güzel yorum zargı
adamın tam mevkisi ne bilen varmı yani as tkımla çalıştığına göre yabana atılcak biri olmasa gerek
Printable View
güzel yorum zargı
adamın tam mevkisi ne bilen varmı yani as tkımla çalıştığına göre yabana atılcak biri olmasa gerek
evet arkadaslar mevkisini bilen varmı
Real Madrid ve ßarcelona'dan kovulmasaydı inan o da geLmezdi :)Quote:
Originally Posted by dnz498
Hagi kovuldu mu:confused:Quote:
Originally Posted by J.M SaLas
:D
Tam olarak kovulmadi ama futbol hayatini atrik Avrupa'da devam ettiremeyecegi dusunuluyordu. Tam Meksika'ya giderken, biraz da son dakika hamlesi ile Istanbul'a getirildi ve ikna edildi.Quote:
Originally Posted by nart_susruko
adamın mevkisi bana göre sağ açık... tipine baktım ve hissettim :D
pasaport olayını bilmiodum orda adam haklı tabee. bu bir kenara. ama ersun meselesi bi mazeret olmamalı hatta buna özrü kabahatinden büyük denir. ne demek antrenör beğenmemek ya. kişilerin ne önemi var. eğer pasaport meselesi olmasaydı ve sırf bu yüzden (ersun meselesi) gelmeseydi o zaman hakikaten sizin yakıştırmalarınızın aksine vurmamış olmama rağmen hain damgasını ben kendi hesabıma vururdum. sonsuza kadar mı kalacak da takımın başında. olan yine ona olurdu. muzzy ile uğuru kıyaslaman da biraz acaip. biri forvet biri orta saha. uğur gibi bir adam çok zor bulunur potansiyel olarak ama muzzy gibi çok var yanee.Quote:
Originally Posted by RoCCo_42
ben onu biliyorum ama yinede açıkladığın için sagol...Quote:
Originally Posted by perpetua5099
mesajımda kovulmadı demek istedim zaten...:)
İtalyan Corriere dello Sport gazetesi, Roma’nın gözde futbolcusu Damiano Tommasi’nin Galatasaray ile prensipte anlaştığını öne sürdü. Tecrübeli orta saha oyuncusunun menajeri Andrea Pretti, gazeteye yaptığı açıklamada, "Damiano Roma’dan ayda 1410 Euro gibi çok düşük bir para alıyordu. Eğer Romalı yöneticiler kendisini 2 yıllık iyi bir anlaşmaya ikna edemezse, Damiano kariyerini yurt dışında sürdürecek. Gideceği takım da büyük olasılıkla, en iyi teklifi yapan Galatasaray olacak" diye konuştu.
http://www.superspor.com/images/1/29...Tomassi001.jpg
9 yıldır Roma’da
İtalya’nın en dindar futbolcusu olarak bilinen Damiano Tommasi, 32 yaşında ve 1.80 metre boyunda. Bu sezon İtalya Birinci Ligi’nde 27, İtalya Kupası’nda 8 ve UEFA Kupası’nda 3 maçta forma giydi. Ligde 2 golü bulunan tecrübeli oyuncu, orta sahada savunma ağırlıklı olarak görev yapıyor. 1996-1997 sezonundan beri Roma Kulübü’nde forma giyen Tommasi, 22 defa İtalya Milli Takımı formasını giydi. En istikrarlı futbolcular arasında yer alan Tommasi, ünlü Francesco Totti’nin ardından Roma’nın ikinci kaptanı.
22.05.2006
Kaynak : Hürriyet
sağlam bi defansif ortasaha diyebileceğimiz futboLcu. alınırsa cok faydası dokunur ßana qOre..
Beşiktaş'ın Fransız hocası Jean Tigana'yla yıldızı bir türlü barışmayan Sergen Yalçın, Galatasaray'ın Başkan Yardımcısı Adnan Polat'ı arayarak önümüzdeki yıl sarı-kırmızılı formayı giymek istediğini söyledi. Sergen, Polat'a "Daha önce de Galatasaray'da oynadım. Başarılı maçlar çıkardım. Tekrar gelirsem yine faydalı olurum. Beni alın ağabey" dedi. Tecrübeli yönetici Sergen'in Galatasaray'da oynamak istemesine sevindiklerini belirtti ancak yıldız oyuncuyu kibarca reddetti. Polat'ın cevabı, "Sen çok değerli bir futbolcusun. Kariyerinin sonunun geldiğini iddia edenler yanılıyor. 2 yıl daha oynadığın takıma faydalı olursun. Ancak hocamız sistem gereği daha hareketli futbolcuları tercih ediyor. Üzgünüm" oldu.
http://www.superspor.com/images/1/29..._sergen004.jpg
Yusuf'un da sarı-kırmızılı kulübe benzer bir teklifle geldiği ancak aynı sebepten dolayı sarıkırmızılı kulüpten veto yediği öğrenildi. Sergen ve Yusuf konularında Gerets'le özel olarak görüşen Polat, Belçikalı hocanın yavaş tempoda oynayan futbolculara soğuk baktığını ve bu yüzden iki futbolcuyu da istemediğini belirtti.
22.05.2006
Kaynak : Sabah
reddedilince nasılda bozulmuştur :D
adnan polatın dediği gibi ; bize koşan adam lazım
sergen galatasaray'a çok büyük katkılar sağlamıştır doğrudur. özellikle bir nantes maçı var ki deplasmandaki :) gerçekten yaptığı herşey için çok saolsun. ama adnan polat'ta mustafa arkadaşımın da dediği gibi doğru cevap vermiş. bize yuvarlanan değil koşan adam lazım. bence anadolu kulüplerinden başka bi yere gidemez bu saatten soora...
bu adamda ne dönek ha:D
Portekiz'in Benfica Kulübü'nde sezonu tamamlayan Fransız futbolcu Laurent Robert, Galatasaray Kulübü ile görüşmek için İstanbul'a geldi. Robert, eşi ve menajeri ile birlikte geldiği Atatürk Havalimanı'ndan Galatasaraylı yetkililerce basın mensuplarına gösterilmeden gizli bir şekilde Florya Metin Oktay Tesisleri'ne götürüldü.
Tesisleri gezecek ve bilgi alacak olan Fransız oyuncuyla yarın görüşmelere başlanacağı, transfer kesinleşene kadar da basına herhangi bir görüntü ve bilgi verilmeyeceği öğrenildi.
alıntıdır: superspor
iyi bir oyuncu ama yaşlı, ben 28'den yaşlı topçuların takıma alınmaması gerektiği kanısındayım çok müthiş olmadıkları sürece...
UYARIDIR:
Lütfen her transfer haberine veya transfer dedikodusuna yeni bir başlık açmayın..
Laurent Robert'i merak edenler buyrun size güzel bir Laurent videosu:
İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN
saolasın selman ben de bu adamı merak ediyordum ;)Quote:
Originally Posted by demirhan1984
robert daha 2 gün önce 31 yaşına girdi videosu na dikkat ettiyseniz hep newcastle daki maçlarından zaten daha sonra fazla bir varlık gösteremedi umarım bizde iyi olur ....
Robert ozellikle uzaktan cektigi sert sutlar ve yaptigi ortalar ile cok etkili olabiliyor ancak Robert sahada ilgisiz bir gorunum cizen bir oyuncu.
Gereksiz gorulen kirmizi kartlar, teknik direktorlerle surtusme, yedek kaldigi zaman sorun cikartma gibi ozellikleri de var. Bu gunden sonra da degisecegini pek sanmiyorum. Eger Galatasaray yonetimi ve Gerets bu transferi yaparsa, cok uzerinde durmalari gerekecek, kaprisli bir oyuncuyu almis olacaklar gibi geliyor bana.
Balic ve Heinz'den sonra benzer sorunlarla takima katilan 3. oyuncu olacak ve akibeti de benzer olursa pek sasirmam acikcasi.
sağol selman abi;;)Quote:
Originally Posted by demirhan1984
bence kliplere çok inanmayalım zaten bu klipler çok önce çekilmiş ... 2 sene önce ki görüntüler ve sonra devamlı bir düşüşe geçmiş ... ama bu devamlı böyle olacağı anlamına da gelmiyor ... dediğiniz gibi çok güzel golleri var ve bu gollerin çoğu u zaktan atılmış klas goller .... umarım iyi olur ve robert in bir demecinde galatasaray gibi büyük bir takımda oynamak bana gurur verir demişti .....
hırslı bir oyuncu ....
ayrıca galatasarayın monaco lu zikos la görüştüğü yazılıyor umarım bu haber yalandır diyecem ama bunu açıklayan f.gökşen olduğu için yalan olma ihtimali olmuyor ... 32 yaşında ki bir adamla ilgileniyosan bu bir star olmalı zikos kim ya...
daha önce ilgilenilen f.simplicio çok faydalı olur bence .... umarım o alınır ....
ismi geçen isimlerden biride veron ki tam aradığımız tipte bir oyuncu ....
bu arada formu özlemişim .....
Günlerdir Galatasaraylıların gündemine oturan Benfica’nın Fransız yıldızı Laurent Robert transferinde şok bir gelişme yaşandı. Bugün akşam saatlerinde eşiyle İstanbul’a gelen Robert’in, kaldığı otelde Lig TV muhabirine yaptığı açıklamalar kafalarda soru işareti yarattı.
Galatasaray yönetiminin görüşmek üzere İstanbul’a getirdiğini söylediği Fransız futbolcu, muhabirin sorusu üzerine Türkiye’ye sadece tatil amaçlı geldiğini söyledi. Yine basında yer alan bonservisi elinde olduğu yönündeki haberlerin hatırlatılması üzerine yıldız oyuncu Benfica Kulübü ile iki yıllık daha sözleşmesinin olduğunu söyledi.
Benfica Kulübü’nün resmi internet sitesinde Laurent Robert’in 2009 yılına kadar Portekiz ekibi ile sözleşmesinin olduğu görülüyor.
Kaynak: Maraton.com
ya gelmesin bu robert ya. Daha doğru düzgün adamlar almalıyız
tabii tatile menajeriyle geliyor ve gs plakalı arç alıyor .... muhabirlere poz veriyorlar ve de bavul getirmiyorlar ... çok ilginç gerçektende ....Quote:
Originally Posted by paceywitter
kaliteli adam ama Türkiyeye uyum saylayacağını sanmıorm..
bence aksine türkiyeye daha rahat uyum sağlayacak ama GS'ye yetmez bence
bence galatasarayda özelliklede fransız futbolcular uyum sorunu çekmezler ...
takımda ve yönetimde fransızcayı bilen çok kişi var ve galatasarayın fransa ile olan yakın ilişkilerini herkez biliyor .. yoksa mondragon bjk ye gitmiş son anda nasıl geri alındı, ribery o kadar ucuza nasıl alındı, song un transferi ..........
galatasaraylı yöneticilerin hiç biri futboldan çakmıyo gazetede okuyorum
31 32 yaşlarındaki futbolcularla ilgileniyo geleceğe yönelik transfer yapalım diyen hiç yok
Laurent Robert aynı Heinz gibi olacak bence... Heinz inda freekickleri iyiydi tekniği iyidi hani nerde gören oldumu sadece 2-3 maç... bence gelmesin yaralı olamaz..
gelirse yararı olabilir hem daha 2 yabancı alma hakkımız var bildiğim kadarıyla Mondragon Türk uyruğu da aldı. Saidou da gitti.
genç transfer için kulübün maddi imkanları uygun değil ayrıca gelecekse bence türkiyenin geleceği GS'de yatıyor öyle transfere hiç ihtiyaç yokQuote:
Originally Posted by aslan_yürek
Bu durumda gs bu adamı almak için bonservis parasıda vericek PSGden sonra hiç bi takımda ne başarılı olabildi ne de mutlu oldu sorunlu bir adam işallah gs almaz bu adamıQuote:
Originally Posted by paceywitter
Ayhan 3 yıl daha G.Saray'da!
Galatasaray, iç transferde Ayhan Akman ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Tecrübeli oyuncu ile bir görüşme yapan Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, hiç bir sorun olmadığını ve Ayhan'ın 3 yıl daha Galatasaray forması giyeceğini söyledi.
http://www.superspor.com/images/1/29...B_Ayhan006.jpg
Sarı - kırmızılı kulüp, iç transferde sözleşmesi biten futbolculardan Hasan Şaş, Hakan Şükür, Ergün Penbe ve Orhan Ak ile sözleşme yenilemişti. Sabri'nin ise devam eden 1 yıllık opsiyonu devreye sokulmuştu.
İç transferde sadece Volkan ile anlaşamadıklarını ifade eden Sezgin, bu futbolcunun menajeriyle anlaşamadıklarını kaydederek, önümüzdeki günlerde bir görüşme daha yapacaklarını belirtti. Edinilen bilgiye göre Volkan ile küçük ayrıntıların kaldığı ve çok yakında sözleşme yenileneceği öğrenildi.
23.05.2006
Kaynak : DHA
Robert, Aslan'ı ikiye böldü
Cim-Bom'da Fransız Laurent Robert'in transferi yönetimi ikiye böldü. Önceki gün prensipte anlaşma sağlanarak dün İstanbul'a getirtilen 31 yaşındaki sol kanat oyuncusuyla Başkan Özhan Canaydın'ın iş ortağı Haim Fresco ve Bülent Tulun ile birlikte hareket ederek çağırdığı, Adnan Polat'ın ise bu transferden iki gün önce haberdar edildiği bildirildi. Transfer için Futbol Şube Sorumluları Fatih Gökşen ve Haldun Üstünel'in de onayı alınmadı.
http://www.superspor.com/images/1/29...trobert004.jpg
Tulun tarafından havaalanında basın mensuplarından kaçırılan Robert akşam saatlerinde menajeriyle bir süre ortalıkta gözüktü. Polat'ın transfere olumsuz baktığı ve yakın çevresine "İki gün İstanbul'da kalır, sonra da gider" dediği kaydedildi.
Orhan Ak imzaladı
G.Saray’da sözleşmesi sona eren ve yaklaşık bir haftadır yöneticilerle görüşen Orhan Ak, dün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde görüştüğü Sportif AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin ile anlaşmaya vardı. Alacağı para açıklanmayan Orhan’ın 1 yılı opsiyonlu olarak 3 yıllık sözleşmeye imza attığı belirtildi.
http://www.superspor.com/images/1/29...OrhanAk003.jpg
Öte yandan G.Saray, Volkan ile anlaşma sağlanamadı. Yönetimin ücretlerinde indirim istediği futbolcu bunu kabul etmedi. Volkan'la hafta sonuna kadar görüşülecek ve eğer anlaşma sağlanılamazsa yollar ayrılacak.
23.05.2006
Kaynak : Hürriyet