aklını kullansa gelirdi Türkiye'ye paraya para demezdi :)
Printable View
aklını kullansa gelirdi Türkiye'ye paraya para demezdi :)
Çok severdim aslında..
Neyse kötü olmuş.
İyi oyuncuydu yazık olmuş gerçekten..
Normal karşıladım,adam kaç kere sakatlandı :n:.
Seviyodum bu adamı yahu iyi adamdı. West Ham'ı PES'te almamın tek sebebi Dyer'la beraber :/
Çok iyi oyuncuydu gerçekten.Şaşırdım bırakmasına..
Her yönüyle müthiş bir oyuncu..
Stoke - Wigan maçı süper gelişiyor, 2-2 şuan skor, Tuncay takımının ilk golünü attı, Wigan'ın 2. golü müthişti..
Tuncay ilk 11 başladı ve çok istekli oynuyor.1 golü var..Wigan'ın 2.golü izlenmeye değer gerçekten adam orta sahanın gerisinden attı :)
Wigan 90'da penaltı kaçırdı.Daha öncesinde ofsayt varmış sanırım.
Sorensen ayaklarıyla çıkardı penaltıyı penaltı öncesinde ofsayt vardı kabak gibi hakem kaçırdı ofsayt'ı..
Stoke-Wigan maçının ikinci yarısı gerçekten süperdi. Maçın son dakikaları oyun durmak bilmedi. Sorensen bana göre 2 golde de hatalıydı.Penaltıyı kurtarark kendini biraz affettirdi :) Tuncay ilk golünü attı.İnşallah kendine olan güveni artacaktır bu golle
Chelsea-Everton maçı harikaydı 90 dakika izledim ve bol pozisyon 6 gol gördüm. Üstüne Bolton-ManC maçının geniş özetini izledim onda da bol pozisyon 6 gol oldu :) Bu ligin üstüne lig tanımam arkadaş, adamlar oynuyor yahu : )
Figueroa ne gol atmış yahu 45 metreden :)
İnanılmaz 4 maç izledim harika bir gündü.Figueroa Sorensen i rezil eti :D
Gerard'tan başka dünyada oyunu iki yönüyle bu kadar iyi oynayabilen sadece 1 tane oyuncu seyrettim.Bence de o bir efsane.Mütevazi davranmaya çalışıyor sadece
Ölene kadar oynamaya niyeti var bununda.Tamam kaleciler uzun süre oynayabilir bunu anlıyorum ama bırak işte artık eskisi kadar iyi değilsin,büyüklük zirvedeyken bırakabilende...
Bence Dzeko müthiş bir transfer olur.Ama gözü biraz geç açıldı Wenger'in.Genelde bu tarz oyuncuları gençken yakalardı.Ama şu da bir gerçek bundan 2 yıl önce kimse Dzeko'nun bu kadar gelişebileceğini düşünmemiştir.
Saat 18.00'de Liverpool - Arsenal maçı var. Kaçırmayın üzülürsünüz vallahi : )
İngiliz basınında çıkan haberlere göre Londra ekibi, Liverpoollu yıldız için 33 milyon avro civarında bir teklif sunmaya hazırlanıyor.
Chelsea Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin, Liverpool'un tecrübeli orta saha oyuncusu Steven Gerrard'ı transfer için sezon sonunda harekete geçeceği iddia edildi.
The Daily Mirror gazetesinin haberinde; büyük bir borç içerisinde olan ve maddi açıdan sıkıntı yaşayan Liverpool Kulübü'nün de, bu teklife sıcak bakabileceği belirtildi.
28 milyon avro civarında dört senelik bir sözleşmeye yeni imza atan Gerrard'ın, aynı zamanda kaptanı da olduğu Liverpool'dan ayrılmak istemediği biliniyor.
Ayrıca FIFA tarafından konulan transfer yasağı devam eden Chelsea, cezasının düşürülmemesi durumunda 1.5 sene daha transfer yapamayacak.
Goal
Premier Lig'de beklemediği sonuçlar alan Kırmızılılar, Everton'ın golcüsü Louis Saha'nın peşinde.
İngiliz basınında bugün çıkan bir habere göre, Liverpool sürpriz bir şekilde, ezeli rakibi Everton'ın forması giyen Louis Saha'yı renklerine bağlamak için harekete geçti.
Daily Star Sunday'in haberine göre, Torres'in saha içerisinde bir partnere ihtiyacı olduğuna karar veren Rafael Benitez, tecrübeli golcüye 2 sezonluk bir kontrat önerecek. Bu kontratta Fransız golcüye maç başına ücret önerileceği de haberde geçen bilgiler arasında.
Bu haber üzerine ise Everton Menajeri David Moyes'in, Saha'yı Goodison Park'ta tutmak için her yolu deneyeceği iddia ediliyor.
Sezonun geride kalan bölümünde 12 gol kaydeden 31 yaşındaki golcü, Dünya Kupası kadrosunda yer almak istediğini açıklamıştı.
Goal
Liverpool saçmalamada sınır tanımıyo...
Finansı kötü olan bir takım, -büyük bir takım. saçmalar.
Uzak durun Saha'mızdan yahu zaten rezaLetiz.:n:
Geçen seneki 4-4 lük maçı tekrar izledim insallah bugünde öyle bir maç olur son 15 dk :)
2 Gol attı bu hafta hemen spekülasyon :)
Yok artık ....
Ya bıraksanıza bize gelcek adam yaa :D
Gülüyorum sadece. Gerrard Liverpool u bırakıp Chelsea ya gitmez. Doğanın kanununa aykırı bir olay :D
Göreceksiniz, gidecek.
2 goL attığı da biri ensesine çarpıp girdi,öbürü de Cech'in sırtına çarpıp girdi.:n:
Biz nasıL bir takıma dönüşüyoruz böyLe yahu.:zuhaha
Şu transfer yetkisi Benitez'den alınsada biz Lpool'lular bi rahatlasak yahu :/
50 dakika tek kale oynadık 1-0 da önde götürüyorduk maçı ama Glen çok şansız bi şekilde kendi kalesine attı. Hem 1-1 oldu hem de oyun dengelendi bakalım neler olucak.
Glen Johnson 1 gol 1 asist yaptı ve 2-1 geriye düştük.
Bence Gerrard için fazla uğraşmasınlar. Fellaini'yi alabiyolarsa alsınlar.
Arsenal 2-1 kazandı..
Gerrard'ı alabilecek bir para birimi yok..Boşuna uğraşmasınlar.