Çagırmayın beni ?
Printable View
Çagırmayın beni ?
Olum bak bakalım listede var mısın yok musun :D
bi de çağrı mı bekliyon organizatör sensin zaten kanki :n:
Arkadaşlar c.tesi mi yapacağız, pazar mı yapacağız?
Daha Toplanamadınız mı Yahu:D Bu Buluşma Fiyasko Olacak Anlaşıldı:p
Hakkaten yaa hergün bişey çıkıyo :D Bende şimdi Pazar Bursa'dan otobüsler kaçta onu araştırıyorum. Malum pazartesi sabah 8de en geç burda olmam lazım :/
Cumartesi benim için daha uygun bir zaman.Pazar olursa gelememe ihtimalim daha fazla.Neyse duruma göre bakarız artık.
Maç Pazartesimi Mertcan ? Anaa ben pazar sanıyodum. Aslında olmaz değil ha :n: Bakalım ben şu işi ayarlayabilirsem. Yerime bakacak elemanın babası hasta olmuş :/
Burak şu olaya el at yoksa bunların bir şey ayarlayacağı yok abim... :D
Valla ben cumartesi sabah 7.30 a Yenikapı Bursa aldım. Pazarda saat 18.00 a aldım dönüşü.diğer vakit geç olur çünkü.
Ben o vakit geliyorum bu vakit gidiyorum :D
O zaman C.tesi saat 2 daha makul bir buluşma saati olur değil mi arkadaşlar?
Abisi kalır mı kalmaz mı bilmiyorum ama netten alınıyor ido.com.tr den ya da kartal idodan falan alabilirsin. Çünkü bazen bir anda yoğunluk oluyor.O yüzden hemen aldım.
Baktım şimdi biraz kalmamış anladığım kadarıyla.Bir de gidiş geliş kaça patlar bize abi?
Abisi gidiş 20 lira dönüş 20 lira bostancı yenikapı ne kadardı bilmiyorum 4 lira galiba. dönüşte galiba bostancıya denizotobusu yok.Taksime geçip otobusle ordan karşıya geçilir gibi.
inşallah bir buluşmanıza bende katılacam ama ne zaman kısmet olacak bilemiyorum :D
Kankacım cumartesi akşamı Arap Şükrü demiyiz yani :D
Arkadaş ne şanssız günler yaşıyorum ya. 3 hafta önceden herşeyi ayarlarım Cumartesi sınav olur. Ee hadi Cumartesi akşam bineyim derim elemanın babası hasta olur yoğun bakıma kaldırılır. Kurşun falanmı döktürsem anlamadımki. Herşey üstüste geliyo.
Yaa Mertcan ayarlayabilsem öyle olcaktı zaten :D dedim ya İnegöl'e gitcem diye orda 1 gün kalıp maçada girecektim. Ama yok bitürlü içinden çıkamıyorm her gün ayrı şey.
Geliyor musun Erencim,biraz hava değiştirirdin canım abisi,söz feribottan denize atmam seni :D
Ustalar hangi gün yapmayı düşünüyorsunuz haftasonu geldi :n: Pazar gününe bağlayalım :n:
Çıkmaz Ayın Son Çarşambası:p
Pazar günü olursa katılabilirim ancak :)
Yarın kesin bir karar verelim artık...
@Serkan abi
Abi gören herkes gelirim dedi zaten.Ben ek olarak sahayı tutucam :n:
Valla ben C.tesi Kaan ve Hayrettin abilerimin yanına gideceğim mutlaka. Siz de o güne evet derseniz o gün buluşalım.
Biz Cumartesi sabahtan buLuşacağız. GeLecek ekip beLLi. Cumartesi ya da Pazar bende geLirim, buLuşmak istiyorum diyenLer biLdirirse bizde ona göre pLanımızı yaparız.
Ben cumartesi diyorum... Pazar işim çıkabilir satuşa getirebilirim... Benden herşey beklenir ...
Maç olmuyor.Pazar günü Kaan abiyi uğurlamaya gidebiliriz ancak...Gelmek isteyenler buraya yazsın.