Bizde arıyoruz bir kanat oyuncusu.:icon_smile:
Printable View
Bizde arıyoruz bir kanat oyuncusu.:icon_smile:
İlginçtir rüyamda gördüm, Agüero 40 m € ya Chelsea'ya transfer oluyor.:D nerden girdi bilinç altıma onuda bilmiyorum.
Bu adamı pek beğenmiyorum.Sene başında Juventus nasıl 25 milyon avro verdi anlamamıştım zaten..
Melo'nun pek yaratıcılığı olmasda tam bir görev adamı. Sırıtmadan hata yapmadan oynayabiliyor en azından.
Cristian = Felip Melo
Biri 4 milyon Euro, biri 25 milyon Euro başka bşr fark göremiyorum aralarında.
Melo bence iyi oyuncuydu Fiorentinada iken.Arsenale gelirse faydalı olabilir.
Melo'nun fiyatı konusunda aynı fikirdeyiz zaten.. Ama Cristian kesinlikle Melo ile eşit diyebileceğimiz bir adam degil.Emre'nin olmadığı maçlarda bunu daha net bir şekilde görme fırsatımızda oldu.Zaten biri sürekli Brezilya milli takımına çağrılırken diğeri hayatı boyunca milli takımda forma giyememiş.Melo bugün satış listesine koyulsa Juventus en kötü ihtimalle Rus kulüplerine aldığı fiyattan satar oyuncuyu..Cristian'ı bugün satış listesine koysan 6-7 milyon euro verecek takım çıkarmı şüpheliyim.
Arsenal hala gerekli yerlere oyuncu transferi yapmıyor
Arsenal'in Fransız hocası Arsene Wenger, taç atışlarının el ile kullanılmasının adil olmadığını belirtti.
Arsenal Menajeri Arsene Wenger, Londra kulübünde yaptığı revizyonun yanı sıra futbol dünyasını da bazı değişikliklere götürmeye çalışıyor.
Stoke City gibi bazı takımların uzun taç atışları kullanabilmesinin adil olmadığını belirten 60 yaşındaki teknik adam, taç atışlarının el yerine ayakla kullanılmasını öneriyor.
Arsenal'in resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan Fransız çalıştırıcı, "Değişmesini istediğim kural, taç atışlarında topun ayakla oyuna sokulması. Neden olmasın? Bu oyuna tempo kazandıracaktır. Mesela Stoke City'de oynayan Rory Delap, eliyle sanki ayağıyla kullanıyormuş gibi taç atıyor. Bu haksız bir avantaj sağlıyor" şeklinde konuştu.
Goal
Manchester City'nin yeni Teknik Direktörü Roberto Mancini, 5 Premier Lig Şampiyonluğu yaşayacağını söyledi.
Manchester City'de Mark Hughes'un kovulmasının ardından takımın başına getirilen İtalyan teknik adam Roberto Mancini, iddialı açıklamalarda bulundu.
Stoke City karşılaşmasıyla yeni takımının başındaki ilk maça çıkmaya hazırlanan Roberto Mancini, yaptığı açıklamalarda hedeflerinin büyük olduğunu vurguladı.
The Sun'a konuşan Mancini, "Umuyorum ki buradan ayrıldığımda, Manchester City ile 5 lig şampiyonluğu ve 4 kupa ile ayrılacağım" ifadelerini kullandı.
Açıklamalarını sürdüren teknik adam, "Bu sezonki hedefimiz ligi ilk 4 içinde bitirmek. Seneye de Premier Lig'de şampiyonluk istiyorum" diye konuştu.
Goal
Duran toplardan geçinir bütün takımlar olur mu öyle şey.
Frikikte başka bir tarafla kullanılsın ? Her takımda usta ayaklar yok çünkü. Bu da haksız avantaj sağlıyor o zaman ?
Bence Wenger , PUB' da büyümenin cezasını çekmeye başladı...
Wenger fazla konuşuyo gibi sanki...
O zaman Messide arkasında füze varmış gibi çalım atıyor herkese buda haksızlık.. Tamamen saçmalık...
Aç Tavuk Kendini Buğday Ambarında Sanarmış :zuhaha
Napsın garibim :)
Takımda birkaç asır kalmak istiyor sanırım :)
Öyle demezse bu işe milyar dolar akıtan arap sermayesini memnun edemeyeceğini biliyor garibim :D
Sebebi banada saçma geldi.
Muhtemelen 5 yıllık sözleşme imzaladılar o yüzden böyle düşünüyor.
O zaman çok zor yerlere frikik atan oyuncularda frikik kullanmasın. Böyle saçma iş mi var, adamın yeteneği o arkadaş :)
Gerçi Rory Delap'te anormal yahu, öyle taç mı kullanılır. :) en az 35 metre uzağa atıyor birde nokta atışı :)
Messi de 5 kişilik yerine oynuyor bu da haksızlık :) Yetenek meselesi sonuçta.Çok saçma bir düşünce.
Bu taç atışından kasıt faul falan değil.
sadece ayakla topu hemen başlatıp soğuyacak olan oyunu soğutmamak ve tempoyu daha üst seviyeye çıkartmaktır.
futsal degilki bu ayakla kullanilsin..
Giresun'da Anton Alex vardı bir ara, hala var mı bilmiyorum. O da enteresan ve uzun taçlar atabiliyordu :D
Oha yani.Bu kadar bilgili harika bir teknik adamın dediğine bak.Dünyanın çivisi çıktı heralde :D.İyi o zaman her takımda Beckham gibi biri yok.Beckham çok iyi friik atıyor.Ona nasıl bir çözüm getirebilir ?
Bizdede Güiza çok kaçırıyor ne yapsak acaba :0:
Wenger in fikrine katılıyorum ama nedeni çok saçma.Ayakla başlamak tempo kazandıracaktır ama bir bug olur o zaman kornere yakın taçlar korner gibi kullanılır.
Oldu olacak penaltılarıda topukla atsınlar...
yok daha neler butun mac taclarla gecer
Sen Fabregas'ı çok iyi pas yapıyo diye çıkarıyomusun. Veya Van Persie öküz gibi şut çekiyo diye ona şut çekme diyomusun.
Güzel mantık.. Frikiklerde elle kullanılsın ;)
Stoke City'de bir Delap var uzun taç atan haksızlık diyor Wenger ama kendinde de çok yetenekli başka takımlarda oynamayan oyuncular var onlarla oynuyorlar bu haksızlık değil mi? Madem bu kadar dert oldu transfer et Delap'ı be Wenger adam da seve seve taç atar Arsenal formasıyla. Haksızlıkta kalmaz. ;;)
Elemanda harbiden korner atar gibi taç kullanıyormuş yalnız.:icon_smile: