Biri darbe mi dedi?
Printable View
Biri darbe mi dedi?
Pek planlı bir şey değildi daha doğrusu planım farklıydı. Arkadaşımla geçirmem gerekiyordu, sen otelde çalışıyordun sanırım, bir de senin otelinde kaldıysak, işte o zaman daha çok kırılırsın herhalde.:)
Eee ne oldu deviremedik mi yönetimi daha??
Bende olaylar süresince yok olup iş bitince gelip pastanın kremasını sıyıranlar gibi oldum ama neyse :p :D
Ben Niye Yokum Yav Planlarda O Kadar Yaşlandık Yıllanmış Şarap Olduk Beklerdim Bir Teklif:schaf:
Valla ben kendimden pek bir şey beklemiyorum. Benim ipimle kuyuya inilmez. Ben menfaatçi bir insanımdır. Oluşumu lağvettim. Yaşasın yönetim, yaşasın rejim. :D
Benim köklerim Lozan zamanı İngiliz himayesini isteyen paşa dedelerime dayanır ne diyorsunuz. :)
Yalnız yanlış anlaşılma olmasın herhanig bir rüşvet menfaat ilişkisi değil bizimkisi. Ben zaten bu çocukları severim özlerinde iyi insanlardır. Hatta bütün yönetici arkadaşlarımı severim beraber çalışmışlığımız mesai harcamışlığımız var.
Bunlar hep şaka şeyler daha öncede söylediğim gibi. Gülelim, eğlenelim, hoş vakit geçirelim, reeldeki stresimizi bu güzel ortamda atalım, hayatın stresinden kurtulalım vs. diye. :)
Askere gidiyorum zaten psikolojim bozuk gelmeyin üstüme. :D
Ah yazık şimdi kim çekecek o kadar derdi ızdırabı:D
Sitemizin demirbaşlarından birisini bir süre de olsa kaybetmek kötü yahu.:D
Asker türküsü bulup çalacam kafede senin için bart:D