helal olsun be Kaka !Çok sevindim gitmemesine,en iyisini yaptı :)
Printable View
helal olsun be Kaka !Çok sevindim gitmemesine,en iyisini yaptı :)
Arkadaşlar Kaka'nın gelmemesinin arkasında yatan birçok farklı sebepler var.
1- Manchester City'nin daha düşük kalitede bir takım olması.
2- Kaka ve taraftarlar arasındaki bağın kuvvetli oluşu. (Biraz duygusal ama bir o kadar da yerinde bir yaklaşım oluyor.)
3- Berlusconi'nin bu transfer haberinden sonra yaptırdığı yoklamalarda oylarının düştüğünü gözlemlemesi. (Ki bu hepsinden daha önemli bir durum.)
4- Galliani'nin zaten taraftarlar ile arasında problemler olması ve bu transfer gerçekleşirse taraftarların baskısını kaldıramayacağını düşünmesi.
Güzel Bir Transfer Ama Man.City Abartmış Para Konusunda Har Vurup Harman Savuruyorlar
Prens şımarık ocouklar gıbı para harcıyor ya
Ön liberoda sıkıntıları ardı güzel bir transfer ama de jonga çok para
güzel transfer
1 milyar pound'dan bahsediyoruz:) böyle transferler normal kasada bu kadar para varken:)
çok para verdiler...
City için alması kolay bir transferdi zaten İyi iş yaptılar ...
adamın parasının kaç günlük faizi ki bu para... acısın parasına...
Hayırlı olsun ne diyelim.
bu kadar para harcadılar lıgde ilk 10 a gıremedıler bakalım lıgın ıkıncı yarısında neler olacak ..
M.City parayla yıldız oyuncular satın alamıyor.Elindeki parasını orta düzeyde,vasat oyunculara harcıyor.Ancak bu profildeki oyuncular kabul ediyorlar.
Deniz Manchester City vasat oyuncular mı alıyor?Biraz İnginltere Premier Ligi takip et.Robinho,Nigel De Jnog,Jo,Philips,Bellamy,Zabaleta... bunlardan hangisi vasat oyuncu.:(
Nigel De Jong transferi bence çok iyi olmuş.Ortada ki boşluk sonunda adam akıllı biri ile dolucak...:)
Owen'ı alırdım daha iyi.
paraya yazık vallahi billahi paraya yazık yahu bellamy o kadar para eder mi ayıptır günahtır ya.
Bu adamlar parayı her türlü havaya saçmayı seviyorlar yahu.
Bellamy’nin Robinho,Jo gibi kaliteli forvetlerin arkasında kalacağını,sık forma şansı bulamayacağını düşünenlerdenim.
Küçük transferler bunlar , o kadar para var adamlarda git genç yetenek falan al..Beşiktaş'tan bile kötü bir transfer politikaları var :p
gereksızlıkler serısıne devam bu sacmalıklar yuzudnen pıyasda adamalr tavan yapmaya basladı
bayern ribery için 150m€ demiş abartmanın sınır yok artık ya ribery o parayı veren salak olurmu acaba
http://www.ajansspor.com/resim/pennant01.jpg
Premier Lig ekiplerinden Liverpool, kanat oyuncusu Jermaine Pennant'ı bir başka İngiliz ekibi Portsmouth'a kiralık olarak göndermeyi kabul etti.
Liverpool'un 26 yaşındaki kanat oyuncusu Jermaine Pennant, Premier Lig ekiplerinden Portsmouth'a sezon sonuna kadar kiralık olarak gönderildi. 26 yaşındaki Pennant için Real Madrid ve AC Milan gibi devlerin de devrede olduğu iddia ediliyordu.
Pennant transferiyle ilgili olarak kulübün resmi İnternet sitesine açıklamalarda bulunan Portsmouth Menajeri Tony Adams, "Pennant'ı uzun süredir tanıyorum. Uzun zaman önce Arsenal'de birlikteydik. Hızlı ve teknik bir futbolcu. Bize çok katkısı olacak" dedi.
Adams, Pennant'ın eski takım arkadaşı Peter Crouch'la Portsmouth'ta yeniden buluşacak olmasını da değerlendirerek, "Geçtiğimiz yıl Fulham'dayken Crouch ve Pennant'ın Liverpool için neler yaptıklarını görmüştüm. İkisi birlikte çok iyi anlaşıyorlar. Portsmouth'ta da iyi işlere imza atacaklarını ümit ediyorum" diye konuştu.
Pennat fazla göz önünde olmasada iyi işler yapabn bir oyuncu portsmouth için kaliteli bir transfer kanımca
Kesinlikle cok iyi isler yapiyor. Peter Crouch icin gol atmak cok daha kolay olacak.
Pennant cizgiye kadar inip cok guzel orta yapabilen bi futbolcu
Kendisiyle ilgili Real Madrid dedikoduları çıkmıştı ve ne olursa olsun Real Madrid'e gitmem benzeri bir açıklaması olmuştu. Futbol dünyasının çoğu ismi Real Madrid'e gitmek için can atarken Pennant'ın bunun tam tersini açıklamasını garipsemiştim. Karşısındaki sol bekleri içirmeden sarhoş edebilecek yetenekte bir isim. İyi işler çıkaracaktır.