Günaydınlar Enes ve Ozzy
Printable View
Günaydınlar Enes ve Ozzy
ben sevmem tek yaşamayı benim yemek yapan ve ortalıgı toplayan birine ihtiyacım var her zaman :D
Abi bulaşık makine olduktan sonra ben kendime yemek hazırlamayı severim.. :D
Ne farkeder ozyy 1 harften bizi mi kırıyorsun.. ;) :D
Kırmıyorum,oğuz abi onun hikayesi baya bi ilginç.Geçen seneki gıcık Türkçecinin inadına Ozzy değil Ozyy diyorum :D.
Ben markete kaçıyorum birazdan gelirim şimdilik hoşçakalın..
ho ho ho .....
Noel baba geldi.
bı temızlıkcı tutarsın ya :D bi rus bulursun tertemız yapar :D :D
Abi yemek hikaye 2 yumurta kır üstüne sucuk alsana paşa yemek :D.
mantıklı fikir kendime rus bakıcı tutucam hem rusca öğrenmeyi düsünüyodum dilde öğrenirim :D
Emre tek yasıcan sonucta eş yok cocuk yok :D 80 mılyon koymaz :D
Bence koyar. :D Onun yerine arkadaş çevresi edineceksin genelde ev işlerinden ve yemekten anlayan hoş bayanlar. :icon_lol: Hem evi temizlerler gelip hem vizeydi finaldi falan ders çalışılır falan :D
El Bartodan inciler :D valla püf noktaları veriyo gençler yakalayın bunları :D
Hey gidi hey değerini bilin Emre abimin :n: Günaydınlar
aslında bende de bir iktisatçı olacak hava var ama :D
Günaydınlar Serkan. Valla değerim bilinmiyor burada. 2 sene oldu üye olalı daha yapa yapa üst yönetici yaptılar. :n:
Günaydın Serkan
Emre dogru söylüyosun 2 senede insan neler yapıyo kampanya başlat sen en iyisi :D
Olabilir ama kampanyayı bir ayaklanma olarak algılayabilirler o yüzden saman altından su yürütmem lazım :p
Herkese Selam
Sizlerede günaydın.
Yapma Emre abi, 3 sene olucak ben üye olalı bilemiyorum olan var olmayan var :n: İsyan çıkar Turgut abi :u: :D
Selamlar Eralp.
ben onu bunu anlamam arkadaş kıymetimi bilmiyor kimse :D
Serkan arkandayım ben üye olalı 3 ay oldu ama olsun maksat isyan :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ya bu arada şöyle fıkır fıkır bi şarkı tavsiye edebilcek olan var mı ? canm neşeli bsişeyler dinlemek istiyo tercihen etnik müzik olabilir :D