Delap'a önlem olarak reklam panolarını sahaya yaklaştırmıştı bir takımın teknik direktörü. Gerilip uzağa atamasın diye :D
Printable View
Delap'a önlem olarak reklam panolarını sahaya yaklaştırmıştı bir takımın teknik direktörü. Gerilip uzağa atamasın diye :D
Bir takımın oyuncusuda Delap taç kullanırken onun olduğu yere koşarak ısınmaya gelmişti :D
Sanırım Delap ona rağman asist yapmıştı :D
Uygulanması zor bir karar, taçlar eğer ayak ile kullanılırsa, o zaman bütün maç taç izleriz...
nedeni gerçektende çok saçma.bence eğer öyle olursa oyuna tempoda kazandırmaz.taç oldumu ayakla kullanılacaksa bütün takım ceza sahasına gider frikik gibi zaman kaybedilir.
Yanlız Delap Nasıl Atıyor Ya Korner Gibi Helal OlsuN Vallaha
Delap'ın o taçları olmasa Stoke City'de biraz zor forma giyer gibi geliyor bana.Ama acayip atıyor gerçekten.
şimdi adamın taç atışlarını izledim artık stoke city ile oynayan takımlar top kornere giderken taça atmak yerine taça giden topları kornere atmaya çalışırlar :D
Serbest vuruş gibi olacak ki hiç mantığı yok
burda yanlis anlama var bazi arkadaslar korner gibi olur demisler wenger'in kastettigi futsaldaki gibi beklemeden seri bir sekilde topu ayakla oyuna sokmalari korner gibi topu cizgiye koyup oyuna sokmak degil.
Arsenal - Aston Villa maçı var şu anda. Güzel maç oluyor. Eduardo akıllara ziyan bir gol kaçırdı. Sonra Villa atak oynamaya başladı. Fabregas oynamıyor. İleriye topları Denilson atmaya çalışıyor ve fazla beceremiyor gibi şu an için.
Fabregas girdi ve süper bir frikik golüyle Arsenal'i öne geçirdi.
Fabregas 1 tane daha attı: 2-0
Diaby sayesinde İddaam devam ediyor teşekkürler Diaby :D.3-0 bitti maç.
Fabregas nasıl bir adamsın sen ya :)
Çok güzel bir maç oldu gerçekten...
Melonun arsenal transfer olacağı soylentisi nasil olduda christian-mello cekismesine dondu,sasiriyom valla :)
Birisi portekizli,digeri sırp.Naninin uyumu saha icindeki anlasimi tartimasizki daha kolaydir.Ozellikle anderson ve vakti zamaninda ronaldoyla kankiliği ve anlasmasi..Ben Ferguson un bu ahengi bozmak istememesine bağlıyorum.Ayrica giggs in bu yil beklenilmeyen performansinida eklemek lazim.
Ferguson abimizi anlayamiyorum bazen.Giggsi var,Nani si var,tosici var. :) Birde kalkmis de maria diyor :).Ya bunadi bu adam,yada asparagas bu haberler :)
di maria:D barcelonada ,manudada banko oynar....
arsene wenger ama tam olarak öyle kastetmemiş.böyle taçların futbol yeteneğiyle bir ilgisi yok demiş.yani iyi oyuncunun futbol yeteneği vardır uzun taç atmak futbol yeteneğiyle alakası yok demiş.
Uçak korkusu yüzünden Güney Kore ve Japonya’nın düzenlediği 2002 Dünya Kupası’na gitmeyen Dennis Berkamp’tan sonra bu kez de Darren Bent örümcek korkusu yüzünden 2010’a katılmayacağını açıkladı.
Sunderland’te forma giyen İngiltere Milli Takımı oyuncusu Bent, “Örümceklere katlanamıyorum. Çok iğrenç ve korkunç yaratıklar. Bu yüzden birçok ölümcül örümceğin bulunduğu Güney Afrika’da düzenlenecek Dünya Kupası’na gitmeyi düşünmüyorum” ifadesini kullandı.
Ne garip insanlar var yahu :)
Sokmazlar seni korkma :D
Aston Villa gibi bir deplasmandan 3 puan ile ayrılmayı bildik. Ne kadar kötü de oynasak kazanmak güzel. Toparlanıyoruz yavaş yavaş :)
Bu arada Aygün'üm de aramıza katılmış :p :n:
Katılmadım Osman :D Mecburiyetten böyle oldum :D Liverpool'a çok laf söylüyormuşum büyüklerim böyle cezalandırdı beni :D
Geçen sezon Gökay diyordu MANU yine balıyla son dakikada attı felan şimdi cıkıpta laf etsin bakalım Torres'e
Torres 90'da attı , L'pool paçayı zor kurtardı.3 puanı yazdı böylece küme düşme hattından uzaklasmıs oldu !
http://image.tumspor.com/photos/119770374.jpg
İngiltere Championship Ligi'nde oynanan Peterborough - Cardiff maçında ev sahibi Peterborough inanılmaz bir geri dönüşe imzza attı.
Müthiş geri dönüş 4-4! VİDEO
Konuk ekip Cardiff, Peterborough karşısında ilk yarıyı Ledley (2), Bothroyd ve Whittingham'ın golleriyle 4-0 önde kapadı.
İkinci yarıda sahaya bambaşka bir Peterborough çıktı. 51. dakikada Josh Simpson, 68'de Charlie Lee , 89'da George Boyd ve maçın uzatma dakikalarında tekrar sahneye çıkan Josh Simpson skoru 4-4'e getirdi, bu golle Peterborough müthiş bir geri dönüşe imza attı!
İşte Peterborough'un yaptığı müthiş geri dönüş!
http://video.haber7.com/play.video.php?id=5164
Peterborough benim takımdır.. Fifa 2004 te Premier Lige çıkarmıştım müthiş bir takım yapmıştım o zamandan beridir takip ederim.. Lig 1 den bu yana iyi çıkıştaydı.. Bu maç tada 4-0 dan 4-4 yapmışlar :D Sevindim..
kesin şike var :p