Ceyhun gülselam son dakikalardaki tabatnın şutu iyi çıkardı zevkli bir maçtı tebrikler trabzona
Printable View
Ceyhun gülselam son dakikalardaki tabatnın şutu iyi çıkardı zevkli bir maçtı tebrikler trabzona
Sekan,Ehgin.(Girdikten sonra)Ceyhun,Mustafa,Selçuk iyilerdi.Colman o pozisyonu atsa rahatlıcaz ama yaptığı iş değil.Onur kornere çıkasıb dedi gol yiyoduk.Yine puan kaybetsek saçma hatadan kaybedecektik ucuz yırttık.Burak niye bu takımda 90 dakika oynar çözemiyorum ya.Teo hiçbirşey yapmadı.hA Birlikte ofsayta kaldılar sürekli oda bir başarı:D
Mac bana gore bizim hakimizdi ama Bjk ninde hakkini yememek lazim. Tehlikeli pozisyonlarda buldular bundan sonraki maclarinda basarilar
Colmana cok sinir oldum, son dakika yaptigi seye anlam veremedim. Maci koparcan bitcek, ondan sonraki 3-4 dk bizim icin olum olmicak. Senol hoca bunlari guzel bi anlatmasi lazim bunlara.
Takim milli aradan once kazandi bizi mutlu etti InsAllah milli takimimizda iyi sonuclar alirda cifte sevinc yasariz
Hakan dün çok iyi bir maç çıkardı ancak golde en büyük hata onda olmasa da yine hatası var.Şu yan top zaafiyetini hiç aşamayacak sanırım Hakan.
Tabata o son dakikadaki pozisyonda biraz daha iyi bir vuruş çıkarsa gol olmama şansı azdı ancak yerden Ceyhun'un üstüne vurunca Ceyhun da rahatça çıkardı ve beraberlik şansını kaçırdık.
Milli maç arasının olması iyi oldu.Çünkü üst üste zorlu maçlardan sonra takımda bir yıpranma söz konusu olmaya başladı.Şu araya Bursaspor'da puan kaybetmişken galibiyetle girseydik daha iyi olacaktı ama neyse.
Buna göre istatistikler şöyle sıralandı:
Gol: Trabzonspor: 1 – Beşiktaş: 0
Toplam Şut: Trabzonspor: 12 - Beşiktaş: 10
İsabetli Şut: Trabzonspor: 5 - Beşiktaş: 2
İsabetli Orta: Trabzonspor: 6 - Beşiktaş: 6
Faul: Trabzonspor: 18 - Beşiktaş: 20
Korner: Trabzonspor: 5 - Beşiktaş: 5
Ofsayt: Trabzonspor: 11 - Beşiktaş: 2
Topla Oynama Oranı: Trabzonspor:% 50 - Beşiktaş:% 50
Şuraya bak bu kadar ofsaytamı düşülür.Sanki 16 yaşında oyuncular ofsaytın ne olduğunu bilmeyen adamlar vardı hucumda.
Şu Nober'nin kalenin dibinden kaçırdığı golü aklım hiç almadı.
Rotasyonun sapına kadar gerekli olduğu bir maçtı ve hocamız da bunu uyguladı doğal olarak, ancak 60. dakikada pilinin bittiği açıkça belli olan bir Guti yerine dinç bir Necip sahada olsaydı da bu sayede Nobre yerine Bobo 11'de olsaydı, daha iyi olurdu. Yok işte, Nobre deplasman golcüsü değil, olmuyor, yapamıyor. Kaldı ki, Guti sonradan girerek yorgun Trabzon defansına öldürücü ara paslarıyla son darbeyi de indirebilirdi ve o girene kadar Necip-Ernst ikilisi de forvete destek sağlayabilirdi(bknz. Antalya maçı). Holosko ve Tabata içinse söyleyebilecek bir şeyim yok, çünkü yerlerine koyacak isim yok dünkü kadroya bakarak konuşacak olursak. Belki Üzülmez önünde İsmail olabilirdi, ama o işin teferruatı sadece. Bence yorgunluk ve baskı bu sonucu doğurdu, ancak yine de kaçan pozisyonlarımızın da olduğunu düşününce bir beraberlik alabilirdik, ama olmadı, sağlık olsun. Mücadelemizden ve maçı son dakikaya kadar kovaladığımızdan ötürü takımıma teşekkür ediyorum.
Neden TS-FB pazartesi oynayabiliyor da persembe deplasmana gitmis BJK'nin maci illa ki pazar oynaniyor bunu aciklayabilir mi?
şampiyon olmak ile şampiyonluk yarışında olmak arasındaki farkı anlamını bekliyorum..
Beşiktaş'ın pazartesi oynamamasının nedeni de geçen gün yapılan Kulüpler Birliği toplantısı..Kulüpler Birliği pazartesi günü maç uygulamasının kalkmasını istedi ve federasyonda buna uydu..Bjk yönetimi de bu yüzden ses çıkarmadı zannediyorum..
Guzel soyledin, peki, tamam. Fakat neden bu ayni uygulama mesela Fenerbahce, Trabzon, Bursa icin olmadi, bunlar defalarca pazartesi mac yapti? Kasimpasa-FB, Antalya-Trabzon, Bursa-Konya, derbi istersen Trabzon-FB pazartesi oynandi. Soz konusu bunlar olunca mac ritmi onemli degil de BJK olunca mi onemli? Avrupa'da bu sene ulkesine puan kazandiran tek takim BJK iken en azindan 1 gunluk ertelemeyi hak etmiyor mu, hele ki deplasmanda oynamissa ve yine deplasmana gidecekse? Milli takim dersen sana sorarim, Kazakistan macina hangi gun ucmustuk, ve o macin evvelindeki hafta ligde pazartesi maci var miydi? Arastirip cevap ver bakalim, bekliyorum....