:) oks de transferde hayırlı olur inş
Printable View
:) oks de transferde hayırlı olur inş
[img=http://img459.imageshack.us/img459/3295/gravesen25063xj.jpg]
Forma hediye etti
Türkiye Süper Ligi Şampiyonu Galatasaray, Gravesen’i bitirmek için kolları sıvadı. Real Madridli yıldız oyuncu ve menaceriyle birçok kez görüşme yapan Sarı-Kırmızılı ekibin başkanı Özhan Canaydın, dün önemli açıklamalarda bulundu. Bursa Emniyet Müdürü Tahsin Demir’i ziyaret ederek bir Galatasaray forması hediye eden Özhan Canaydın, “Gravesen transferinde herhangi bir sorun bulunmuyor. Önümüzdeki günlerde bu konuda mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum” diye konuştu.
Dünya Kupası bekleniyor
Gravesen’in yanı sıra birçok yabancı oyuncuyla da görüştüklerini ifade eden Özhan Canaydın, Dünya Kupası’nın bitmesini beklediklerini dile getirdi. Bu arada Galatasaray’ın Ze Roberto transferinde de sona yaklaştığı bildirildi. Bonservisi elinde olan Brezilyalı yıldızın geçen sezon Bayern’den aldığı ücreti talep ettiği Galatasaray’ın ise fiyat kırmaya çalıştığı bildirildi. Pazarlıkların sürdüğü ve Dünya Kupası sonrasında resmi imzanın atılması bekleniyor
Kaynak:fanatik
pürüz yokda icraat da yok :)
Konu "Galatasaray Transfer Haberleri" adlı sabit topic altına taşınmıştır. Lütfen konu açarken dikkat edelim!Quote:
Originally Posted by Jay_Jay Ceyhun
Gravesen Galatasaray için iyi bir transfer olur. Bildiğim kadarıyla defansif orta saha
http://img97.imageshack.us/img97/262...osilvai8za.jpg
Galatasaray Yönetimi, haftalardır gündemi meşgul eden yabancı oyuncu adaylarıyla transfer görüşmelerini büyük bir gizlilik içinde sürdürürken, Teknik Direktör Eric Gerets'in listesindeki son isim de ortaya çıktı.
Sezon sonunda Başkan Özhan Canaydın ile yaptığı görüşmede, ihtiyaç duyduğu ön libero bölgesi için Danimarkalı yıldız Gravesen'i isteyen Belçikalı çalıştırıcı, alternatif olarak ise Çek oyuncu Jan Polak'ın ismini vermişti. Bu transferler için temaslarını sürdüren sarı- kırmızılılar'ın, Gerets'in isteği üzerine Brezilyalı Gilberto Silva'ya teklif götürdükleri öğrenildi.
Almanya'nın Hertha Berlin kulübünde top koşturan ve Brezilya Milli Takımı'nın da formasını giyen Silva için ilk girişimler gerçekleşti.
Geçen hafta Almanya'ya giderek Çek yıldız Polak ve İranlı Javad için temaslarını sürdüren Futbol AŞ. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in, Gilberto Silva için de girişimde bulunduğu belirtildi.
bu adam arsenalli gilberto silva değilmi benmi yanlış biliyorum?
alıntıdır:milliyet.com.tr
Bir Gravesen yeter http://www.e-kolay.net/fanatik/images/trans.gifEric Gerets, 'Gravesen transferini gerçekleştirirsek başka bir yabancı istemem. Takımı üst seviyeye taşıyacak bir isim...' diye konuştu.
Rüyalarını süslüyor
Sarı-Kırmızılı camia Thomas Gravesen’le yatıyor, Thomas Gravesen’le kalkıyor... Süper Lig’i şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray’ın teknik direktörü Eric Gerets transferde sadece Danimarkalı Thomas Gravesen’in bitirilmesi halinde takviye düşünülen sol kanada transfer istemediğini belirtti. Tüm imkanların Real Madridli yıldız için seferber edilmesini isteyen Gerets, tek isimle yabancı transferi noktalamayı planlıyor.
‘Kampa yerleştirelim’
Danimarka’nın Dünya Kupası’nda bulunmaması nedeniyle hazırlık kampına yıldız oyuncunun yetiştirilmesini isteyen Gerets, takımın Şampiyonlar Ligi ön eleme turuna kadar hazırlamak istiyor. Daha önce FANATİK’e konuşan Gravesen’in menaceri Eric Sivebaek oyuncusunun Real Madrid’de mutlu olduğunu söylemiş, Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın ise transferde önemli adımlar attıklarını dile getirmişti.
Kaynak:FaNaTiK
bu Gravesen neymiş de haberim yokmuş:D
gercektende süper bi oyuncu
ben ne Danimarkalı ne isveçli ne isviçreli hiçbir futbolcuyu anternörü kulübümde görmekistemem....
neden derseniz???bu ülkelerin bizim Dinimizle ilgili neler yaptığı ortada???
bizi nasıl aşşağıladıkları ortada......
bu ülkelerden hiç kimse yi ülkemde görmek istemem..
Gravesen den başka o mevkide oynayabilecek futbolcu mu yok????
bence o mevkide daha ucuza daha fazla verim alabileceğimiz futbolcular da var....
niye istemiyorsun karikatürü gravesen mi yaptı ... bir kişinin yaptığı hareketin hesabını bir ülkeden soracaksak , 10-15 taraftarın yaptığını bir spor kulübünden hesabını sormak yanlış olmaz heralde... bence bu kadar katı olmayalım ...Quote:
Originally Posted by Aslan41
abi lütfen bu işi gravesen yapmış die konuşmaQuote:
arkadas futbol ile din arasinda ilgi kurmussun ya
Gerets Gravesenden başkası olmasın diyor haklıda diyor. Bu arada Heınz CSK Mosova ile anlaşmak üzre kurtuluyoruz arkadaşlar. yıldırayaa iliç + para teklıfı sunmaya hazırlanır yönetımımız.
beyler tribünlerde 10-15 kişi sahaya eline ne geçerse rakip kulübün futbolcularını atıyor....
sonuç:Tff tarafından kulübe ceza geliyor....
bu tip olaylar yüzünden biz diğer fifa olsun uefa olsun cezalar alıyoruz..ve medya sağolsun..bizleri öyle bi anlatıyor ki.....
avrupa kupalarından bi maç yapacağımız zaman deplasman takımı çok özel güvenlik istiyor......
onlar bizlere bu tip cezalar kesiyorlarsa bizde o ülkeden hiçbirşey almayarak bir nevi resmi olmayan ambargo koyalım...
Çok saçma bir düşünce sen adamın futbolunamı bakıyon yoksa din vs. şeyinemi.Gels,in oynasın işte.dediğin çok alakasız birşey..Quote:
demek istediğimi anlaman için daha çok kitap okuman gerekir ki....
yazdığım mesajları okuduğunda ne anlam ifade ettiğini anlayasın....
mustafa haklı adamın din vs.sinemi bakıcan oynadıgı futbolamı seninki cok sacma bi düsünce...Quote:
Zokora Tottenham yolunda
İngiliz kulübü Tottenham’ın, Galatasaray’ın da peşinde olduğu Zokora’ya önümüzdeki hafta imza attıracağı belirtildi.
25 yaşındaki Fildişi sahilli futbolcunun Dünya kupası’nda oynadıkları Sırbistan Karadağ maçı sonrası Tottenham kulübü yetkilileriyle görüştüğü ve 6 milyon paund karşılığında anlaşma sağlandığı ifade ediliyor.
İngiliz kulübü böylece Davids’in Ajax’a dönmesi ve Michael Carrick’in de Manchester United’la anlaşacak olması nedeniyle düştüğü ön libero sıkıntısından Zokora’nın transferiyle kurtulmuş oldu.
kaynak : spordabugun.com mussssssssssss
Maniche altın oldu
Dünya Kupası’nda en büyük darbeyi Galatasaray yedi. Elindeki futbolcuların yıldızları sönerken, transfer listesindeki oyuncular değerlerini kat kat artırdı.
http://www.superspor.com/images/1/29...Maniche001.jpg
Galatasaray’ın Dünya Kupası sonrası iyi bir fiyata satmayı düşündüğü oyuncuları Hırvat Tomas, Sırp İliç ve Çek Heinz, Dünya Kupası’nda hiçbir varlık gösteremeyince taliplileri çıkmadı. Buna karşın sarı kırmızılıların transfer listesinde yer alan Portekizli Maniche, Meksika ve Hollanda maçlarındaki başarılı futboluyla Dünya Kupası’nın yükselen yıldızları arasında yer aldı.
Maniche’nin bonservisi için Dinamo Moskova’ya geçen hafta Heinz artı 2.5 milyon Euro para teklif eden G.Saray’ın, bu oyuncuyu alması imkansız görünüyor. Çünkü Rus ekibi, Maniche’nin fiyatını neredeyse 3’e katlayarak, tam 7 milyon Euro talep etti. Portekizli orta saha oyuncusuna Benfica ve Boavista ile bazı İngiliz takımlarının da talip olduğu belirtildi.
Dinamo Moskova ile anlaşma şansı olmayan G.Saraylı yöneticilerin bundan sonraki tek umudu Maniche. Eğer Portekizli futbolcu, sarı kırmızılı takıma gelmek istediğini bildirirse, Rus kulübü mecburen fiyat indirimine gidecek. Sarı kırmızılılar ile Maniche arasındaki son görüşme Dünya Kupası’ndan sonra yapılacak.
27.06.2006
Kaynak : Hürriyet
Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, Brezilyalı futbolcu Ze Roberto ile ilgilendiklerini, şartlar uygun olursa transfer edebileceklerini söyledi. Futbol Federasyonu Olağan Mali Genel Kurulu'nda, gazetecilerin sorularını yanıtlayan Polat, Galatasaray'ın transfer konusunda acele etmeyeceğini belirterek, "Ze Roberto ile ilgileniyoruz ancak bu futbolcu şu anda Dünya Kupası finallerinde mücadele ediyor. Eğer şartlar uygun olursa transferi düşünebiliriz" dedi.
Polat, basında Galatasaray'ın transferiyle ilgili yer alan haberleri hayretler içinde izlediğini vurgulayarak, şöyle konuştu: "Şu ana kadar 100'e yakın transfer yaptık. Bizim üstünde çalıştığımız hiçbir tansfer şu ana kadar bitmedi. Transfer çalışmalarımızı 4-5 koldan sürdürüyoruz. Takım ve futbolcularla görüşmelerimiz devam ediyor. Galatasaray'ın şu anda defansif ve ön liberoda futbolculara ihtiyacı var. Transferde acele etmiyoruz. Bir yabancı kontenjanımız var. Onu da iyi değerlendirmek istiyoruz."
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın, başkanlık seçiminde sarf ettiği "Ligin son 6 haftasının incelenmesi gerekir" sözlerinin hatırlatılması üzerine, Polat, "Bu konuyla ilgili polemiğe girmek istemiyorum. Şu anda federasyon mali genel kurulundayız. Federasyon görevlileri burada. Sanıyorum gereğini yapacaklardır" diyerek sözlerini tamamladı.
http://www.superspor.com/images/1/29...Roberto006.jpg
GS-Adnan Polat, Brezilyalı futbolcu Ze Roberto ile ilgilendiklerini, şartlar uygun olursa transfer edebileceklerini söyledi...
Fanatik son dakikahaberleri!!!
G.Saray’ın Gravesen inadı sürüyor. Teknik Direktör Erik Gerets’in, Başkan Özhan Canaydın’a "Eğer Gravesen’i alırsanız, başka transfer istemem" sözleriyle takımda görmeyi çok istediği futbolcu için yeniden atağa geçen sarı-kırmızılı yönetim, dün Danimarkalı futbolcunun menajeri John Sivebaek ile bir telefon görüşmesi yaptı ve cuma gününe randevu aldı.
Başkan Özhan Canaydın, cuma günü yapılacak olan toplantıya Adnan Sezgin’le birlikte, 2. Başkan Adnan Polat’ı da göndererek oyuncunun menajerini ikna etmesini istediği öğrenildi.
http://www.superspor.com/images/1/29...ravesen005.jpg
millet galatasarayın sezon sonunda denediğin bi kamerunlu war dı noldu ona bilen war mı?
denenen her oyuncunun başına gelenler gelmiştir:)
2 sene sonra Chelsea, Barcelona vb. gibi bir takımda oynama ihtimali yüksek yani bu durumda:DQuote:
Originally Posted by Jesus_FB
galatasaray bu sene söyle tanınmıs ve kaliteli bi oyuncu getiremez.
nerden biliyorsusnQuote:
Originally Posted by kavara
"G.Saray'a dönmek gurur verir.."
Beşiktaş ile yollarını ayıran milli futbolcu Okan Buruk, eski takımı Galatasaray'a dönmenin kendisine gurur vereceğini söyledi.
http://www.ajansspor.com/resim/okanburuk_bjksivil01.jpg
Galatasaray'a dönüşüyle ilgili henüz net bir gelişmenin olmadığının altını çizen Okan, ''Benim için futbola başladığım yere dönmek gurur verir. Bu transferi belki Galatasaray'dan daha çok ben istiyorum ama henüz ortada net bir şey yok. Hafta sonuna kadar belli olur sanıyorum'' diye konuştu.
Okan, Galatasaray'a transferinin gerçekleşmemesi durumunda, kendisini isteyen kulüplerle görüşeceğini ifade etti.
Bence gsya gelmesi öncelikle gs taraftarına haksızlıktır.Hatırlıyorum adam bi maçta kendini ıslıklayan taraftarlara dönüp güzel bi hareket çekmişti parmaklarıyla.Oyunucuyu severim kaliteli futbolcu ama ben bi fenerbahçeli olarak taraftara bu hareketi yapan bi futbolcunun bi daha aynı taraftarla aynı renklere gönül vermesini çok seviyesiz buluyorum ve geri dönmemesi gerektiğini düşünüyorum...