Çok utanıyorum, intihar edeceğim..
Biraz daha abart istersen ? Benim bu forumda Taurasi ile ilgili bir mesajım var -hatırladığım kadarıyla- o da sizin kulübün yaptığı açıklamayı buraya taşımışım. Yani şu yanar döner kesimden değilim, başka bir yerde de herhangi bir şey yazmadım/söylemedim.
Bunun nedeni de basit, doping iddiasının %100 kanıtlaması gerekir, öncesinden konuşmak mantık dışıdır. Dalga geçen taraftarların, dopingli diyen taraftarların kendi sorunudur. Bunu kulübe mal edemezsin. Bütün taraftarı kastederek konuşamazsın. Benim basketbolla aram pek yoktur, anlamam. Kadın Basketbolu ile ilgili ile hiç yok, sadece gördüğüm Taurasi için her zaman dünyanın en iyisi diyorlar. Galatasaray'ın bu oyuncuyu almaması için hiçbir neden yok. Utanma konusuna gelirsek, bence Fenerbahçe kulübü oyuncusuna sahip çıkmadığı için utanmalıdır.
Tekrar söylüyorum, taraftarların hareketi kulübü bağlamaz. Bu konuda bile istemeyen Galatasaraylılar var, zamanında laf söylediği oyuncunun gelmesini istemiyor. Hem laf söyleyip hem de gelsin diyenler yok mudur, vardır elbet ama bu o şahısların dengesizliğinden başka bir şey değildir. Benim bildiğim kadarıyla bizim başkanımız yada yöneticiler Fenerbahçe dopingli oyuncu oynattı vs yada direk Taurasi için herhangi bir açıklama yapmadı.
Siz oyuncuyu tazminatı bile vermeden göndermişsiniz tam olarak anlamadan dinlemeden, sonra come back diye site bile açılmış. Oyuncu bize gelince, Galatasaray ve taraftarı utansın, yok öyle..