Ya İsot Vista garip ya , İnsanda akıl bırakmıyor , performans olarak güzel.
Printable View
Ya İsot Vista garip ya , İnsanda akıl bırakmıyor , performans olarak güzel.
herkes yine gitti :) böyle tek başınada oturulmuyo yaa :)
buraların büyüğü o bir başka
.....
DÜn akşam saat 9 gibi eve döndüm arkadaşlar hiç bir tepkiylede karşılaşmadım şaşırdım :) Ayrıca Cihan ben hayata küsmeyecek kadar neşeli bir insanım aşık olduğum zamanlar hariç :) Hadi bakalım normal hayata döndük sayılır;) ama bundan sonraki çıkıp gitmemde eve dönmemeyi düşünüyorum eğer çıkarsam hava almaya çıkıyorum diyeceğim. Evi terkletme durumlarında dönüş yok:) Aslında sakince düşündüğümde(oğuz kağan abi sağolsun :D) saçma bir olay;) ergenlik şeyleridir belki ama bilemiyorum.
Ve olayı hiç konuşmadık tek etkisi artık bilgisayar yok gibi duruyor ama myasağı delecez artık :n:
bu arada scarface sanırım buraktı abi adın :D 95 kasım doğumluyum kaç yaşındayım bilmiyorum :D birisi 12 dior birisi 13 babam 14 :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yaşıyorum Eralp (::) ve hiç bir tinerci görmedim :n:
günaydın gençlik keyifler nasıl ? Dondum be soğukmu ne :D
Zil çalacak şimdi ben kaçar :D
Sendeki bu azme hayranım Taylan. Yahu 95 kasım doğumlular ilkokulu bitiriyorlar yen neredeyse hadi bilemedin 6. sınıftalar sen lise hazırlıktasın... ;)
Orası yeni şubemiz. :D Bir nevi zincir oluşturuyoruz. :p Buranın müşterisi kesilmez Turgut. Şimdilik boşverdik biraz buraları yeni mekandayız seni de bekleriz. :)
Sağol Emre ama ligde değilim öyle spor servisinde çalışan elemanlar gibi aranızda dolaşmayayım transfer dedikodusu yaratıp oyuncu fiyatı yükseltip ortam germeyeyim :D
Evet bu ne biçim kafe yöneticiliğidir.Değişim vakti gelmiş diyolar.Ben demiyorum.Hiç der miyim ? :p :p :p
Günaydın Turgutçum.
Olsun canım ne olacak muhabbet etmek için ligde olma şartı koymadık. :D
Yönetim değişmez abi rahat ol. :p
Günaydın Kaan abicim ama gördüğüm kadarıyla ihaleyi bana bırakma çabası var bende bişey demiyorum vazgeçtim :D
Gençler transfer aşkına geldi biraz.Bir süre sonra normale dönerler Turgutçum :p :p :p
Zaten bunlar kofti devrimci Pırtıkçım. :p :p :p
Mavilendikten sonra Umut ile iyice bi karışma durumu oldu Avatarı değiştireyim dedim :)
Günaydın herkese...Sabah kalktım su içmek için ev soğuk olunca uyku gelmedi tekrardan kaldık gene uykusuz :)
kim o avatardaki genç :D
Pep Guardiola. Öncekide oydu.
bizim guardiola mı? ne kadar değişmiş yahu bu tıknaz bişeydi eskiden :D
Kaçırma bak söyledim sana defansı .Git yapış Pırtıkçım :p
Cafe Ahalisine özel THEOBANK Fırsatı :D
TSI Lig için isteyene 18 Liraya Kadar %20 Faizle kredi verebilirim. Devre arası alırım geri :D
Serkan abi ligin ekonomik boyutunada el atmış hayırlı olsun :D abi öne reklam alıcaksan fiyat konuşabiliriz :D
Selam Cafe Ahalisi :).
Serkan abi senin bu ekip yazısı neden kalın değil :zuhaha
Anlaşalım Turgutcum akıllı bir yatırım yapmış olursun Eski TS Liglerinin en şampiyon oyuncusu benim :D
Selam abisi.
Kriz nedeniyle VGR alacak paramız yok Emrecim ince kaldı işte :D ama kalınlaşmış :D
Emreye krız vurmamıştır abı o kalınlaştırmıştır :D
hepten morarmış :p :p :p
bende kriz yok abi :D Dedim bir garip sen kalma herkes dolaşıyor mor mor kalın kalın senin başın kel mi? -ki gördük değilmiş :D-
Ben halkın büyücüsüyüm de ondan kankacım. Ben morarmam morartırım.:p :p Büyücüler arasında yılın Fatih Terim'i ödülünü aldım da , arada bir de kayadan toz almam mı gerikiyordu numune için yoksa kayanın tozunu alıp cilalamam mı gerekiyodu unuttum,malum bunama :D:D:D
OLur oyle unutkanlık abı yaş ılerleyınce :D