Kaleye şut atmadan beraberlikle döndü Barca :) Madrid'in hakkıydı aksini iddia eden bile çıkmaz ama futbol işte..Valdes'in Ronaldo'ya , Marcelo'nun Pedro'ya hareketleri kesinlikle penaltıydı.
Printable View
Kaleye şut atmadan beraberlikle döndü Barca :) Madrid'in hakkıydı aksini iddia eden bile çıkmaz ama futbol işte..Valdes'in Ronaldo'ya , Marcelo'nun Pedro'ya hareketleri kesinlikle penaltıydı.
madride yazık olmuş. izleyemedim ama son dakikalara bakabildim. mesutun küfürüyle ronaldoya yapılan penaltıyı gördüm :)
Ronaldo'nun pozisyonu buz gibi penaltıydı .Barça'ya da helal olsun top oynamadan Bernabeu'dan beraberlik çıkarmak büyük iş :) .
Barça yürüye yürüye berabere kaldı resmen. Benzema'nın yerinde futbolcu biri olsaydı farka giderdik bu akşam ama olmadı. Rövanşta Higuain olmalı. Ama Nou Camp'ta bu kadar pozisyon verirler mi onu bilmem..
FM maçı gibi oldu bu nedir ya.Adamalr olumlu birşey yapmadan 2 golle kupayı alacaklar.
Ben Benzema'yı beğendim.
Real'i harcadı hakem, net penaltıydı o pozisyon. Barca'da 2 kez geldi onlarda gol oldu. Yalnız bu sezon Barca böyle devam ederse şampiyonlukları unutsun Real darma duman etti Barca'yı. Şansa 2 gol buldular. Her zaman bu kadar şanslı olamayabilirler.
Messi biraz hazırdan yiyo... Orta sahadaki elemanlar önüne yuvarlıyor. Ronaldo gibi komple bir oyuncu değil.
Herkes bir öncekinden gaz alarak yorumlamaya başlamış. Bir iki mesaj sonra Messi çalım atamıyor yada Messi futbolcu değil tarzı yorumlar görebiliriz. Bende Realciyim ama beyler abartmayın 1 gol 1 asist yapmış adama maçta oynamadı demek haksızlık olur.
Ronaldo kanat oyuncusudur, Messi oyun kurucu. Farklı tipteki oyuncuları karşılaştırmanın manası yok. Sırf "arkası iyi olduğu için" oynayan oyuncu La Liga'nın asist kralı oldu.
Helal olsun, ciddi bir cesaret gerektiren bir karar almış.
çok gereksiz bir karar. bırakarak hiç bir şeyi değiştirmedi. ergic gibi takılsaymış keşke. ekmek parasından oldu
Real Madrid üstün olan taraftı.Bir çok önemli pozisyon yakaladılar ama bunları değerlendiremeyince ve Barcelona yakaladığı 2 fırsatı değerlendirince (gerçi 2.golü göremedim) maç berabere bitti.Real Madrid'in Nou Camp'ta işi zor bu skorla.
Bu "olağan"düzen bu saatten sonra değişmez zaten.Adam bu tür şeylerin futbolda olduğunu biliyordur zaten.Baştan niye bırakmamış futbolu.Cukkalamıştır zaten hayatı boyunca yetcek paraları.
Benzema gibi kazmasını görmedim.Bu avantajla Barca alır kupayı.
Real Madrid'in klasına yakışır bir forvet alması gerekiyor artık.Benzema iyi başladı maça,bu sezon kotaracak sanırım bu görevi diye düşündüm ama maçın gidişatında beklentileri karşılamadı.Hele ilk yarıda bir poziyon vardı,ağır olmasından dolayı Mascherano'nun kayarak engellediği,o pozisyonda bariz belli oldu Real Madrid'in as santraforu olamayacağı.
Bir de yine ilk yarıda bir pozisyon vardı.Real'li bir oyuncu ayağını fazla kaldırarak Abidal'e doğru hamle yaptı.Abidal sanki kafasına vurmuş gibi numara yapması ilgincime gitti.Bu Barcelona'lı oyuncuların hepsi mi sahtekar arkadaş.Son olarak Alexis takıma uyum sağladığında müthiş performans gösterecek bence.
http://www.fcbarcelona.cat/web/Galer...PARTIDO_15.JPG
avatarlık alexis sanchez fotosu arıyodum bakın neye denk geldim :D
Her Süper Kupa maçında varız maşallah :D Bi BanBan pankartı açmayı planlıyoruz bekleyin :icon_cool:
Thiago'nun kafasının üstünde Asyalı bir abla var.Parmakla göstermiş futbolcuları.Şunlara bak koca koca adamlar olacaklar sevinme şekillerine bak der gibi :D