızın bu sene çene yormalarının tek sebebi sahada doğru düzgün bir futbol oynamamaları,kazanacakları puanları ise hakrmlerin kararlarıyla beklemeleri,sizce öyle değil mi? :)
Yoksa büyük takımsan sen önce bir oyna seyirciyi mest et,hakem isterse 10 tane penaltı vermesin o maçı yinede evire çevire kazanırsın.
Şimdi GSlisi FBlisi BJKlısı düşünsün bir biz bu sene hangi maçlarda çok iyi oynadık,oynadığımız maç sayısı 5 i geçti mi diye.Herkes anca bir düşünür iyice sonrada şu var mıydı yok muydu diye kendi kendine sorar ,direkt bir 5 maç sayamaz.
Acı ama gerçek olan bu :)
Bide sunu soylemeden gecemiycem ilk 10 dakikada ali tandogan yanilmiyorsam 4 tane orta yapti kornerlerle birlikte her biri %100 luk gol pozisyonu yaratti , biz dun 10 tane korner kullandik 7 tanesi Caner tarafindan 5 tanesini on direkteki Trabzonsporlu oyuncuya kesti , ohhh icim rahatladi ya :D
Valla Bursa maçından yeni geldim. 90 dk boyunca izlediğim maçın 1 dksında bile sıkılmadım. Taraftar desen var. Şov desen var. Hucum var. Gol var. Estetik hareket var. Adamlar resmen resital yaptı. Varsa şu anda ligin üst sıralarında olan 1 takım çıksın desin biz hakediyoruz. Onların formaları kazanıyo maçı. Bursa bugün ısırdı paramparça etti rakibini. Sağdan soldan sürekli atak yaptılar. Valla helal olsun. Kadroda olan 2-3 oyuncu değiştimi kolay kolay tutulmazlar.
Soylediklerine sunuda ekliyim bu sene yaptiklari transferlerin toplami 2 M euro :) ewet saka degil 2M euro , hani biz GS liler diyoruz ya takim yeni alismasi lazim ayni seyler Bursa icinde gecerli ve ustelik biz ''Yildiz'' statusunde 8-10 M euro degerli adamlari getirdik , bence herkes sapkasini onune koyup dusunucek sorun nerde diye , sunuda unutmamak lazim hani diyor ya bazilari diger anadolu takimlari Bursaya karsi yatiyor buyrun gorduk bugun Denizli kume dusmemek icin son sanslarini kullaniyordu , Bursa resmen ezdi
İstanbula 300 otobüs :D
Ergic'i Tayfur izlemiş ve beğenmemiş. Ben ilk geldiğinde şaşırdım bu adam nasıl geldi diye. Leo İglesias aldılar ben sene başında ne küfürler ettim ona Ankaragücü'nde oynarken. Adam Bursa'da çatır çatır top oynuyo.
Yatma falan yok valla. Bugün Denizli afedersiniz köpek gibi top oynadı.
Bursaspor'un şampiyonluğa koşuşunu izlemek ligdeki tek tad şu anda. Biz yarıştan koptuk ya başka bi tadı kalmadı ligin :D
Yattı olayları felan komik yani denizli düşmemek için oynuyor bide.
Maçın özetini izleyebildim sadece. Bursa'nın gol pozisyonu sayısında belirgin bir üstünlüğü vardı. Ozan İpek'in golü şahaneydi. İşte o anda stadda olmak vardı dedim golü izlerken. Fakat dün için kazanmaktan öte şeyler vardı Bursaspor adına.
Dün şirkette öğle yemeğinde masada konuşulan tek şey Bursaspor'un şampiyonluk hesaplarıydı. Kaç gündür bu böyle. Dün şirket bir otobüs kaldırdı maça gidecek olanlar için. Cuma günkü maç için 4 otobüs kaldıracakmış. Bu sadece bizim şirket için de değil. Neredeyse bütün şirketler otobüs kaldırıyor. Bursa'da biletler ilk gün tükeniyor. Oyuncular, seyirciler havaya girmiş durumda. Dün Ozan İpek'in golü bunu gösteriyordu. O soğukkanlılık ve özgüven ile harika bir vuruş gerçekleştirdi.
Sonuç olarak Bursa futbolla yatıp futbolla kalıyor. İkinci ile puan farkı 5. Ki Bursa'nın garantide 3 puanı da var.
İçimden bir his, Bursaspor'un şampiyon olacağını söylüyor. Çünkü bu şehrin tümü bunu istiyor.
DenizLispor bütün gücü iLe mücadeLe etti. Yatma oLayı oLan takım öyLe yatmaz. Zaten Bursaspor`a da kimse yatmaz. AdamLar biLekLerinin hakkı iLe, çatır çatır top oynayarak ŞampiyonLuğa gidiyorLar.