walla ben denedim calısıyor sizde bişi var ozman
Printable View
walla ben denedim calısıyor sizde bişi var ozman
Hileden ne zevk alacaksınız ki?
10 yerine 20 MN'a satıcaksınız, oyunun zevki kalmayacak.
Hileye hayır.
arkadaslar gravity harika bir sekilde aciklamis,ayrica bu %100 dogru ben kendi futbolcumda denedim ve 2 kat fazla paraya gitti.benim merak ettigim sey biz bir oyuncu aldigimizda eger böyle yaparsak bizdemi iki kat fazla parayla oyuncu aliyoruz?Quote:
Originally Posted by Gravity
way bea....
hile ile hiç bi oyun zevkli olmuyo bence.
Quote:
Originally Posted by sherryy
hayır oynatamıyorum alt kadrodan aldığım adamda 20 yaşındaydı özgürcan as kadroya taşıyıp(oyuncu sakatlıklarından dolayı) paf a atmıştım
hile ile tabiki zevkli olmuyor ama oyunun boşluklarını keşfetmek zevkli benceQuote:
Originally Posted by cüneyt11
evet bende denedim olmadı :) ya zaten 3 sezondur hile yapmadan PAŞA PAŞA oynadım dedim aklımı çelcek bu falan :D olmadı iyiki:)Quote:
Originally Posted by hizlioglu
Sanmam ki öyleyse bile bu şekilde yapmazsın olur biter :DQuote:
Originally Posted by crazy_aslan
Arkadaşlar evet bence de hileye hayır ama Fb de yedi sezondur Anelka oynuyorum, adamı Türk yapamadım. En sonunda FMM2 ile adamın millieytini Türk yaptım. Hem üstelik bırakın hile yapan yapsın. Sizinle maç yapmıyor ki, bilgisayarla maç yapıyor.. Buyrun arkadaşlar link. Programı indirin oyun çalışırken açıp istediğiniz değişikliği yapın...
http://www.turksportal.net/tsi/v2/cm...D9DWN998933595
ben yaptım valla kayıtl oyun editçründen saidou felen Türk
bi şey söliim bakın ben eskiden bi amele taktiği kullanırdım.
şimdi mesela barça dasın. arsenal den henry i alcan
gir iki takıma da 0 a transfer yap futbolcuyla anlaşırsan iş tamam
para kazanmak ta kolay bu yöntemle
mesela real desin gutiyi satçan
gir barça ya en yüxek parayı teklif et gutiyle anlaşırsan köşeyi döndün :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
galiba ben bir yer de gördüm. fmm v 2.0 die kayıtlı oyun editöründen adamın ülkesini değiştirebiliyordun ammmmaaaaaaaa hileye hayır!!!! o yüzden nerde olduğunu sölemicem
saol ama bunu herkes düşünebilir hatta düşünmüştür. gereksiz bi msj bence.Quote:
Originally Posted by f@r@bi
beyler hile yapmak isteyen birakin yapsin..oyundan 2 gunde sıkılır bi dahada oynamak istemez..en kolay hile yeni oyun acmadan once secmek istedign takimin butcesini.populatresini falan full yapıcaksn..eeee o zamman takim dunyanin en iyisi olucak..bu kadar basit
arkadaşım lütfen forum kurallarında da olduğugibi lütfen küfürlü mesajlar atmayalım
arkaddaşta ı harif yok ondan öyle yazmış ben düzeltirimQuote:
Originally Posted by ronaldinho34
lige hile şaibe karışmasın:D
biliyom ama olsun yine de yazim dedimQuote:
Originally Posted by CeZa_06
ben cm 01-02 yi öyle oynuyodum :D :D salak salak kendimi kandırıyodum:) ki zaten sarmadığı için 2-3 sezon sonra bırakıyodum.sonra cm02-03 çıkınca dedim bir hilesiz oynayım, bi baktım sarıyo :D ondan sora bi daha hiç hile yapmadım:)Quote:
Originally Posted by f@r@bi
;) özür bilmiyodum;)Quote:
Originally Posted by hurmet
valla editorden istedigin her turlu hile yi yapabiliyosn benimde ufak tefek yaptıgım seyler oluyo fazla ya kacinca zevki cikmiyo ama ona gore editore girin karistirin bi suru seyin oldugunu gorursun.
Edİtor Den Hİle Yapiliyor.ben YapmiŞtim BÜtÜn Özellİklerİ 20 Olan 15 YaŞinda Benİm İsmİmİ TaŞiyan Bİrİnİ YapmiŞtim.yapmiŞtim Ama Berbat Zevksİz Bİr Oyun Oluyo Önermem Bİr Daha Da Denemedİm