bunaldım yahu bunlar hazırlık maçlarını izlemıyorlarmı? gözlerı görmuyormu artık bu kadronun yeterlı olmadıgı bu takımı okan gıbı futbolcuların kurtaramayacagını görmuyorlarmı....
Printable View
bunaldım yahu bunlar hazırlık maçlarını izlemıyorlarmı? gözlerı görmuyormu artık bu kadronun yeterlı olmadıgı bu takımı okan gıbı futbolcuların kurtaramayacagını görmuyorlarmı....
Galatasaray'in genc futbolcu alma ihtiyaci pek fazla yok ki. Alt yapidan cikanlari yetistirmek durumunda. Bunu da yapabilmek icin o genclere deneyimlerini aktarabilecek tecrubeli oyuncular alinmasi gerekli.Quote:
Originally Posted by SaMaNYoLu
beyler bu tolgayla okan transferi resmi sitede acıklandımı acıklandıysa bi resim falan yokmu?
kesinlikle katılıyorum.galatasarayın PAF takımı son ıkı senenın şampiyonu.saymaya başlasam en az 10 tane yeteneklı gencımız cıkar.
besiktas neden genc oyuncu transfer edıyo cunku alttan gelen futbolcuları yok.
ferhatı,ugur ucarı,ugur erdoganı,mulayımı,ozgurcanı,mehmet guveni,zaferi,arda turanı,mehmet demiroku unutmayalım beyler.bizim taraftarımız futbolcu transfer edılmedıkce tatmin olmuyolar.
açıklandı ve resim var
oynayanmı var? ugurdan baska ilk 11 cıkan yok.Quote:
Originally Posted by metin oktay
hey maşallah kardeşim.sen galatasaray maclarını ızlıyosun dime??Quote:
ferhat'ın ıstersen gecen sene kac maca ilk 11de cıktıgına bak.ayrıca aydın da cogu macta sonradan da olsa oyuna girdi.
artı bu cocukların hepsi daha 18 veya 19 yaşında.senın bunlardan beklentın neki.hepsi full ilk 11 de mı oynasın devamlı.
emre belozoglu nasıl piştigini hatırlıyomusun.zamanla yavaş yavaş sonradan oyuna alına alına bugunku emre oldu.
benim iddaam şu turkıyedeki en iyi gencler galatasarayda.o yuzden ekstra genc oyuncu transferıne gerek yok.
Ben her zaman diyorum. Okan niye Galatasaray'a geldi ki? Onun yerine Sabri, Arda gibi gençlerimiz var. Ayrıca 2-3 sene sonra, Ferhat, Aydın, Mehmet, Özgürcan, Uğur Uçar, Sabri ve Cafercan gibi isimler ilk 11'i oluşturacaklar. Boş yere para döküleceğine, transfer gerekli yerlere genç isim yetiştirilse daha iyi olur..
okan boş mukaveleye imza attı ya herkes beleşe geldi sanıyor
Genc oyuncu daha hareketlidir daha isteklidir ama genc oyuncu istikrarsizdir.
Her mac oynatirsan, saha disinda yapmasi gereken kendini gelistirme antrenmanlari icin az enerjisi kalir. Genc yasta gelismezse, ileri yasta gelismesi cok daha zordur.
Bu nedenle takimlarin cok dusuk yas ortalamalari veya cok yuksek yas ortalamalari ile basarili olmasi cok zordur. Bu sene genclerin hepsi biraz daha fazla forma sansi bulacaktir ama genelde yedek olacaklardir. Gelecek seneye ise artik takimda daha fazla ilk 11'de oynama sansi bulacaklardir. Bu zaman zarfinda fiziklerini de guclendirip, ikili mucadelelerde daha basarili olmalarini saglanmak zorundalar.
Cok genc oyuncu var tamam ama sadece bu genclerin ustune tum yuku bindirmek dogru olmaz. Gecen sene zaman oldu sag bekte Sabri, sol bekte artik emekliligi dusunulen Ergun Ferhat'in oynayabildigi zamanlarda bile oynadi. Acikcasi sakatlik, ceza durumunda ben sag bek pozisyonunda Okan'a Sabri'den cok daha fazla guvenirim. Hatta belki de Cihan'dan da daha fazla guvenirim. Ozellikle mac Sampiyonlar Ligi maci ise. Ikili on libero oynanirken, Okan bence mucadeleciligi ile Volkan'dan daha iyi bir secim olur.
Zor zamanlarda yedek olarak takima konulacak oyuncunun tecrubeli olmasi, o oyuncunun hata yapma ihtimalini azaltir. Ozellikle eger Galatasaray Sampiyonlar liginde oynar, Turkiye kupasinda yari final veya finale cikarsa, bu fazladan oynanacak yaklasik 15 mac demektir. Sonucta kadronun kisitli olmasi yerine, genis olmasi daha dogru. Okan yedek kaldiginda sorun etmeyecek, forma giymek icin hep savasacaksa, cok dogru bir transfer olur.
Quote:
Originally Posted by metin oktay
iyide kardeşim bu kadar gençlerımız iyise kadromuz genişse okanı neden alıyoruz okanın mevkısıne hıcmı altarnatıf yoktuda okanı aLdık? Gencler hazırlık maçlarında oynuyorlar ama ligde pek boy gösteremıyorlar benım istedıgım genc yıldızlar milli takımda oynayan gencler. örekde verdıgım gibi ibrahim toroman ugur boral fahri tatan vs..
artık yeter ne zaman transfer yapcaz d.k bitsin dediler oda bitti bişey yok ortada
aldıkya renkdaş bi balon, patladı yer yerden duyuldu oraya gelmedi mi ses. okannn diye
Real Madrid'li yıldız futbolcu Gravesen, G.Saray'ı soran İspanyol gazetecilere sert çıktı
http://i.webaslan.com/images/haber/2...en004_1307.jpg
İspanyol kulübü Real Madrid'in satış listesine koyduğu ayrıca Galatasaray'ın da yakından ilgilendiği Danimarkalı futbolcu Gravesen, kendisine Galatasaray'a transferiyle ilgili soru soran İspanyol gazetecilere sert çıkarak, "Bana soracak başka sorunuz yok mu?" dedi. Galatasaray'ın transferi için uzun süredir girişimlerde bulunduğu Real Madrid'in Danimarkalı futbolcusu antrenman sonrası İspanyol gazetecilerin Galatasaray'a gidecek misin sorusuna sert cevap vererek, "Görmüyor musunuz buradayım. Real Madrid'in sözleşmeli futbolcusuyum. Bıktım artık sizin bu yöndeki sorularınızdan " dedi. Gravesen, gazetecilere bu yöndeki söylentilerden bıktığını da belirterek, tüm gazetecilerden transferi ile ilgili soru sorulmamasını istedi.
Bu arada, Danimarkalı futbolcu yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Real Madrid'in kampında gösterdiği performansla büyük beğeni topladı. Kampa zamanında katılarak yeni hoca Capello'nun tüm istediklerini yerine getiren Gravesen'in Real Madrid'in Amerika'da yapmayı planladığı 2 hazırlık maçı kadrosuna da dahil edildiği öğrenildi.
Manuel Lucero iddiası!
http://i.webaslan.com/images/haber/2006/Lucero003.jpg
Galatasaray'ın, Şilili futbolcu Juan Manuel Lucero'yu transfer ettiği iddia edildi. Şili'nin Prensa Futbol Gazetesi'nin dünkü haberinde, Galatasaray'ın, Şili'nin Coquimbo Unido takımında forma giyen forvet oyuncusu Juan Manuel Lucero'yu transfer ettiğini iddia etti. Lucero'nun menajerleri Miguel Bauza ve Victor Milanese Comisso'nun, gazeteye yaptıkları açıklamada, Arjantinli futbolcunun bugün veya yarın İstanbul'a giderek, resmi sözleşmeyi imzalayacağı belirtildi. 21 yaşındaki futbolcunun, 1 milyon Dolar'a malolduğu ifade edildi.
bu haber vardı zatende bu adamın nereli olduğunu çözemedik daha..
asabi adam valla sorma diyosa sormcaksn
bu adam uzuaktan sorunlu olduğunun sinyallerini veriyor zaten...:S
ya almasınlar adam madam yazık ya o gencler ceok yetenekli galatasaraydaki.
Juan Manuel Lucero Sili'de oynayan Arjantin'li futbolcu. Sol kanat ve forvet oynuyor.
abicim bi dmc lazım mehmet güven iyidir hoştur ama ilk 11 olmaz volkan ı zaten saymıyorum oda ilk 11 çıkacak kapasitede değil ama tabi bizim yönetimin alacağı 'klas' oyuncudan sonra volkan ve mehmet bize dünya yıldızı olarak gelebilir
hurmet %100 katılıyorum.04/05 e girerken Galardo dediler Dellas dediler Figo dediler Pires dediler . Heinza,Ilic,Saidou,Tomas getirdiler.Ama Song harbi star ;;) Bu senede kakalıyacaklar bize dandikleri.Fm dede GS yi alırken sorun yaşayacaz hep :p
valla gidip 3. sınıf bir önlibero gelicekse bence almasınlar boşuna para verip elimizde 2. sınıfları mevcut zaten. en baştan deselerdi alamak isteriz ama para yok ondan alamıcaz bizde heycanlanmazdık
İbre Linderoth’a döndü!
Galatasaray’ın yabancı transferinde kimi kadrosuna katacağı konusu belirsizliğini korurken, Sarı-Kırmızılılar’ın ön libero için düşündüğü üç alternatif isim arasında Tobias Linderoth favori konumuna geçti. 2006 Dünya Kupası’nda İsveç Milli Takımı’nın formasını giyen 27 yaşındaki orta saha oyuncusu için daha önce kulübü Kopenhag ile bir görüşme yapan yönetimin bu futbolcuya yöneldiği öğrenildi. Ancak Linderoth’un tribünleri ayağa kaldıracak bir isim olmaması tek dezavantaj olarak gösteriliyor.
Zaman daralıyor...
İngiltere Premier Ligi’nde Everton’da da görev alan başarılı orta saha oyuncusu, 62 kez de milli takımda görev aldı. Galatasaray yönetimi, yeni sezon öncesi zamanın daralması nedeniyle ve gelecek oyuncunun en kısa sürede takıma adapte olabilmesi için bu transferi bir an önce gerçekleştirmek istiyor. Ancak Maniche için kulübü D.Moskova’nın 16 milyon Euro bonservis bedeli talep etmesi, Gravesen’in Real Madrid’deki durumunun bir türlü kesinlik kazanmaması Sarı-Kırmızılılar’ın İsveçli futbolcuyu ön plana almasına neden oldu.
14.07.2006
Kaynak : Fanatik
bugunku hurriyetin haberıne gore çifte vatandaşlıgı varmış.yani hem şilili hem arjantinli.Quote:
Originally Posted by perpetua
Bence Lucero basın toplantısı düzenlesin ve açıklasın hangi uyruktan olduğunu.. :D
artık bırakın 3. sınıf birini almayı ıc kımseyı alamaz bunlar dunya kupası dedıler eyw. dedık bekledık kupada bitti ama ne gelen var ne giden.. son kullanma tarihi geçmiş olan okan dan başka tabi...
türk cıkıyormus :DQuote:
Originally Posted by emirduman
yok lebron james :D
şili ve arjantinli ikisi birden çift pasaport
biz bu adamı niye aldık ben onu anlamadım sanki forvet yok ön libero lazm para yok diyolar gidiyolar 4 tane birbirinden iyi forvet varken başka bi forvete 1 m$ veriyolar garip bi olay
Quote:
Originally Posted by SefaReis66
bana kalırsa bu haber tam bir balon.inanmayın bunlara...
ya bu adamı almayız sizde yani o kadarda değil
hayır alsak ne yarar merak ettim ?
alsak yedek klubesınde oturur neye yarıcak :)
özgürcan cafercan gibi yeteneklerinizin önünü kapamaya...Quote:
Originally Posted by dnz498
ikinizde çok haklısınız :D söyleyecek söz bulamadımQuote:
Arkadaşlar dikkatımı çekti transfer tartışması yapan tek klübüz buda bizi diğerlerınden ayırt eden tek şey sevınmelıyız iyi taraftan bakalım bizde transfer yok barı kendımızı böyle tatmin edelim :D :D :D
abi halaa transfer yok demeyin ya, bombayı patlaktık ya..:D
tabi bencede tolga ve okan daha ne istiyosunuz ki alın 2 yıldız. tutmuşunuz gravesendir manichedir ze robertodur böyle 2. sınıf adamları istiyosunuz sizde valla anlamak çok güç :D:D
hürmetten çok ilginç ve güzel bir yourm tebrikler:D
maniche kesin gelmiyor