Originally Posted by
himone
Bu yazının gündem değiştirmeyle GS ile uğraşmakla ne alakası var anlamış değilim. Burada çıkıp FB yönetimine laf atan arkadaşlar Adnan Öztürk'ü neye göre savunuyor anlamış değilim. Dikkat ederseniz FB açıklamasında GS kulübüne yönelik hiçbirşey yok tamamen Adnan Öztürk için yazılmış bir yazı mevcut. Siz merak etmeyin biz FB gündemini çok iyi biliyoruz başkaları gibi herşeye inanıp atlamayız. Ne kadar bu açıklamayı gereksiz görsem de burada sırf kendi yöneticisi olduğu için savunmaya geçen taraftarları kınıyorum.
Adnan Öztürk sorgusuz sualsiz Meireles'i uçağa bindirirdim derken iyi miydi? Melo gerçekten tükürdüyse uçağa zaten biner diyenler GS'da böyle şeyler karşılıksız kalmaz diyenler adam takım arkadaşını dövdüğünde niye uçağa binmedi diye sorarlar size?
Benim en sevmediğim şeylerden birisi burada çıkıp kendi takımı, futbolcusu ve yöneticisi mükemmel diiğer herkes karaktersizmiş gibi davranılmasıdır. Şunu kesinlikle unutmayın her takımda böyle karaktersiz futbolcular, yöneticiler ve antrenörler olur, olacaktır da.
Melo'nun yaptığı hareket hakkında fikrim yok üstünde durmadım bile umrumda değil açıkçası. Ama siz şimdi nasıl adamın hakkını arıyorsanız FB de o zaman o şekilde futbolcunun hakkını arıyordu ama bazı hazımsızlar boyundan büyük yorumlar yaparak ortamı germek adına ellerinden gelen herşeyi yaptılar. Şimdi FB yönetimi de aynı şeyi yapıyor kabul ediyorum, ama ben hiç olmazsa bazıları gibi gözümü kapatıp savunmaya geçmiyorum hemen, kabul ediyorum hatayı yani BÜYÜKLÜK yapıyorm...