Emre-Musa-Cumhur oynasın bunları kapı dışarı yollatır. Rijkaard onların da evlerine ekmek götürmesini istiyor anlamıyorsunuz :D
Emre-Musa-Cumhur oynasın bunları kapı dışarı yollatır. Rijkaard onların da evlerine ekmek götürmesini istiyor anlamıyorsunuz :D
Umarım Dünki gibi kötü bi sürpriz olmaz.. bunu gerçekten istiyorum..
Cana-Ayhan-Sarp oynayacak ve forvet Kewell olacakmış herhalde.
İlk maçın kadrosundan Cana ve Kewell dışında aynı.Barış ve Batdal yok...
Kadro; Aykut - Sabri - Neill - Servet - H.Balta - Cana - Sarp - Ayhan - Serdar - Arda - Kewell şeklinde.
Aykut, Sabri, Neill, Servet, Hakan, Ayhan, Cana, Mustafa Sarp, Arda, Serdar Özkan ve Kewell.
Bu kadro ile Galatasaray elenir. Takımda birşeyler yapabilecek tek kişi Arda.
Asıl üzücü olan rakibi aşağılamak anlamında demiyorum ama Galatasaray'ın böyle bir rakibe bile eleneceğini düşünmemizdir. Küçülmeye gidiyoruz ya hedeflerde küçülüyor takımda.
Düşündürenler utansın.
Bu kadro onları tabikide yener ama ne gerek var bu tip bi kadroyla çıkmaya ? Sürsene sayaha asıl 11 i. Takım bi alışsın iyice. Sonra lige bomba gibi başlayalım. Hala yedekleri ısındırıyor.
Kewell sahadaymış artık biraz ümidim var eleyeceğimize dair. Bu takımda Kewell'a Arda'dan çok daha fazla güveniyorum.
Umarım "inşallah elenirler de ellerinde dalga konusu olmaz" diyenleri üzeriz. Yanlış anlaşılmasın bu zihniyette olanlar bugün sanırım biraz üzülecek. Takıma güvenim sonsuz bu maçı kaybedersek veya herhangi bir skorla turu geçemezsek de bu yorumumdan utanmayacağım. Türkiye-Norveç maçında Norveç'i destekleyenleri ülke puanı için destekleyemem.
biz 3 atarız sonra onlarda 3 atar deplasman kuralıyla çıkarız :n::n:
Bu kadroylamı gol atıcaz :n: ??
Galatasaray bu turu geçecek bence.. İlk maç iş kazasıydı , Beşiktaşlıyım ama o güzle bakıyorum ben şahsen.. Umarım turu geçen taraf temsilcimiz olur ..
500 euro prim verceklermiş beogra'da oyunculara, nasıl saldırıyo daha maçın başında :)
Yorumcu kim ?
Prekazi kardeş
Allaaaah köşe vuruşu :(
İnşl. kazanırız.
Budur! M. Sarp
Gol 1-0
Ve 1-0 Ön Direkten arkaya aşırılan top ve Mustafa Sarp :)
Harika organizasyon,Mustafa Sarp klasiğii.
Anaa kornerden gol attık :icon_eek:
Bunu başarabildiysek kupayıda alabiliriz. Hadi Aslanlar Bastırın ! :icon_smile:
Sarp her takıma lazım bütün maç oturt son saniye köşe vurşunda sok kazan:n:
3-0 veya 4-0 biter.
Yok artık ! 2. kornerde tam yerine kullanıldı. Ne oldu bunlara yahu. Nasıl öğrenmişler :D
Rakip çok sert oynuyor. Allahtan bizimkiler sert karşılık vermiyor kavga çıkabilir.
Lan valla atmasa daha iyiydi ya başımın belası yine tüm sezon oynatır Rijkaard bunu..
Galatasaray'da bazı oyuncuların formaları ve şortlar çok bol duruyor ilginç :)
prekazi aklımızı aldın be:n:
Prekazi yeni İlker Yasin olacak.
Prekazi onları tutuyo :D Maalesef Aykut tuttu dedi :D
2-0 Kewell...
Keweell... 2-0