Rijkaard bu sene hep Felemenkçe konuştu tercümanı değiştirdiler..
Printable View
Rijkaard bu sene hep Felemenkçe konuştu tercümanı değiştirdiler..
Mustafa Sarp Ayhan Baris 3 lüsüyle isterse Mourinho Capello Ferguson ücü birlikte takimin basina gecsin bi halt olmaz.
Rijkaard bu takima futbol oynatmak istiyor ama bizim su andaki futbolcularimizla iyi futbol falan oynayamayiz.Revolution'un dedigi gibi aninda istifa ederim bu adam gelirken kimbilir ne sözler verildi kendisine gecen seneden beri transfer diye yirtiniyo kac aydir bi gelisme yok.
Bursa Mustafa Sarp'i bize satti Ergic'i aldi adamlar hedef büyüttü cünkü, biz KEita'yi satip Serdar Özkani aliyoruz.
Aykut'a da deginmek istiyorum Sivas macini izlemedim ama yedigimiz golü gördüm böyle bi kaleci olamaz ön direge adam koymasi gerekirken ön direkte kendisi duruyor Aykut tereddütte lafini duymak istemiyorum artik.
Mustafa Yücedağ öyle cümleler kuruyorki bazen, yüklem yok cümlede :D
Misimovic'le görüşüldüğünü menajeri doğrulamış...
Rijkaard kovulsun diyenleri anlamak güç.Mourinho gelse bu takım düzelmez.Kaleye baksan kaleci yok.Defansa baksan defans yok.Orta sahaya baksan zaten felaket.Hücum iyi olsa da geri kalan her yer sorunlu.Rijkaard mı çıkıp oynasın ne yapsın ?
Zaten takımdaki oyuncular kötü olduğu için gitmesi isteniyor.
Quote:
Bu işin Türk mantığı ile ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Rijkaard kesinlikle çok büyük bir teknik adam. Ona kesinlikle laf edemem, hakkım yok. Fakat burası Türkiye. Burdaki mantalite Avrupa'dan tamamen farklı.
Rijkaard ilk geldiği zaman çok ufak da olsa şüphelerim vardı. Bu adam Barcelona'dayken elinde Ronaldinho, Deco, Eto'o vs. gibi dünyanın en kaliteli ayakları vardı. Fakat bizde çok farklı olarak Mustafa Sarp, Ayhan, Barış Özbek gibi "ayak"lar var. Rijkaard kafasında tasarladığı futbol anlayışını bu futbolcularla sergilemesi imkansız. O yüzden arkadaşın dediği gibi, Rijkaard'a üst düzey yetenekleri olan futbolculardan kurulu bir kadro sunulmadığı sürece onun başarı olmasının zor olduğunu düşünüyorum. Ülke ve maddi şartlar düşünüldüğünde de bu durumun oluşması da baya bir zor.
Bu nedenle Avrupa'da başarıyı getiren Fatih Terim gibi "eli maşalı" teknik direktörler bu ülkede iş yapıyor. Rijkaard zaten bu sene de başarılı olamazsa hem kendi kariyerini zedelemiş olacak, hem de bizi zedelemiş olacak. O zaman da zaten bir şekilde takımla ilişkisi kesilir.
Eğri oturup doğru konuşmak lazım... Tamam Sivasspor'a yenildik ama oyunculrın hiç mi suçu yok ? Rijkaard ne kadar hatalı ? Yönetimin hatası ne kadar ? Bunları iyi analiz etmek lazım. Bence yönetimin hatası transfer konusunda beceriksizliği önceden kanıtlanmış bir ismi transfer komitesi başına geçirmek oldu, Rijkaard'ın hatası ise yönetime rest çekmek yerine maçlarda "Alın ,buyrun izleyin, elde bunlarla bu kadar oluyor işte" diyerek sessiz isyan etmesiydi, Futbolcular ise günden güne ruhsuzlaşarak oynuyorlar. Özellikle Türk oyuncular çok istikrarsız ve hırstan uzaklar. Bugün Takımın en iyileri dendiğinde Kewel,Baros ve Neill'in yanına türk oalrak sadece Arda Turan'ı ekleyebiliyorsak bu bizim türk oyuncuların ayıbıdır. Hakan Balta sezona son derece laubali başladı, çok gereksiz hareketler deneyerek toplar kaptırıyor, Sağ beke mi yoksa göbeğe mi alındı bilmiyorum ama Ali Turan çok korkak ve kendine güveni sıfır! Servet çok pozisyon hatası yapıyor, Mustafa ve Ayhan koşuyor gibiler ama boşa koşuyorlar, rakibe basmak yerine yanında ya da arkasından koşuyorlar, Emre Çolak erkenden çiçek açmış ham meyve tadında oynuyor. Henüz yapmaması gereken işlere giriyor. Barış desen zaten ne zaman ne edeceği belli değil.Aykut desen 1 maç panter 1 maç gelen geçen kalede.Mehmet Batdal alışma evresinde, Musa Çağıran pek forma şansı bulamadı zaten yaş itibariyle de mental ve fizik olarak biraz daha güçlenmesi lazım. Yani Türkler toparlanmazsa gelecek olan 1-2 yabancıyla falan olmaz bizim iş. Elde aslında iyi hücumcular var ama savunma hattı çok sorunlu. Allah Rijkaard'a kolaylık versin. Mücadele etmeyen bir oyuncu ordusuyla sezona giriyoruz :)
Aslında kaleye İBB'den Hasagic alınsa hiçde fena olmaz.Üstelik Hasagic'in Türk pasaportuda var.Fark yaratan bir kaleci.Galatasaray'a Aykut'dan daha faydalı olacağı kesin bence.
Bu takımLa hiç bi halt olmaz...Rijkard'a acıyorum açıkcası...Siz fm 11 de hiç transfer yapmadan bu takımLa bi oynayın bakalım ne yapacaksınız?Bence galatasaray yönetimi geldiğinden beri hiç bişey yaptığı yok sadece göz boyuyolar.Stad yapıolar kaç senedir bi bitmedi stad keza birlşmede öle.Bide adnan bey çıkıo utnmadan medyaya oynuyo.Hiç bir şeyi kesin bşi sölediği yok.Tek söylediği şey Galatasaray iyi yolda..Acaba biz niye görmüyoruz..Not:Ben bunları takım kötü gidiyor die söylemiorum ben bunları 3 senedir adnan polat geldiğinden beri söylüyorum..Borç konusuna da hiç girmedim :D
Bu durumda yönetim kadar Rijkaard'ın da suçu var.Bursaspor gibi vasat bir takım Ertuğrul Sağlam'la Şampiyon oluyorsa,İBB gibi vasatın altında bir takım Abullah Avcıyla Galatasaray'dan 8 Puan daha az alıyorsa burda Rijkaard'ın da suçu var.Üstelik geçen seneki kadro Los Galacticos olarak adlandırılıyodu.Bencede Galatasaray'ın son zamanlardaki en iyi kadrosuydu.
Sorun şurda ki bursa spor ertuğrul sağlamın istediği oyuncuları aldı.Ama yönetimin geçen sene yaptığı tek şey yıldız oyuncu almaktı.Taktiksel açıdan Rijkard'ın istediği oyuncuları almak değildi.Ertuğrul sağşan oynatmak istediği sisteme göre oyuncularını aldı.Başarılıda oldu.Ayrıca Bursa'nın kadro vasat bi kadro falanda değil...
Ertuğrul Sağlamın istediği oyuncular alındıda Galatasaray'ın altığı oyuncularda kalburüstü her takımın ve her teknik adamın kadrosunda görmek isteyeceği isimlerdi.Bursaspor'sa Genelde 4 Büyük takımda barınamamış isimlerden kuruluydu.Buda Bursaspor'un vasat bir takım olduğunu kanıtlar.
Sence Sercan volkan ozan hüseyin ergic turgay ivankov ali tandoğan bunlar vasat oyuncular..Bunlar egoları olmayan hem yetenekli hem taktik adamı oyuncular.İşte galatasaray'da sorun buydu sadece yeteneklli oyuncular vardı.Taktiksel açıdan bi biçim vermek zordu o takıma.Barcelona'da ronaldinho messi eto'o henry deco xavi vardı bunlar kağıt üstünde çok iyi oyunculardı ancak taktiksel açıdan zayıflardı.Bunu söylemeye çalışıyorum sadece iyi oyuncuyla olmaz bu iş...
Hakan Arıkan gelecekti galiba ama gelen tepkiler üzerine vazgeçildi sanırım..
Misimovic: Rijkaard'la çalışmak gurur verir
Güncelleme : 16 Ağustos 2010 20:51 | NTV Spor
Galatasaray'ın transfer listesindeki Misimovic, NTV Spor'un sorularını yanıtladı. Wolfsburg'un Boşnak yıldızı, transferin 1-2 gün netleşebileceğini belirtirken, Galatasaray hakkında da ilginç açıklamalarda bulundu.
http://media1.ntvspor.net//C/I/56/mi...0300_CAA8T.jpg
Lorik Cana ve Juan Pablo Pino'nun ardından transferde sesizliğe bürünen Galatasaray çok önemli bir yıldızı kadrosuna katarak suskunluğunu bozmayı planlıyor. Sarı-kırmızılıların hedefinde Wolfsburg'un Boşnak futbolcusu Zvjezdan Misimovic yer alıyor.
NTV Spor'un telefonla ulaştığı Misimovic de Galatasaray'ın kendisiyle ilgilendiğini doğrularken, sarı-kırmızılı kulübe yeşil ışık yaktı.
Telefon aracılığıyla Dilara Gönder’in sorularını yanıtlayan Boşnak yıldız, Türk ligini yakından takip ettiğini ve Galatasaray'ı çok iyi bildiğini ifade ederek, transferin gerçekleşmesi halinde teknik direktör Frank Rijkaard ile çalışmaktan büyük mutluluk duyacağını söyledi.
Hem Almanya'dan hem de Avrupa’nın başka ülkelerinden birçok takımın kendisine teklifte bulunduğunu belirten Misimovic, transferinin 1-2 gün içinde netleşeceğini ifade etti.
Yine NTV Spor'a konuşan Boşnak oyuncunun menajeri Fali Ramadani de Misimovic'in İstanbul'a gelmeye sıcak baktığını söyledi.
Misimovic'in başka taliplerinin de olduğunun kaydeden Fali Ramadani, Wolfsburg'un Juventus'ta forma giyen Diego ile anlaşması durumunda Boşnak oyuncuyu satabileceğini belirtti.
Elano'yla Misimoviç bir arada mı oynayacak. Elano gitmeden bu transfer imkansız gibi...
Artık kim geliyorsa gelsin.Ayın 16'sı geldi.Kaldı 2 hafta transferde.
Misimovic'in istatistikleri cok iyi ama önünde Grafite ve Dzeko vardi.Bi tane box to box alinmasi gerekir Misimovic gelse bile.
Elano da Misimoviç de hücum oynarsa gerçekten çok zevkli maçlar izleriz. Benim korkum Elano sağ açık oynamasın.