uyuyun tabi ben yine 5 e kadar oturup yola cıkıcam isyanlardayım kimsenin haberi yok :D
Printable View
uyuyun tabi ben yine 5 e kadar oturup yola cıkıcam isyanlardayım kimsenin haberi yok :D
Selam,guşluk.
Yarın sınav var tüm konuları bitirene kadar bende burdayım, gaza gelirsem yasal kopyamıda şimdiden hazırlicam inşallah. :)
Herkese iyi geceler birde...
Mr. Aygün valla evimde oturup petekte kestane patlatmayı kombide ekmek kızartıp kahvaltı yapmayı bende isterdim ama imkanlar el vermiyo :D
Yaşar kafe kime emanet ona göre :D
:D:D
Ben yatıyorum iyi geceler.
kimmiş o acımasız biri cok merak ettim ? :D
oo beni sedlamite zanneden yönetici BeetleJuice kolay gelsin umarım kopya konusunda başarılı olursun zira yaratıcılık isteyen bi girişimdir :D
Yok bu kopya yasal. :D
Hoca baktı herkes formülleri duvara taşa bi yere yazıp bakıyo bari izin vereyimde herkes faydalansın, bakan var bakamayan var dedi heralde. :)
Taş tabi :D
kalorifer peteği araları, pencere, cam, pencerenin çıkıntısı bi taş olur ya o :D, sıra, kol, bacak, el, ense, şapka, kapişon, askılık, kalem kutusu, silgi.
ek olarak bunlarda var.
Kopya'nın yasal ımı çıktı ya :S . Çekiceksen adam gibi çekicen :zuhaha
Vay be.Tüm konular vücudunda yazıyo demek :D
bizim lisede sıranın altına ısıklandırma yapan vardı be :D
Yalnız olay Prison Break'e dönüşüyor Mustafa Vücuduna dövme yaptır konuyla ilgili Michael gibi :zuhaha
Bu sefer kesin yatıyorum.İyi Geceler..
Dövme olayını düşünmedik değil ama her sene dersler değiştiği için oda zor olur be:D
Oturmaktan belim kopcak. Ben yatağa doğru uzanan, uzun ince ve yorucu yol için hazırlanayım artık. Herkese iyi geceler.
Sağolasın Sanada Mustafa
Everbody Good Night
------------------
Good Dreams.!
Sa goLina'mmm <3 YorquneLLa 16.01.2oo9
Yeni bir aşk Yeni bir iş :D
evet kafe açılışını yapıp kimya sınavına kaçıyorum herkese günaydın...
başarılar günaydın .
Sınavdan çıktık ilk ben bitirdim ve hoca internete girmeye izin verdi :)
Selamlar...
Yemeğimi de yemişim yağları da depolamışım bir güzel, bir de keyif çayı lazım ama burada çok karbonatlı mideme dokunuyor yan taraftan isteyip burda içeceğim ben eğer bir mahsuru yoksa :D:D:D
yok yok buyrun afiyet olsun...
Bu çayı kimin şerefine içsem acaba? Bardağımı bu sitedeki eski bene kaldırıyorum. Yıllar önceki beni buldum kavuştuk ,o zamanlar bağlantı kayıtlarımı unutmuştum fakat kader bizi e-maillerin birbirine geçmesi yüzünden bir araya getirdi ,özlemişim seni. Ben de hep bir yarım nerde kaldı diyordum :D:D:D
NErde kalmış tam olarak Mr. Hamdi. :D
Üye kayıtları arasında :D:D:D Siteden program indireceğim e-mailimi yazıyorum dreamlight çıkıyo.Dedim bu kim ,baktım ben :D:D:D
Her yere bir yarımı bırakıyorum zaten birazı haritanın solunda birazı haritanın kuzeyinde bölmece amip bölünmesi yoluyla hızlı zayıflama kürü uyguluyorum fakat bölündükçe niye irileşiyorum o da ayrı bir mevzu :D:D:D