Herkese selam beyler
Printable View
Herkese selam beyler
Cidden mi ?
2-0 mağlub ?
Selamlar :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
2-0 yenildik ya Tavşanlı diri bir takım bizde iyi oynadık ama Hakem filan derken öle yenildik valla :)
geçmiş olsun..
hayırlısı böylemiş ama Tavşanlı çok sağlam bir takım yani play offlara kalmadan direk gider diye düşünüyorum..
bizim Nilüferspor'da olacak bu herifler öff..
başkan var para babası ah ulen ah :D
Yok yok kuşlar göçüyonuzmu yahu :)
Herkez karne heyecanından erken yattı:k: anlasılan valla benim öyle bir heyecanım malaasef yok :( , Herkeze iyi geceler + Tatlı rüyalar
Burak 'a Selam Olsun :p
Herkese Selamlar
karneyi aldık internetteyim.... :D:D:D:D
Selamlar...
Aleyküm selam Taylan...
karneler nasıl gençler. Bende 4 tane kırık var:D
Bendede 4 tane büyük tehlike var Emre abi bey.:)
geçmiş olsun :D
Günaydınlar....
Geçecek geçecekte biraz sancılı olacak Emre Abi.:)
Ne günaydını Enes öğle oldu yahu.:)
Fifa Manager'da süper bir data hazırladım.. Çok güzel oldu o yüzden onu oynayacagım ve kaçıyorum :)
Selamlar..
selam aygün :).
pc ile son saatlerimi yaşıyorum...annemler 4 tane zayıfı görücne kim bilir ne olacak..
Selamlar kafe ahalisi keyifler nasıl ?
Selamlar TSI ve karne mağdurları (:
Ben mağdur değilim ne olacak şimdi ? :D
selam tsi bugün herkesi karne heyecanı sarmış bakıyorumda hadi bakalım hayırlısı olsun.sonunda tatilede girdik.oyun oynama işini epey bir azalttım artık.yavaş yavaş elimi oyunlardan çekiyorum.bu tatilde eğey bir kitap okumayı planlıyorum.inşallah hevesim kırılmaz :D
Karne Kimin Umurundaki ? 3 zayıftan banane yahu hayatımı yaşıyorum :D
en iyisi :D
Keşke bende böyle diyebilsem.:pAma işte diplomam olması lazım.Ailede büyük bir baskı var.Ne olursa olsun 4 senelik iyi bir üniversite kazanacaksın diye.:D:DBabama 2 Senelik üniversiteden bahsedince çok kızıyor.Hiç gitme ben seni bir yere çırak olarak sokayım diyor.:D
hehe aynısını benim babamda diyordu :D:D:D 2 yıllık okuyacağına git çoban ol daha iyi filan
Benim için hava hoş. Liseyi öyle böyle bitiririz. Sonra öss'ye bile girmeden direk İtalya'ya.
Haftaya oynanacak olan kupa maçı için bileti aldım.Aynı anda iyi bir kazıkta yemiş oldum ama Beşiktaş için değer..