Aynen öyle. Galatasaray'ın sorunu , en azından bütün sorunu kadro kalitesizliği değil bence. Oyunculardaki isteksizlik hali. Yoksa aman aman kötü bir kadrosu elbette yok Galatasaray'ın..
Printable View
Aynen öyle. Galatasaray'ın sorunu , en azından bütün sorunu kadro kalitesizliği değil bence. Oyunculardaki isteksizlik hali. Yoksa aman aman kötü bir kadrosu elbette yok Galatasaray'ın..
Galatasaray'ın sorunu ortasaha'nın göbeğindeki oyuncuların agresif olmaması ve olumlu pas yüzdesinin çok ama çok düşük olması.
Mutu da gelirse forvet hattında artık kanat oyuncularına ihtiyacımız kalmaz.
cluj taraftarı pankart açmış culio için.
http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/...7/4x1t0503.jpg
lakabı draculio.
Culio hakkında bilmeniz gereken 10 şey
Goal.com Türkiye, Culio'nun bilinmeyenlerini sizler için araştırdı...
-Üç yıldır Cluj'da forma giyen Juan Emmanuel Culio, 2007/08 sezonunda 32, 2008/09 sezonunda 29, 2009/10 sezonunda 28 lig maçında oynarken, bu sezonda maç kaçırmadı.
-En büyük handikapı gol yollarında etkin olmaması olarak gösterilen orta saha oyuncusu, daha çok asistleri ve pozisyon hazırlamasıyla öne çıkıyor.
-Üç yıldır Cluj'da forma giyen Culio, orta sahanın her bölgesinde oynayabiliyor.
-27 yaşındaki Emmanuel Culio, Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterdiği 12 karşılaşmada 3 kez ağları havalandırarak üç sezonda yakaladığı lig golü sayısına ulaştı.
-Rumen basınına göre Romanya'nın en kaliteli ofansif orta saha oyuncusuydu.
-Top sürme becerisinin yanı sıra takımın en çok koşan oyuncularından birisi olan Culio, Şampiyonlar Ligi karşılaşmalarında 11 km'nin üzerinde mesafeler kat etti.
-176 cm boyundaki oyuncu, kullandığı başarılı kornerlerle dikkat çekiyor.
-İlginç bir şekilde Arjantin Ligi'nde tutunamadı. Independiente ve Racing Club dönemi kariyerinin en başarısız günleri olarak öne çıkıyor.
-16 Eylül 2008'de Şampiyonlar Ligi'nde Cluj'un Roma'yı 2-1 yendiği maçta iki gol birden atan Culio maçın adamı seçilmişti.
-Ligde bol sarı kart gören bir oyuncu. Çıktığı 89 lig maçında 20 kez sarı kart gördü.
Kewell sene sonu ayrilacak sanirim bu kanat transferlerinden sonra..
Mutlaka bir Arjantin'li oyuncu daha gelecek diye düşünüyorum.Culio'yu yalnız bırakmazlar bi Arjantin'li daha alırlar :D
Ara transferde atağa kalkan ve Colin Kazım Richards'ın ardından Romanya'nın Cluj takımından Arjantinli Juan Emmanuel Cluio'yu son olarak kadrosuna katan Galatasaray taraftarını heyecanlandırdı.
Dün akşam kulübü Fiorentina ile bir kavgaya tutuşan ve kadro dışı kalan Mutu'nun ismi sarı-kırmızılı kulüp ile ciddi bir şekilde anılıyordu. Öğle saatlerinde Mutu'nun menajeri Viktor Becali Florya'ya gelmesi ise gündemin sıcaklığını daha da alevlendirmişti.
Sporx editörlerinden Hilmi Sever Becali'ye ulaştı, işte Mutu gerçekleri. Ünlü Rumen menajer İstanbul'da olduğunu ve Florya'da Galatasaray yönetimiyle bir görüşme yaptığını doğrularken "Evet Florya'dayım. Galatasaray yönetimi ile görüştüm ama bu görüşme sadece transfer olan oyuncu Juan Emmanuel Cluio ile ilgili. Adrian Mutu ile ilgili Galatasaray'ın herhangi bir girişimi, herhangi bir teklifi olmadı. Mutu için onlarla hiç konuşmadık." dedi.
Becali İstanbul'da olma sebebinin başka yönlere çekilmemesi gerektiğini de söylerken Culio için yaptığı görüşmeden sonra İstanbul'dan ayrılacağını söyledi ve menajerliğini yaptığı Mutu hakkında herhangi bir bilgi vermedi.
Bu gelişmelerden sonra Fiorentina'nın kendini serbest bırakması için uğraşan tecrübeli golcü ile Galatasaray flörtünün şu an bahsedildiği gibi ciddi bir noktada olmadığı ortaya çıktı. Dün akşam Lig TV Mutu'nun Galatasaray ile flörtünü ciddi bir şekilde ekranlarına taşırken bu iddia daha sonra gerek bizim sutünlarımızda gerek yerli medyada kendine büyük bir yer bulmuştu.
İtalyan medyasında yer alan haberlerde ise Mutu'nun Fiorentina'daki takım arkadaşlarına bonservisini eline alarak bir başka İtalyan kulübü Cesena'ya transfer olmak istediğini söylediği belirtiliyor...
sporx
Mutu gelmeyecek.Menajer Becali'nin Florya'da olduğu ancak Culio için görüşme yaptığı öğrenildi.
Doğru mu bilmiyorum ama bir kaç yerde Culio'nun lakabının da El Mago olduğu yazıldı. :D
Biliyorum anlamını, Culio içinde aynı söylem kullanılıyormuş. Pino ile aynı olmasına gönderme yapıyorlar hatta, zamanında büyük Hakan küçük Hakan vardı, şimdi de büyük El Mago küçük El Mago. :)
Şimdi bi El Gato yakışır şunların arasına:)
Mutu gelsin Serdar Özkan'la Kazım'da var, yanlarına Mustafa Sarp'ı da veririz mahşerin 4 atlısı gibi olur valla :n::n:
Demek ki Mutu gelmeyecek Formica icin bizim kulübün tamam denmesi bekleniyomus ins o da gelir. Insua da twitter'a biseyler yazmis sanirim ayriliyor kulüpten.
Ertem Şener'in tweet'lerinden bir tanesi;
"Culio'dan çok umutluyum lincoln ve elano'da bu kadar emin değilim ama culio tt arena'nın yıldızı olur...yazın bi yere"
Ertem Şener dediyse doğrudur :)
Yanlış mı görüyorum, yoksa bu adam 27 yaşında mı??
http://i51.tinypic.com/2e5lcux.jpg
Gs formasini giymistir
Bende Genç Sanıyordum Hakketten 27 Yaşındaymış, 1 Sezon Sonraki Profili
http://img831.imageshack.us/img831/166/culio.png
Çok da Ahım Şahım Bir Oyuncu Değil Gibi
Sanki adam 36 yasinda yav Hagi de 32 sinde geldi neler yaptigini gördük. 1 macini bile izlemediginiz oyuncu icin önyargili olmayin oynasin bakalim sonra elestirilir.
Ayrica fmde Adu vardi bi aralar simdi Alman 2. liginden mi yoksa Ingiltere 2.liginde mi ne deneme antrenmanlarina cikiyormus. Tamam fm diyorsa dogrudur ama yaniliyo bazen
FM'de profillere bakmayın pek Volkan Şen'in de çok güzel profili yok FM'de ama neler yaptığı ortada..FM'ye hiç bakmamak lazım onu söylemeliyim.Gerçekte neler yapacağı önemli -ki zaten Cluj'da yapmış yapacağını.27 Yaşında çokmu yaşlı yahu Beşiktaş Guti,Simao alıyor neler yaptıkları ortada abartmayalım isterseniz bu adam en azından 7-8 sene daha futbol oynar.
Yaşı gayet yerinde.27 nedirki...
Fm'e Göre Kıyaslamak Tabiki Olmaz. Katılmadığım Tek Nokta Hagi ile Karşılaştırman. Hagi Galatasaray'a Geldiğinde 32idi Evet Ama Çok Parlak Kariyeri Vardı Birde Üst Düzey Ligden Geldi Haginin Kariyeri ile Bunun Kariyerini Aynı Kefeye Koymak Saçmalık.
Artık Türkiyedeki Oyununu İzleyip Göreceğiz Romanya ve Arjantindeki Oyunundan Belkide Kat Kat Çok Daha Üstün Performans Koyacak ya da Sönük Kalacak Artık Zamanla Onuda Göreceğiz.
27-32 yaş aralığı orta alan için en verimli yıllardır. Forvete de 27-21 yaş aralıgında biri gelirse sevinirim ben. Futbolda her ne kadar yetenek önemli olsa da yıllar geçmeden kazanılamayan birşey var o da tecrübe... oyun bilgisi ,oyunu okuma ve psikolojik dayanıklılık gibi unsurlar bence tecrübe yani yaşla da ilgili... Ben bu oyuncuyu hiç izlemedim ama Pino gibi çıkarsa sevinirim...
türkiye'ye gelmiş en iyi oyuncu diyorsunuz hagi'ye. sonra da her gelen oyuncu ile yaşlarını kıyaslıyorsunuz.
ben bir şey anlamadım bu işten.
http://www.ntvspor.net/haber/spor-to...-galatasaraydaQuote:
Galatasaray, Cluj forması giyen Juan Emmanuel Culio'yu 3.5 yıllığına renklerine bağladı. Arjantinli oyuncu, sarı-kırmızılı takımın kampına katılmak için Antalya'ya geldi. NTV Spor muhabiri Özgür Buzbaş'a konuşan Adnan Sezgin, transferin henüz bitmediğini açıkladı.
http://www.newellsoldboys.com.ar/sen...amos-reforzar/
Formica hayırlı olsun.
Daha transfer bitmez.Transfer dönemi yeni başladı. :) Son güne kadar adam arayışları sürecekti.
Formica resmi siteden açıklandıysa hayırlı olsun diyelim o zaman.
formica'nın kulübünden - ufak pürüzler kaldı - açıklaması gelmiş. bülent timurlenk twitter'de paylaştı.
Yeni transferlerimiz ve yeni formamiz :D
http://img717.imageshack.us/img717/7127/asdsaga.jpg
Formica icin herkes aciklama yapti bi Gs tarafi aciklama yapmadi :)
Kazım'la Culio da maç oynamadan en çok GS forması giyen adamlar oldu :zuhaha:zuhaha parçalıyı giydiler önce şimdi de yeni formayı :n::n:
bizim taraf yavaş yavaş açıklıyor oyuncuları Formica'da hafta sonu açıklanır belki..
Yalniz forma super :)
Bence formica Yarin bilemedin Yarindan sonra aciklanir.
Culio'ya bak vitaminsiz :D Forma 3-4 beden büyük gelmiş.