Ne kadar sevindim anlatamam. Dünyalar benim oldu. Yobo ha ? Yobo ?
Printable View
Ne kadar sevindim anlatamam. Dünyalar benim oldu. Yobo ha ? Yobo ?
Senelerdir 3 zenci istedik. Sonunda geldi. :)
Teşekkürler Aykut Kocaman
ersindüzen gerçekten sağlam bi kaynak adam ne dese tutuyo :D hayırlı olsun yobo iyi transfer :D
ersinduzen
everton, yobo'yu fenerbahçe'ye kiraladigini açikladi...
hayırlı olsun. her ne kadar istemesem de Fenerbahçe çok kalite bir savunma oyuncusu alarak yıllardır devam eden bir açığını kapatmış oldu. :)
Müthiş bir defans hattı oluştu. Kendini Toparlarsa Santos, sağ tarafta Gökhan ve ortada Yobo-Lugano. Lugano'nun hız dezavantajını Yobo kapatacaktır. Birde satın alma opsiyonu konulmuştur umarım.
Yobo çok iyi transfer. Güçlü kuvvetli, hava toplarında etkili ve bir o kadar da hızlı. Hayırlı olsun. Kiralık gelmiş eğer yanlış anlamadıysam ?
kiralık + satın alma opsiyonlu olarak yobo fenerbahçe'de.
Everton FC Resmi Web Sitesine Girilmiyor Şuan.
Evet kiralıkmış. 28 yaşında adam. Satın alma opsiyonu vardır elbet...
Bilicayi göremeyecegiz artik kötü oldu :D
Hey Bilica !!!
Come On Move On Go Home
:zuhaha
Satın alma opsiyonu var arkadaşlar merak etmeyin :D
O değilde sanırım Lig'in açık ara en hızlı takımı biziz?
Stoch-Dia-Yobo maşallah atlet gibiler :D
Niang'ı eklemeyi unutma :)
Santos ve Gökhan'da var.
Çok güzel bir transfer oldu. Yobo.
Bilica ile fesih etsinler. Birde Cristian'ın yerine adam alsınlar süper olur.
Evet FBTV'de su an acikladi Yobo Fenerbahcemizde.. :) Hayirli olsun harika bir transfer..
Cristian sırıtır o savunmanın önünde :D Bugün türkiye'ye giriş günü sanırım yabancı transferler konusunda. oldu olacak oraya da bir adam alıversin yönetim :D
helal olsun turnayı gözünden vurduk şahane cok iyi bi transfer
helal olsun helall be :)
takım bi lider, bi kaptan, bi profesyonel, bir takım oyuncusu kazandı diğer lakayıtlara inat olacak.
her ne kadar ortasaha cok zaafiyet versede yobo defansa müthiş derecede olumlu katkı yapacak bi isim.yiyeceğimiz gol sayısında düşüş olacaktır.
yobo yarın istanbul'da.
Yobo yarin Istanbul'a gelip saglik kontrolunden gececek..
Yobo mukemmel transfer , lugano - yobo ligimizin cok ustunde bir ikili olustururlar
3 zenci sevdamızın üzerine Antudaki bir üyenin yazdıkları :)
Oldu en sonunda oldu bim bam bom
Rüyalarım gerçek oldu bim bam bom
Duyduk duymadık demesin hiç kimse
İşte ilan ediyorum herkese
Oh oh oh çok şükür dostlar
Bizimde artık 3 zencimiz var
Hırsından çatlasın düşmanlar
Şimdi bizimde 3 zencimiz var
'bim ban bom' nedir abi ? :p
Baroni gecen sene ilk geldiği günlerdeki gibi temiz kesici rolüne bürünebilirse bu takım şampiyonluk için müthiş iddalı konuma gelir açık ara ilk aday olur, cristian böyle gidecekse eğer selcuk koyulsun oraya ortasaha gelmeyecekse bile
bilica dan sonra yobo yu izleyecek olmak müthiş bi keyif zevk verecek şahsen bana
Profesyonel Futbol Takımımız Everton kulübü ile Nijeryalı Joseph Yobo’nun kiralık olarak transferi konusunda anlaştı. Yarın İstanbul’a gelecek olan Nijeryalı futbolcu sağlık kontrolünden geçtikten sonra sarı lacivertli formayı giyecek.
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
şayet sezon sonu almak istersek, 8 milyon euro ödeyecekmişiz.
Oha Yobo !
takimda su anda 10 yabanci yokmu? nasil sözlesme imzalayacaklar kim gidecek? Güiza mi Bilica mi ? :)
9 şuan kontejan yobo ile 10 oluyo
lugano santos cristian dia stoch alex niang güiza bilica
Yobo müthiş transfer.
Yobo çok iyi transfer.Hayırlı olsun.
Alex, Bilica, Andre Santos, Cristian, Lugano, Niang, Stoch, Dia, Güiza.
9 yabancı var, Yobo da geldi, 10 oldu. O yüzden bir yabancının gitmesine gerek yok. İki tanesi kulübede, iki tanesi tribünde olacak.
Aykut Kocaman olmasa garanti oyuncuların yerini yazardım buraya ama hiçbir oyuncunun yeri garanti değil. Bana göre bir tek Lugano ve Niang yabancılar arasında garanti yere sahip, diğerleri maçtan maça yedek kalabilir.
Yobo transferine çok sevindim, harika bir transfer oldu. Bu sene Stoch, Dia, Niang ve Yobo, yani 4 yabancı aldık ve 4 yabancı transferi de harika, geçen senelerde olduğu gibi saçma sapan Brezilyalı transferi yapmadık. Bayal Sall ismi riskliydi, tehlikeli bir transfer olurdu, Yobo ise çok daha garanti bir isim, hızlı bir stoper, Aykut Hoca'nın sistemine çok uygun. Tebrikler, gerçekten iyi iş başardık.
Şu kadroya bakınca bu şartlar altında şampiyon olmamız lazım bu sene, Türkiye'nin en iyi kadrosu bizde diye düşünüyorum. Çok alternatifli bir sistemimiz oldu.
Aykut Hoca'nın elindeki kadroya bakarsak, şöyle bir onbir ideal olabilir:
Volkan
G.Gönül-Lugano-Yobo-Caner
Dia-M.Topuz-Emre-Stoch
Niang-Güiza
Bu şekilde 6 yabancı oluyor. Güiza'yı kulübeye alıp, A.Santos'u sol beke koyabilir. Güiza yerine Semih veya Özer oynayabilir.
Kadro şahane oldu, Aykut Hoca'ya Allah kolaylık versin kadro seçimi için.
KısKandım.HayırLı oslun
Helal iyi iş çıkarmış yönetim.Hayırsız olsun :D