Hemşo seni özgür bırakıyorum bayadır sınıfa gelmiyorsun devamsızlıktan bırakacaz seni...Müdürle konuştuk.. :D :n:
Yarin velin gelsin.. :D
Printable View
Hemşo seni özgür bırakıyorum bayadır sınıfa gelmiyorsun devamsızlıktan bırakacaz seni...Müdürle konuştuk.. :D :n:
Yarin velin gelsin.. :D
Günaydın gençlik.
O zaman koltugunda gozum var hocam :n:
Cem Yılmaz'ın bir sözü var hemşo biliyormusun dikkat etsinlerde ben ordayken oturmasınlar diye.. :n: :D
Hoşgeldin Kaan Abi..
Selamlar..
Hoşbulduk Oğuzcum.Yemek yiyorum birazdan buralarda olurum.Kendimi yemeğe verdim :D
Afiyet olsun abi..
Sende hoşgeldin Aygün..
FIFA 99 çok bomba bişey haa :D bugün hep eskilerden takılııorm :p Fıfa 99 oynuodm şimdi 2002 dünya Kupası + Serious Sam II + GTA vice city indiriorm :n:
isocum kolay gelsin.Tostumu yedim bekledim kimse gelmedi,bir umut işte :D:D:D
Bir ara bana Adnan'lı bir şeyden bahsettiler güzel değişik oyunlar oluyormuş vakit geçirmek için ama nedir neyin nesidir daha bakmadım :D
Sağolasın Oğuzcum
Abi başka kim gelck :D
Çağla şikel falan gelmez :p ben hep tost yiip bekliorm ama gelmio :n:
Bende sürekli hata vermese Counter oynucam ama.. :D
SeLamLAr..
Bırakın bu ayakları da çağa dönün Çağlaya değil. Crisis, Strip Poker, Öhö öhö o yok pardon :D Pes2009, Race driver Grid falan oynayın :D
Şahsen ben COuntera karşıyım :p ne o öyle silahlarla adam öldr falan :p Anarşistler gibi :p
Serkan abi kaldımı ya poker siteleri :D çok zorlaştırdılar onları :zuhaha
Kankacım neleri sayıyosun öyle.Ben anlamam o konulardan.Bir ara Larry falan diyodun arkadaşın mıydı o?Ne oldu ona? :p :p :p
Face'ten oyna ismail Poker'i.. :D
Abicim o pokeri bende biLiyorum ama çok zor oynamıyorum daha :D
En iyisi kantır bea :n:
yok Oğuz önceden poker manyağıydım ben :n: hatta sitelerin rekortmeniydim :D ama bıraktık artık o işleri :p
Ben arkadaşları bırakıp geliym :D döncm tekrar :D
Ben Pişti bile zor oynuyorum utanmasam benim 2 yaşındaki ufağa bile yenilecem :D Okeyin 106 taşla ve ıstakada 14 taşla oynandığını daha yeni öğrendim ben halbuki hep sakla samanı gelir zamanı deyip bir 15 taşta kenarda tutardım meğer ona hile deniyormuş :DPoker de ne ki :D
Geçen ilk defa poker oynadım ne hikmetse masa'da okey taşı kalmadı.. :D Para olarak kullanıyordukta onları.. :d
Vay kankacım bugun senin anılarını dinlemek isteriz hatta isteriz isteriz.Bana yazılı delil lazım :D:D:D
Poker konusuna gelince bir ara girdim face'e yatırdım parayı arada tel geliyo görmeden arttırıyorum baktım param artmış iyice,ingilizce de sohbetten saydıran olmuş,gözüm kapalı floş yapmışım görsem yapamazdım zaten :D:D:D
millet ben kaçar sonra görüşürz..
Çok beklersin kankacım :D Akşama ben sana yapacam Floşu Kariyerde :D
Güle güle Oğuzcum :D
11 kişi aldım kankacım.Asistanımda gayet iyi sonuçlar alıyor. Yani ligi de asistana bırakayım :D:D:D Norwich'i almışım beni kimse tutamaz sonuncu bile olsam bırakmam :D:D:D
Abi gitmeden önce bana FM'de bir takım söyleyin söyle başarıya aç ve bulunduğu ligte üst sıraları kovalayabilecek kalite de..
Hangi lig Oğuzcum?
Farketmez abi üst düzey liglerden herhangi biri..
İtalya'da Palermo-Fio,Almanya'da Hamburg Leverkusen, İngiltere'de Everton-City-Newcastle, İspanya'da Espanyol,Fransa'da PSG-Bordo gibi mi?