Buca kalan maçlarda 9 puan alamayacağından içiniz rahat olsun. :)
Printable View
Buca kalan maçlarda 9 puan alamayacağından içiniz rahat olsun. :)
Off!Ne kurtardı be Tolga.
ilk 2 0dkada golyok
Galatasaray iyi top oynuyor şu ana kadar.
Baskılı oynuyoruz.Culio'nun ayağı kaymasaydı çok tehlikeli bir pozisyon olacaktı.Gol olsada sevinsek :n:
Yanlış Hatırlamıyorsam Son 3 veya 4 Maçınızı Kaybettiniz Gene Kaybedebilirsiniz . Ayrıca K.Paşa ve Konya Maçları Sizin İçin Daha Tehlikeli . Sizi Yenmeleri Durumunda Puan Farkı Dahada Azalıcak . Biz "Endişelenmiyoruz" . Ayrıca Galatasaray Ligden Düşecekte Demiyorum . Yalnızda Puan Farkının Azalacagından Bahsettim ve Futbol Bu Düşedebilir , Düşmeyedebilir .
Son maçlarımızı kaybetmemiz ileridekilerin hepsini kaybedeceğimiz anlamına gelmez .
Kasımpaşa ve Konya'nın hiçbir tehlike arz etmeyeceğinden emin olabilirsiniz çünkü o haftalarda düşmeleri kesinleşmiş olacak keşke puan durumundan haberdar olsanız.
"Ayrıca Galatasaray Ligden Düşecekte Demiyorum . " "Yalnızda Puan Farkının Azalacagından Bahsettim ve Futbol Bu Düşedebilir , Düşmeyedebilir . " Kendi kendinizi cevapladığınız için teşekkürler, beni yormadınız.
Bu arada maçı izleyen varsa Galatasaray'ın hangi dizilişte ve mentalitede oynadığını söyleyebilir mi bana ? Ben izleyemiyorum da..
Galatasaray'ın düşeceği de belli, düşmeyeceği de... Konuşmaya değmez. Yani %1 bile değil.
Maçı gelirsek... Şöyle 5-10 dakika izledim. Halı saha maçı gibi sertlikten ve fiziki temastan uzak bir maç oluyor. Galatasaray topla daha iyi oynayan taraf... Ama ilerleyen bölümlerde maç sertleşirse Galatasaraylı oyuncular buna reaksiyon verebilecek düzeyde mi; bekleyip görmek lazım.
Kaybedip Kaybetmemeniz Anlamına Gelmez Evet Ama İnan Şuanki Durumunuz Onların Oynadıgı Futboldan Farksız ve K.Paşa ve Konya'ya Puan Kaybederseniz Bu Mesajını Hatırlatırım ;) . Orada Kendimi Cevapladıgım Yok . Sen Galatasaray Düşmez Emin Ol Dedin Bende Futbol Bu Düşebilirde , Düşmeyebilirde Dedim . Burada Bir Cevap Göremedim .
Yahu bırakın beyler düşer mi düşmez mi (:
Galatasaray'ı Fenerbahçey'i Beşiktaş'ı bu Ligden düşürmek yürek ister yürek ((:
Yine keşke sadece cevap verebileceğiniz yerlere cevap vermeseniz. "çünkü o haftalarda düşmeleri kesinleşmiş olacak keşke puan durumundan haberdar olsanız."
Umarım unutmazsınız, hadi sağlıcakla bu konuyu tartışmanın hiçbir anlamı yok. Çünkü kim ne umarsa umsun bu sene böyle geçti, Galatasaray her zaman bu ligdeydi ve öyle devam edecek. Bu sene kötü durumda olması da önümüzdeki sene eski iddiasına kavuşmayacağı anlamına da gelmeyecektir.
Edit : Sanırım bu konuya biraz tepki gelmiş. Ben de sizin söylemek istediğinizi arkadaşa anlatmaya çalışıyorum fakat "futbol bu" deniyor.
Bazen köklü geçmişler, tarih, bazı şeylerin önüne geçer. :)
Emin Ol Senden Daha İyi Biliyorum Puan Durumunu :) Her Neyse Maçı Bölmeye Gerek Yok . Tartışmayada Gerek Yok .
Tabi böyle bir iddiaya nereden ulaştığınız yine bambaşka bir tartışma konusu olsa da, evet gerçekten tartışmanın anlamı yok. Yeri de zamanı da değil.
İlk yarı 0-0 bitti.
İlk yarı Galatasaray'da Arda ve Zapata fena değildi. Trabzon'da Burak çabalıyor her zaman ki gibi. Yekta henüz ilk dakikada sakatlandı Mustafa Sarp - Ayhan - Culio ortasahası pek üretken olamıyor. Forvette Kazım etkisiz , Cem Sultan falan oyuna girse keşke.
galatasaray'ın sağ ve sol açıkları hantal. ileride çoğalamıyor galatasaray. kazım'da nokta forveti tam beceremeyince ataksız bir ilk yarı çıktı ortaya.
derhal pino'nun girmesi lazım ki ileriye hareket gelsin.
trabzonspor ise ileri 4lüyü sürekli değiştiriyor, istikrar sağlıyamıyor. umut'u ilerde alanzinho yu sol, burağı sağa monte ederse bu maçı alır gibi duruyor.
Penaltımıydı ?
Bence değildi Zapata topa müdahale etmek istedi...
Eğer maçı Galatasaray alırsa tartışması kesin yapılır.
Hakem penaltiyi calmadi
Ne kaçtı be...Çok iyi oynuyoruz böyle giderse gol gelebilir...
Tolgaya bak kariyer maçını çıkarıyor :n:
Tolga şhow time var sahada...
Alanzinho çıktı tehlike girdi ..
Yapma kazım, bi kere de işimize yara :))
Kazım Gene Yaptı Yapacagını :n: 10 Kişi Ne Kadar Dayanabilir Galatasaray ?
O kadar kaçırdığımızdan bu maçı yenileceğimiz belliydi...
dk 81 gol Burak
Burak attı ...
Dayanamadılar ...
5 dakika önce Murat Özdemir'e ( LaigLeNoiR ) Trabzonspor 80 den sonra gol atacak dedim ve dakika 81*82 arası gol geldi.
Şu Burak Yılmaz'ın attığı her gol evlat acısı gibi geliyor bana.
Helal olsun be Kazım ne büyük oyuncusun sen be(!)
Maçın yıldızı kesinlikle Tolga...O kadar kaçırdık atamayana atarlar hesabı oldu...
Maç bitti , trabzon tekrar lider ..