Sag bek lazim-Sol bek lazim-stoper lazim
besiktasa bekir gibi adamlar lazim defansi kotu bence her an hata yapabiliyor
Printable View
Sag bek lazim-Sol bek lazim-stoper lazim
besiktasa bekir gibi adamlar lazim defansi kotu bence her an hata yapabiliyor
Türkiye de gözlemci sistemi olmadıgı için U20 den çok oyncu almyo bizm kendni zeki sanan yöneticilerimz (3büyükler için knşyorm) bi genclerbirligi , manisa iyi ypyo bu işi gençler geçen sene aldıgı dramanı 3 milyona sattı sadece bi yılda bu kadar para kazandrdı draman
ii yabancıların gelmesi isteniyorsa çalışma izni kuralı çıkmalı...
emrah kardes dogru söylyor..bu kdr karamsarlga hiç gerek yok
Milli takımın defansını Beşiktaş oluşturyor sol bek de sağ bek de lazım değil.
Sağ bekde Serdar ve ali sol bekde İ.Üzülmez olmassa Mehmet sedef yeterli.Stoperlerimiz de iyi aslında ama alternatifleri yok.Toraman veya Gökhandan biri sakatlansa yine Bakiye kalcaz onun için bi stoper alınsa iyi olur.Bu takıma forvet lazım çünkü Nobre ve Burak sakat,İ.Akın sol kanata alternatif olarak düşünülüyor,G.Güleci hiç beğenmiyorum ve güvenmiyorum.Paraya kıyılıp güzel bir forvet alınmalı bence.Dediğim gibi stoper tercihi yerliden yana kullanılabilir.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Klebersona daha takım bulunamadı ama biz gitti gözüyle bakıyoruz:).
Fenerbahçe sınırsız olsa genç yetenekleri alır, bundan eminim, mesela Avrupa takımlarına bakıyoruz, genç adamları tereddütsüz alıyor, neden, çünkü kontenjan derdi yok, para derdi yok, ee para derdi bizde de yok ama kontenjan derdi var. Şimdi Brezilyalı veya Arjantinli bir oyuncuyu alırız U20'den, koyarız yedeğe, zamanla geliştirir kendini ve forma şansı buldukça da daha iyi hale gelir.
18 yaşındaki bir Brezilyalıyı alıp 11'e koysak olmaz, veya kontenjanın sınırlı olduğu yerde 18 yaşındaki bir oyuncuyu getirsek intihar etmiş oluruz, bu yüzden kontenjan daha çok genç oyuncular için isteniyor.
Edu sen bu hafta yedek otur, Kezman oynasın, hadi Kezman sen geç yedeğe de Alex oynasın mı diyecek Zico?:D
Neyse 6+2 çıkacak sanırım, o zaman göreceğiz nasıl bir sistem olacak ama eğer 6+2 çıkarsa Fenerbahçe'den yıldız transferi beklemeyin derim. Deivid gönderilir ve Mateus gibi bir genç getirilir. Onların da sezon içersinde yapacağı katkıyı hepimiz bekleyip görürüz...
Transfer gelismeleri varmi arkadaslar??
Tamam ben de onu diyorum, hatta üstteki mesajımda da dedim. Sınırsız olursa belki yıldız transfer edilebilir ama olmazsa, 6+2 olursa belki Deivid bile kalabilir, kalmazsa da yukarıda dediğim gibi bir genç oyuncu transfer edilir. Yedek kalmayı sorun etmeyecek bir oyuncu...
eger kleberson da form tutarsa Bjk orta sahası taş gibi olacak ama düşünlmyo herlade
Hayır Klebersonun gitme ihtimal Deivid ve Carruscanın toplamı kadar:zuhaha.Düşün artık:D.
Bı konuda acıklık getırmek ıstıyorum bu yabancı olayı konusunda..
f.b de 7 yabancı var...
Gs de 6 yabancı var..
SOnucata oyuncu almak ıcın bahane değııldır yabancı meselesı ...
Saviola alınacak olsa coktan alınırdı dıye dusunuyorum...Yabancı kontenjan olayını bahane olarak kullandılar...İsterse 8 yabancısı olur tff 6+2 cıkarmassa toması ve carruscaya lisans cıkartmaz ..Adamlar futbol karıyerının bıtebılıcegınden korkucagı ıcın Gs den ayrılmaya karar verir...Adam futboluyla para kazanıyo... Tomasın zaten 1 senesi kaldı ve yaslandı ondan durmaz...
Carrusca ıse futbol karıyerı erken yasta bıtebılecegınedn korkup gıderdı..Adam 1 yıl boyunca oynamassa zaten oynımıyor duzgun bu sefer hıc oynayamaz...
Lincoln Cimbom'u zengin etti!..
Galatasaray'ın süper transferi Lincoln, daha Sarı-Kırmızılı forma altında maçlara çıkmadan kulübe büyük gelir sağladı...
G.Saray yönetiminden yapılan açıklamada Lincoln'ün şu ana kadar 11 bin adet formasının, 8 bin adet tişörtünün ve 4 bin adet de atkısının satıldığı belirtildi.
Lincoln 1.3 trilyon kazandırdı
Adnan Polat, Lincoln'ün şu ana kadar 11 bin forma, 8 bin tişört ve 4 bin atkısının satıldığını açıkladı. (Yaklaşık 1.3 trilyon lira kasaya girdi) Polat, "Storelara 'forma bulamıyoruz' şikayetleri geliyor. Taraftarımızdan Türkiye rekoru bekliyoruz" dedi.
Fotomaç
Arkadaslar son yildiz trnasferi kombineler cikana kadar yapilir ve boylece daha cok ilgi olur kombineye
Non-EU sistemi konulsa aslında iyi olur. Sınırsız yabancı olacak ama yılda 1 tane Non-EU futbolcu alınabilecek. Bence bu çok mantıklı olur, Brezilya 2. liginden futbolcular geleceğine Avrupalı futbolcular gelir.
Work-Permit olayı da olabilir İngiltere'deki gibi, belirli kriterler konulabilir.
İspanya'da 3 Non-EU kadroda bulunabiliyor, İtalya'da yılda 1 Non-EU transfer edilebiliyor, İngiltere'de Work-Permit olayı var. Bu 3 büyük ülkeye benzetilmeli bizim sistem de.
Lıncoln lıncoln dıozda adam fos cıkmasın sonra ?? Herkes muthıs oyuncu dıo zamanında carruscayada ole dıyolardı umarım gs ye faydası dokunur carurusca veya rıbbery gıbı olmaz..
Tello için hayal kırıklığı demiş Atilla Gökçe Uğur Meleke'ye, pek içime sinmedi demiş, Tello tamamen bir kapalı kutu.
Neyse tartıştığımız konu aslında transferle ilgili olsa da asıl amacından saptırmayalım konuyu. Ben de eğer mesaj atanların arasında olmasam şimdiye kadar yabancı konusunu burada tartışmayın diye uyarı mesajı yazardım belki.:p
Yabancı sayısı ile ilgili bir konumuz var, burada artık Fenerbahçe'nin Transfer Haberleri üzerinden konuşmaya devam edelim. :)
işte kontenjan işini bekliyorlar ama haldun üstünel fransaya gitti bi forvet yada sag bek diyolar bakalm artk zasa ya cevap olarak yazdm
Arkadaslar karamsarligi birakalim Ribery fosmu cikti sadece bazi hatalardan dolayi kacti lincoln de bu olay kesin ve kesin olmaz yonetim akillandi artik yonetimden sacma sapan hatalar beklemeyin carusca olayi soyle bana gore maya tutmadi ve ortama alisamadi birde gereken sans verilmeyince adam da malesef fos cikti lincoln almanca iyi biliyor takimin yarisi almanca biliyor ayrica kendisi oyle klubu yari yolda birakan biri degil cok yardim sever biri taraftara sahip cikan biri tek hatasi macta bazen kendine hakim olamiyor eee onuda hagi de yapiyordu zaman zaman
Yabanci transferi kombinelere kadar biter haldun ustunel suan fransada gorusme halinde yonetim her oynucunun alternatifini hazir tutuyor.Adnan polat nededi her mevkiye trnasfer yapabiliriz dedi bence surpriz mevkilerede oyuncu gelecek
Anlamıyorum ben valla bizim yöneticileri.. Saviola genç 25-26 yaşında, bonservisi elinde,istediği parayla bizim klubün verebileceği para arasında öyle büyük astronomik uçurum da yok,dünyanın en iyi hücum oyuncularından.Üstelik ihtiyacımız var böyle bir adama hem takım için hem de dünyadaki prestimiz için, düşünsenize avrupa maçlarında bizim ligde kadrolar okunduğu ekrana yazıldığı zaman rakiplerimizde yaratacağı korkuyu,psikolojik baskıyı..Ama Adnan Bey çıkıyo diyo ki gündemimizde yok Saviola. Kardeşim sizin ne yapıp edip bu çocuğu almanız lazımdı,bu koşullar bi daha bulunmaz ki. Gözümüzü boyuyorlar, bir Lincoln ile bitmez abicim bu iş.Vizyon sahibi olmamız lazım biraz,eğri oturalım doğru konuşalım tamam eyvallah Lincoln çok iyi futbolcu,yetenekli ama dünya çapında nam salmış ün yapmış,büyük marka olmuş bi isim değil.Tamam Lincoln'e de çok ihtiyacımız var,inşallah güzel işler yapacak ama Saviola'yı da mutlaka almamız lazımdı be. Yazık bence. Yaa zaten borcumuz olmuş 130 milyon dolar, bi Saviola mı batırıcak iflas ettirecek bizi. Sanki Lincoln'nün parasını da ceplerinden mi verdiler,sponsorlar var kardeşim, sen getir Saviola'yı bak bakalım storelarda bi tane forma tişört kalır mı? canavar gibi kombine satarız. İnsan birazcık ta taraftarın gönlüne kulak verir yaa.Takımı takım yapan taraftarıdır..Ayrıca bir Lincoln geldi diye de Özhan başkanın 5 senede takıma, klübe ,camiamıza verdiği zararları da asla unutmayalım gençler..Her yerde bakıyorum büyük başkan,kral başkan vs.. Maalesef geçmişi çabuk unutan bi toplumsal yapımız var.
ilker kardes tmm hersey güzel de özhan başkan da bomboş bi adam degil
yaptıgı işler de var adamın
seyrantepe bi bitsn gs nin önnde kimse duramycak..daha riva satılmadı riva
satılınca 1 lira borcumuz olmyacak üstüne üstlük stadımz da bitmş olcak ve
ordan da inanılmaz gelirler saglycaz gelecek galatasarayın arkadaslar bizdeki
paf takımı kimde var yıllar önce fb cafercanı almaya çalşmştı düşünün o derece karamsarlıga hiç gerek yok güzel günler cimbomun