Misvak vermek lazım..
Printable View
Misvak vermek lazım..
İşin garibi adam siyahi, siyahi insanlar diş fırçalamazlar. Çünkü; genetik olarak onların dişlerri hep beyaz ve sağlam kalır.
Motorsiklet kazası geçiren Tottenham Hotspur'ın file bekçisi Carlo Cudicini hastaneye kaldırıldı.
Tottenham kalecisi Carlo Cudicini, motorsiklet kazası geçirip hastaneye kaldırıldı.
BMW marka motoruyla Ford Fiesta marka bir arabayla çarpışan İtalyan kaleci, el bileklerini kırdı ve leğen kemiğini zedeledi.
Bir polis yetkilisi, bu sabah Londra'nın doğusunda gerçekleşen kazayla ilgili olarak, "36 yaşındaki oyuncu bir kaza geçirdi ve acilen hastaneye kaldırılarak gözlem altına alındı" ifadelerini kullandı.
Tottenham kulübünden yapılan açıklamada, "Kalecimiz Cudicini'nin yaptığı kazada el bilekleri kırılmış ve leğen kemiği zedelenmiştir" denildi.
goal.com
Manchester United Teknik Direktörü Alex Ferguson, federasyon tarafından cezalandırıldı.
İskoç teknik adam Alex Ferguson, federasyon tarafından dört maç hak mahrumiyeti ve 20 bin pound cezaya çarptırıldı. Cezanın iki maçlık kısmının 2010-11 sezonunun bitimine kadar uygulanacağı öğrenildi.
Ferguson, geçen ay Sunderland ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından hakem Alan Wiley'yi ağır bir dille eleştirmişti.
Manchester United teknik direktörüne ceza veren komisyonun başkanı Peter Griffiths, "Tüm üyeler ceza konusunda aynı fikre vardı. Ferguson sorumluluklarını aşmış ve söylememesi gereken şeyleri söylediği için bu cezaya çarptırılmıştır" diye konuştu.
Alex Ferguson, bir kez daha aynı hareketleri yapması durumunda şimdilik ertelenen iki maçlık cezayı da çekecek.
Yazık, geçmiiş olsun
oo çok büyük kaza.
çok geçmiş olsun.
Noluyor lan bu kalecilere böyle :S Geçmiş olsun ne diyelim, futbol kariyeri de sona erer muhtemelen...
Noluyo bu futbol camiasına böyle her gün bi kaza
Geçmiş olsun çok büyük kaza geçirmiş gerçektende..
Süper ya izlemiştim bunu :n:
İskoçya Ligi'nin iki devi Celtic ve Rangers'in İngiltere Premier Lig'e katılması önerisine İngiliz kulüpleri onay vermedi.
Bolton Kulübü Başkanı Phil Gartside daha önce Celtic ve Rangers'in Premier Lig'e katılmasıyla ligin daha heyecanlı olacağı ve ligin marka değerinin daha da artacağı yönünde açıklamalarda bulunmuştu.
Bu açıklamalarını fiili olarak gündeme taşıyan ve Premier Lig yönetimine bu konuda bir teklif veren
Gartside, İngiliz kulüplerinin ortak kararı karşısında hayal kırıklığı yaşadı.
Celtic ve Rangers'in Premier Lig'e entergre olması konusunda açıklamalarda bulunan İngiltere Kulüpler Birliği, "Gündem maddemiz Celtic ve Rangers'in Premier Lig'e katılmasıydı. Bu konuda tüm takımların sahiplerinden görüş aldık ancak 14 üyemiz bu konuda olumsuz yanıt verdi. Yapılan fikir alışverişi sonucunda Celtic ve Rangers'ın Premier Lig'e katılma konusunun uygulanamaz bir teklif olduğuna karar vardık" denildi.
Kulüpler Birliği'nin Celtic ve Rangers'i Premier Lig'e katmamalarında iki kulübün de ekonomik olarak istenilen seviyede olmamasının ve özellikle Rangers'ın 2009 Haziran ayı itibariyle 12.7 milyon pound zararını bulunmamasının büyük bir etkisi olduğu savunuldu.
Sporx
Bu çok saçma olurdu En iyisi kendi liglerinde kalması ...
Bence iyi olurdu değişik bi heyacan katardı premier lige iskoç-ingiliz muhabbeti falan olurdu
Bence katılsalardı keşke daha heyecanlı olurdu
Ayak bileğindeki bağları kopan Robin Van Persie'nin uzun süre sahalardan uzak kalacağı ifade edildi.
Hollanda Futbol Federasyonu, İtalya'yla oynanan hazırlık maçında Robin van Persie'nin ayak bileğindeki bağların koptuğunu açıkladı.
Arsenal'deki formuyla göz kamaştıran başarılı oyuncu, İtalya maçında Giorgio Chiellini'nin müdahalesiyle yerde kalmış ve oyundan alınmıştı.
Hollanda Futbol Federasyonu'ndan bir yetkili bugün BBC Sport'a yaptığı açıklamada, "Ayak bağları kesinlikle yırtılmış. Maçtan sonra sağlık ekibimiz ilk kontrolleri yapmıştı ve durumu iyi görünmüyordu" diye konuştu.
İngiliz kulübü, Ocak'taki transfer döneminde, İspanyol oyuncuyu kadrolarına katmayı planlıyor.
İngiliz Premier Lig ekiplerinden Tottenham Hotspur, Sevilla'nın genç kanat oyuncusu Diego Capel'in transferi için çalışmalara başladı.
İspanyol oyuncu, sözleşmesini uzatmayı reddetmesinin ardından Harry Redknapp, bu sene harika bir performans ortaya koyan 21 yaşındaki futbolcuyu takibe almıştı.
Bu sezon ilk dörde girmeyi hedefleyen Redknapp, oyun kurucuları Luka Modric'in sakatlanmasından doğan boşluğu Diego Capel ile kapatmayı düşünüyor.
İspanyol milli oyuncuyu bırakmak istemeyen Sevilla, sezon sonunda daha iyi bir teklifle Capel'in kapısını çalacak.
News of the World'in haberine göre, daha önce 2008 yazında Capel için teklifte bulunan Tottenham, ara transfer döneminde oyuncuyu almak için ellerinden geleni yapacağı söyleniyor.
2001 yılında futbola Sevilla'nın altyapısında başlayan Capel, Sevilla'da olmaktan mutlu olduğunu ifade ederek, "Sevilla'da futbola başladım ve burada olgunlaştım. Sözleşmem hakkında konuşmak istemiyorum. Şu aralar anı yaşamayı tercih ediyorum" şeklinde konuştu.
Bana göre Olympiakos ile pana da bizim lige geçsin hatta rusyadanda CSKA zenit birde rubin i alalım süper bir lig olur :D
Zaten 3-5 takımı bulunan İskoçya ligide kepenk indirirdi artık, kesinlikle çok saçma olurdu..
İskoç futbolundaki diğer takımlar zaten zor ayakta duruyor bence doğru bir karar alınmış.Hem dünyanın en iyi liginin kalitesi düşebilirdi...
Gecseler bile ilk senesi Championshipe duserler
Stoke City Başkanı Peter Coates yaptığı açıklamada Tuncay Şanlı'nın son yaşadığı olaylara rağmen kulüpte geleceğinin olduğunu düşündüğünü belirtti.
Stoke City Başkanı, Tuncay'a sahip çıktı. Stoke City Başkanı Peter Coates, geçtiğimiz yaz döneminde 5.7 milyon avro karşılığında Middlesbrough'dan Stoke City'e transfer olan Tuncay Şanlı'nın kulüpte önemli bir rol alacağına inandığını söyledi.
Son olarak Hull maçında oyuna sonradan dahil olan Tuncay sahada 7 dakika kalmış, Abdoulaye Faye'nin oyundan atılmasının ardından teknik direktör Tony Pulis tarafından oyundan çıkarılmıştı.
Oyundan çıkarıldıktan sonra doğrudan doğruya soyunma odasına giden Tuncay ile bir sorun yaşamadıklarını belirten Başkan Coates, "Diğer oyuncular gibi o da oynamak istiyor. Bu tür olaylar her zaman yaşanılabilir. Eminim Tuncay daha iyi olacaktır. Kadromuzda rekabet var ve herkes yerini hak etmek durumunda. Ona ayrı bir tutum göstermemiz mümkün değil" diye konuştu.
Tuncay'ın şanssız bir olay yaşadığını söyleyen Başkan Peter Coates, "Geleceği düşünmeli ve bu durumu güzel bir şekilde çözüme kavuşturmalıyız. Tuncay sabırlı olması gerekir. Pulis onu takıma dahil edecektir" dedi.
Tuncay'a sahip olduklarından dolayı memnun olduklarını ifade eden Coates, teknik direktör Pulis'in Tuncay için uygun bir pozisyon bulacağına inandığını ve milli oyuncunun gelecekte kendileri için önemli bir oyuncu olacağına inandığını söyledi.
Son olarak takımın durumu hakkında açıklamalar yapan Başkan Peter Coates, taraftarların huzursuz olduğunu bildiklerini ve bazı işlerin insanların beklediğinden daha geç gerçekleşebileceğini söyledi. Başkan, sahaya kazanmak için çıktıklarını bunun için de antrenör Pulis'in sahaya en iyi onbir sürdüğünü, onun yaptığı değişikliklerin normal karşılanması gerektiğini sözlerine ekledi.
Chelsea menajeri Carlo Ancelotti, Londra'daki hayatından çok memnun olduğunu belirti.
Chelsea menajeri Carlo Ancelotti, Marcelo Lippi'nin yerine İtalya milli takımına gitme gibi bir niyetinin bulunmadığını söyledi.
Ancelotti ve Capello'nun, Dünya Kupası'ndan sonra yeni bir teknik direktörle çalışacak olan İtalya federasyonun gündeminde oldukları konuşuluyordu.
Lippi'nin İtalya milli takımının ardından Juventus'un başına geçeceği konuşulurken, adı Gök Maviler'le anılan Ancelotti konuyla ilgili, "Londra'da çok mutluyum. Üç yıllık kontratım var ayrıca burayı ve İngiliz futbolunu seviyorum" diye konuştu.
Sözlerine devam een tecrübeli hoca, "Sonuçlar oldukça iyi. Ligde 12 maçın 10'unu kazandık. Şampiyonlar Ligi'nde de her şey yolunda" dedi.
İngiltere'deki futbol dışı hayatına da değinen Ancelotti, "Buranın mutfağından büyülendim, özellikle de kahvaltılarından. Jambonlarının müptelası oldum" diyerek sözlerini noktaladı.
Inter'in eski teknik patronu Roberto Mancini, Premier Lig'de çalışmak istediğini belirtirken, Cassano'nun milli takımda yer alması gerektiğini söyledi.
Inter'in eski teknik direktörü Roberto Mancini, yaptığı açıklamalarda Cassano'ya olan hayranlığını dile getirirken, Premier Lig'de görev almak istediğini ifade etti.
Italia 1'e konuşan Mancini, "Inter'den ayrıldıktan sonra 3-4 takımdan teklif aldım. Fakat ben Premier Lig'de çalışmayı istiyorum" ifadelerini kullandı.
İtalya basınını son günlerde meşgul eden Antonio Cassano'nun milli takıma çağırılmaması konusuna da değinen tecrübeli teknik adam, "Cassano çok yetenekli bir isim. Inter'de çalışırken O'nu transfer etmek istemiştim" dedi.
Roberto Mancini, "İtalya Milli Takım Teknik Direktörü olsaydınız hangi 11'i sahaya sürerdiniz?" şeklindeki soruya ise, "Buffon, Zambrotta, Nesta, Barzagli, Grosso, Pirlo, De Rossi, Gattuso, Cassano, Toni, Totti" şeklinde cevap verdi.
Son günlerde adı Manchester City ile anılan Arjantinli yıldız, Manchester United'da forma giymek istediğini dile getirdi.
Benfica'nın parlayan yıldızı Angel Di Maria, gönlünde yatan kulübün Manchester United olduğunu ifade etti.
Chelsea, Liverpool, Manchester City ve Manchester United gibi birçok Premier Lig kulübünü peşinde koşturan 21 yaşındaki yıldızın kontratında, 40 milyon avro karşılığında serbest kalma maddesi bulunuyor.
The News of the World'e konuşan Di Maria, "13-14 yaşımdan beri, aileme en büyük hayalimin bir gün Manchester United'da forma giymek olduğunu söylüyorum. Old Trafford'da oynamayı çok isterim" ifadelerini kullandı.
2007 yılında Arsenal'e transferi son anda iptal olan genç yıldız, bu konu hakkında, "Arsenal ile görüşmelerde tam olarak neler yaşandığını bilmiyorum. Orada oynamak için çok heyecanlanmıştım, fakat olmadı" şeklinde konuştu.
Bu adam Euro lig maçında izledim. Neler yapmadı ki? Enfes oynadı. Çok yetenekli ve klas bir adam.
2. Giggs'e ihtiyaç var artık. Nani'den hala patlama bekliyosa Sir çok yanılıyo. 2 bir Ronaldo yada Giggs olmaz Nani'den. Hoş ellerinde Tosic gibi bir adam var ama onuda pek kullanmıyo.
İngiliz ekibi Manchester City'nin yeni transfer hedefi Milan'ın orta saha oyuncusu Gennaro Gattuso...
Manchester City, transfer hedefi olarak İtalyan Gennaro Gattuso'yu seçti.
The Daily Mirror'a göre Gattuso İtalya'nın Dünya Kupası kadrosunda yer alma şansını arttırabilmek için Milan'dan ayrılabilir. Bu transferin de önümüzdeki Ocak ayında gerçekleşebileceği belirtiliyor.
Eski Rangers oyuncusunun teknik direktör Leonardo ile iyi anlaşamadığı biliniyor. Milan'da geçirdiği on yılın ardından İtalyan oyuncu takımdan ayrılmayı düşünüyor.
Yayınlanan haberde Gattuso'nun ingilizce bilmesi ve eşinin İskoçya doğumlu olması sebebiyle İngiltere'ye kolaylık adapte olabileceği ifade edilirken iki kulübünde bu transfer hakkında iletişimde olduğu iddia ediliyor.
Chelsea'li yetkililerin, Agüero'nun menajeriyle bir görüşme yaptıkları ve anlaşmanın büyük ölçüde gerçekleştiği iddia edildi...
Atletico Madrid'in adı son günlerde sıkça Chelsea ile anılan Arjantinli yıldızı Sergio Agüero'nün, İngiliz ekibine olan transferinin yazın gerçekleşeceği iddia edildi.
The Telegraph'ın haberine göre, Chelseali yetkililerin genç yıldızın menajeri Bruno Satin ile bir görüşme yaptıkları belirtildi. İngiliz ekibinin, Atletico Madrid'e ise bonservis bedeli olarak 45 milyon avro ödeyeceği iddia edildi.
Bu transfer geçekleşirse, İngiltere'nin en pahalı transferi olarak tarihe geçecek. Şu anki rekor ise Manchester City'nin elinde bulunuyor. City, Robinho'yu 40 milyon avro karşılığında transfer etmişti.
Chelsea Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin, Bayern Münih'in Fransız yıldızı Franck Ribery'yi istediği de biliniyor.
goal.com
İngiltere Milli Takımı'nın golcü ismi Wayne Rooney, Milli Takım Menajeri Fabio Capello hakkında ilginç açıklamalarda bulundu.
İngiltere Milli Takımı ve Manchester United'ın golcü oyuncusu Wayne Rooney, Fabio Capello'yu değerlendirdi.
Rooney, İtalyan menajerin bir hayli korkutucu olabildiğini belirtti.
The Sun'a konuşan Rooney, "Koridorda yanınızdan yürüyerek geçtiğinde veya size baktığınızda onun ne kadar önemli birisi olduğunu anlıyorsunuz. Capello'nun kendine has bir aurası var" dedi.
Yetenekli golcü, "Bazen yanınızda olmasa bile isminin geçmesi korkutucu olabiliyor" derken milli takım kampında yaşananlara da değindi.
Eski Evertonlı golcü, milli takım kampına futbol için gittiklerini, orada özel hayata konuşmak için bulunmadıklarını sözlerine ekledi.
24 yaşındaki golcü İtalyan menajerin felsefesini şöyle anlattı:
"Eğer iyi oynamamışsanız kim olduğunuzun bir önemi yok, yerinizi kaybedersiniz. Bu kadar basit."
Ağzı olan konuşuyor
Potansiyeli olan iyi bir oyuncu
Liverpool'e zarf atıyor :P . . .
Sunderland 1-0 Arsenal
Gol: Darren Bent (71')
Premier Lig'de geçtiğimiz hafta Wolverhampton'u 4-1'lik skorla mağlup eden Arsenal, Sunderland karşısında sürpriz bir yenilgi aldı.
İlk yarısı temposuz geçen mücadelede gol sesi çıkmadı ve taraflar soyunma odasına 0-0'lık beraberlikle girdiler.
İkinci yarıda biraz daha üstün gözüken taraf ise Sunderland oldu. Ev sahibi, 71. dakikada Campbell'in kullandığı kornerde altı pas içinde topu önünde bulan Bent, takımını 1-0 öne geçirdi. Bu gol, aynı zamanda karşılaşmanın sonucunu belirledi.
Arsenal, puanını 26'ya yükseltirken, Sunderland de 20 puana ulaştı.
Aston Villa zor kurtuldu
Burnley 1-1 Aston Villa
Goller: Caldwell (9') / Heskey (87')
Bu sezon gösterdiği performansla dikkat çeken Aston Villa, Burnley deplasmanında bir puanı son dakikalarda bulduğu golle kurtardı.
İlk yarıda ev sahibi üstün olan taraf olurken, 9. dakikada Caldwell'in golü Burnley'i öne geçirdi ve ilk 45 dakika bu skorla sona erdi.
İkinci yarıda Aston Villa biraz daha toparlanmış gözükse de yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. 87'de Heskey, beraberliği getiren golü kaydetti ve karşılaşma 1-1 sona erdi.
Aston Villa, aldığı beraberlikle puanını 23'e yükseltirken, Burnley de 18. puanını aldı.
Premier Lig'de bugün oynanan diğer karşılaşmalardan alınan diğer sonuçlar ise şöyle:
Birmingham 1-0 Fulham
Hull City 3-3 West Ham
İnsafın yok mu Tottenham: 9-1
İngiltere Premier Lig'de 13. hafta mücadelesinde inanılması güç bir sonuç ortaya çıktı. Tottenham evinde konuk ettiği Wigan'ı 9-1'le adete topa tuttu. White Hart Line'da ilk yarısı ev sahibi takımın 1-0'lık üstünlüğü ile sona eren karşılaşmada Tottenham ikinci yarıda tam 8 gol attı ve tarihi bir skor ortaya çıktı. Londra ekibinin golleri 9. dakikada Crouch, 51, 54, 58, 69 ve 87. dakikalarda Defoe, 64. dakikada Lennon, 90. dakikada Kranjcar ile 88. dakikada Kirkland (kendi kalesin)'den gelirken, Wigan'ın tek golü 57. dakikada Scharner'den geldi.
Tottenham'da Defoe attığı 5 golle maçın yıldızı oldu.
Bu galibiyetle Tottenham puanını 25'e yükseltirken, Wigan 14 puanda kaldı.
22.11.2009
Kaynak : Sporx.com
Bence büyük bir şike dönmüş olabilir bu maçta :D:D ben paylaşcaktım ama siteye giremedim nedense...:(
Tottenham sahasında Wigan'ı 9-1 yenmiş.Defoe'de 5 gol atmış maçta.. :)
:n: tottenham'da iyi oyuncular var ama bu defoe fm'de çok kötü yaww :)
bu ne yav şaka gibi :D