Originally Posted by
Walter Sakana
Mahkemede tanık olarak ifade vermesini istemek ne demek? Bu kişiyi ve iddialarını ciddiye almak demek. Galatasaray'ın teşvik gönderdiğini ispatlamaya çalışmak demek. Aziz Yıldırım'ın divan kurulunda söyledikleri değil sadece burada baz aldığımız, mahkeme boyunca ve sonrasındaki iddiaları aynı zamanda. Ve bu iddiaları kimlere dayanarak ortaya attığını gördü tüm Türkiye.
Burada bu konu başlığında Ahmet Çakar'ın bazı söyledikleri paylaşıldığında tepki gösteriyordu Fenerbahçe'liler. Şimdi bu şekilde övülmesi ve önceden kaale alınmazken şimdi alınması bana manidar geliyor açıkçası. Gerçi hiçbiri geçen bir arkadaşın hala unutamadığım Yıldırım Demirören ile ilgili o güzel sözlerini geçemez ama neyse... Yarın dikkatli izle, Ahmet Çakar başkan Ali İpek'in kendisine atar yapmasına ayar olduğu için bir anda 180 derece döndü ve müthiş bir şekilde sözde amigoyu savunmaya ve Ali İpek'i kötülemeye başladı. Ancak en sonda Aziz Yıldırım'ın kendini müşkül duruma sokmuş olduğunu da söyledi.
Evet Rasim Ozan'dan ben de çok rahatsız oldum o konuda haklısın. O zaten her zaman böyle, kimseyi konuşturmuyor. Birde bugün iyice saçmaları gerçekten.
Tekrar ediyorum; burada öncelikli konu Aziz Yıldırım'ın itirafçı dediği sözde amigo konusunu aydınlatmaktı. Gördük ki fısmış.