Nadal'ı pazar günü sakatlığı tekrarlamazsa kimse yenemez. Andre Agassi olsa belki ama Djokovic bunu başaramayacak:)
Printable View
Nadal'ı pazar günü sakatlığı tekrarlamazsa kimse yenemez. Andre Agassi olsa belki ama Djokovic bunu başaramayacak:)
Djokovic zaten bu sezon 3 kez yendi NadaL`ı. Bir kez daha yener, probLem yok.
Kim yener bilmem ama çok güzel bir final olacak ona adım gibi eminim ancak kalbim Nadal tarafında :)
Bu sene 3 kez yendiğini biliyorum ama bu sefer farklı olacağını hepimiz göreceğiz:) neyse şimdi de Kvitova kazanır gibi heyecan yapmazsa. Çok etkili hücum ediyor, Sharapova buna direnemez.
Hiç sevmiyordum bu kadını kazanmasını hiç istemiyodum ama kazandı maalesef.
Wimbledon'da şampiyon Kvitova
2 Temmuz 2011 17:20 | NTVSpor.net
Wimbledon Tek Kadınlar'da şampiyon, Maria Sharapova'yı 6-3 ve 6-4'lük setlerle 2-0 yenen Çek raket Petra Kvitova oldu.
http://media1.ntvspor.net/C/I/162/final3_POE6Y.jpg
NTV Spor'dan canlı olarak yayınlanan Wimbledon Tek Kadınlar Finali'nde şampiyon, Maria Sharapova'yı 2-0 yenen Çek raket Petra Kvitova oldu. Kvitova, kariyerinin ilk grand slam şampiyonluğuna ulaştı.
Turnuva boyunca set vermeyen Sharapova, bu maçtaki iki seti de kaybederek şampiyonluk umutlarını yitirdi.
Maçın ilk oyununda servis kıran Sharapova, ikinci oyunda servisini kırdırınca avantajını kaybetti. Daha sonra oyuna ağırlığını koyan Kvitova, rakibinin bir servisini daha kırarak ilk seti 6-3 aldı ve maçta 1-0 öne geçti.
İkinci sete de Sharapova'nın servisini kırarak başlayan Kvitova, daha sonra bu avantajını kaybetti. İkinci sette toparlanan Sharapova, altıncı oyunda rakibinin servisini kırarak sette durumu 3-3 getirdi. Ancak rakibine cevap vermekte gecikmeyen Çek Kvitova, Sharapova'nın servisini yedinci oyunda da kırarak, sette 4-3 öne geçti ve büyük bir avantajı eline geçirdi.
Kalan oyunlarda servisini kırdırmayan Kvitova, maçın ikinci setini de 6-4 kazanarak Wimbledon Tek Kadınlarda şampiyonluğa ulaştı.
Sharapova'da bu sevgili varken unutsun zaten Wimbledon'u :)
Wimbledon erkekler finali hangi kanalda ?
Djokovic eziyor resmen Nadal'ı.
Setlerde 2-0 oldu.
Çok dengeli ilk setin ardından 2. sette Nadal sanki servisini kırdırınca bıraktı seti. Bekliyoruz bakalım ne olacak.
3. seti alırsa Nadal, Djokovic yorulacaktır da aynı zamanda ve maçı alacaktır diye düşünüyorum.
Ve Novak Djokovic, 2011 Wimbledon'ın şampiyonu oldu ve yeni Dünya 1 numarası oldu.
Hayaldi, gerçek oldu!
Wimbledon Tenis Turnuvası tek erkekler finalinde Novak Djokovic, Rafael Nadal'ı toplamda 3-1 yenerek şampiyon oldu.
03 Temmuz 2011 Pazar - 18:43
Sporx.com
Dünyanın en prestijli turvularından Wimbledon tek erkekler finalinde Novak Djokovic ile İspanyol raket Rafael Nadal karşı karşıya geldi.
Merkez Kort'ta oynanan mücadeleyi Novak Djokovic 6-4, 1-6 , 6-1 ve 6-3'lük skorlarla 3-1 kazanarak şampiyon oldu.
Finale kalarak 'Dünya 1 Numarası' olmayı garantileyen Sırp raket, şampiyonluğunu ilan ederek defalarca dile getirdiği çocukluk hayalini de gerçekleştirmiş oldu.
Ne güzel izliyorduk,bu da bitti.Yaz yaz ne izlicez şimdi :)
Novak Djokovic çalışmasının meyvelerini topladı, aynen devam.. :)
Djoker'in kazanmasına sevindim ama Sharapova'nın kaybedişinin acısını hala çekiyorum :p :D
Djokovic süperdi cidden :)