Originally Posted by
Sekopej
Mehmet Topuz kanat olarak ofansta ne yapmış, kaç gol kaç asist yapmış diyenleri de gördük. Adam sezon başında sakattı ve şu anda yabancı sınırı var ve sen hala o dönemde yapılmış tartışmalarda illa ben haklıyım demek için konuşuyorsun.
Özer ben kanat oyuncusu değilim, ortada oynamam daha iyi demişti, Topuz'un kanatta perfomansını geçen sene gördük, Kazım'a güvenilip bir sezona girlmeyeceğini hala anlayamamışsın ama Kazım sürekli 11 oynasa, ne buluyor bu adamda da oynatıyor derdin, eminim.
Alex'in devre arasında bile ayrılma ihtimali var, ayrıca 7 milyon açıklamasını Fenerbahçe yaptı mı, ben kaçırmışım da, cidden bilmediğimden soruyorum?
Son 2-3 haftadır takımla idman yapmaya başlayan bir oyuncu Dia ve Alex'ten kolay kolay vazgeçmeyeceğini söyleyen de Aykut Kocaman. Bekleyelim görelim. Önceki mesajlarımda yazdım, Nisang, Stoch,Alex ve Dia 4'ü bir arada bu takımda oynayamaz, oynarsa anadoluda herhangi bir deplasmanda bile çok zorlanır takım. Alex oynamayacaksa Dia oynamalıdır, Cristian ya da Santos yerine değil. Alex'in yerine. Alex oynadığı müddetçe de Dia'nın yedek kalması sorun değil.