Arkadaşlar siz inanıyor musunuz bu maçta hakemden ziyade sade futbol konuşulacak?
Maçtan sonra herkes (Fb veya Gs konuşmasa bile diğerleri) mutlaka hakemi eleştirecek hatta hakemliği hakkında ciddi şeyler söyleyecek tvde gazetelerde. Bu maçtan önce zaten açık olan birşey. Her hakemin maçlarda hata yaptığını biliyorum, ama hiç bir hakemin art niyetli olarak hata yaptığına inanmıyorum. Bu maçta da diğer maçlarda da. Belki faul kararında korner kararında o tür art niyetli düşünüp bilerek yanlış düdük çalar ama ben yine de inanmıyorum... O nedenle hakem aleyhimize hata yapsa da sadece bizim aleyhimizde hata oldu deyip bitiririm ardına bakmaya bile gerek yok... Bugün (Dünde kaldı gerçi) Cüneyt Çakır'ı izledim bence gayet güzel yönetti maçı. Hemde Avrupa karşılaşmalarına oranla çok stresli bir maçtı. Cityli futbolcular taraftarlar her karara itiraz ettiler, çelme ile düşürüp abartılı sinirlendiler Balotelli atıldı ama altından kalktı. O baskıya rağmen Kiev'i ezdirmedi. Ş.L'nde ciddi yerlere gelir C.Çakır..
Bu arada maçta 46 kamera olacakmış sanırım.. 16 tanesi 3D yayını için. Bu arada 3D yayınını bu maçla sınırlı tutmayacaklarmış. Önce stadların uygun olması gerekiyor dedi Digitürk bilmem ne müdürü. Ama maalesef sade Gs ve Fb stadlarına sınırlı kalıyoruz dedi. İspanya İngiltere'den sonra 3. ülkeyiz canlı 3D maç yayını yapacak olan...