5-1 gibi bir skor bekliyorum.Messi Hatrick yapar...
Printable View
5-1 gibi bir skor bekliyorum.Messi Hatrick yapar...
Nuri oynarsa Real kazanır :p.Şaka maka artık değişik birşeyler yapsın Mourinho.Pepe'yi orta sahada görmek istemiyorum artık.
Real Madrid ayağına gelen gol fırsatlarını tepiyor.Bunlarıda atamazsan zaten yenilmeye mahkumsun.
Ne maç oluyor yahu. Bu maçı yine döner dolaşır Barça alır ama.
Pedro attı
Maç çok gergin. Kırmızı çıkar bu maç.
Dani Alves atmış 2-0
Offffffffffffffffff mükemmel bir gol
Alves atmış ki ne atmış :icon_biggrin:
Gittim baktım Kaka yoksa izlemeyecektim,var diye oturdum izledim resmen şanssızlık.4 pozisyon kaçtı ve atamayana attılar.
Son zamanlarda gördüğüm en iyi oyununu oynadı Real Madrid
Barcelona son 10 dakika da 2 kere gelmeyi başardı. 2side gol oldu. Real Madrid çok şanssız bir gece geçiriyor. O kadar iyi oynamalarına ragmen şans işte. Hele Mesut'un şutu..
Barça balı. 4 tane net pozisyon harcadınız lan birini atın bari neyse gol yiyeceksek dani alvesin ki gibi yiyelim
10. saniyedeki golü kaçırırsan böyle olur.
Mesut'un pozisyonuna bişey bile demiyorum o resmen Şanssızlık
Barça şansı diye bir kavram çıkacak yakında ne bileyim böyle iyi oynayan kazansın , önümüzdeki maçlara bakacağız , saha ve seyirci faktörü gibi bir kalıp olacak böyle yerleşecek futbola. Yiğidi öldür hakkını yeme adamlar aşmış bir şekilde paslaşıyorlar oyun olarak çok iyiler falan ama şans abartı bir şekilde yanlarında.
Bu arada dünya üzerinde tartışılmaz bir futbol egemenlikleri olsa dahi bu çingenlikleri yüzünden asla en iyi olamayacaklar. Real bu yüzden daha büyük , bu yüzden 1 numarayız. Herşey futbol değil.
Odaya girdim Alonso topa vurdu Ramos attı odadan çıktım hakem iptal etti golü :D
Bu defa işi ilk yarıda bitirdik. :D Real'e de o kadar avans veriyoruz, atamıyorlar. Biz ne yapalım? Sonra şans oluyor adı. :D
Hakem yedi golü.
Alıştık artık.Maçların sonucu belli olduğundan izlemeye bile tenezzül etmiyorum.
Niye bilmiyorum ama Barça'yı seviyorum. Heralde Barcelona'lı olurdum İspanyol olsam.
PES'deki golleri andıran bir gol oldu Ronaldo'nun golü.
Ahanda 2-2
Gol be Benzema Benzema !
Vay anasını ne maç oluyor.
Bu Pepe'yi futboldan men etmek lazım aslında. Adam kansız.
Barcelona, olaya biraz heyecan, adrenalin katmak istiyor anlaşılan. :D Fazla abartmayın yaa! :)
Barcelona kadar sans,bal bir takim gormedim ilk yari madrid barcayi sahasindan cikartmadi mukemmel top oynadilar ama iste futbolun adaleti yok 40-45 arasi 2 gol atti adamlar sans bu olsa gerek. su an 2-2 saldir madrid.
Bu hakem için denecek şey belli ama burası yeri değil...Ayıp sadece Ayıp
Bir daha bu forumda türk hakemlerine laf eden olursa olay çıkartırım. Ben ömrümde böylesine rezil böylesine kalitesiz bir hakem görmedim.
Son dakkalarda yine barca tiyatrosu izledik :)
Hakem, maçı gerçekten katletti, yazık oldu. Bu hallere gelmemeliydi. Tamam, işin dalgasına bakıyoruz bazen, fakat bir de futbolcuların açısından görmek gerekiyor olayları. İki takıma da tebrikler. Real'e mücadelelerinden dolayı, Barca'ya da turu geçmesinden ötürü.
Berbat bir hakem performansı, şöyle bir düşünüyorum Fenerbahçe-Galatasaray maçını bu şekilde bir hakem yönetse sahadan çıkamaz herhalde...
Real ilk defa doğru düzgün bir kadroyla çıktı maça.Pepe'yi orta sahada oynatmak gibi fanteziler falan denemedi Mourinho ve ezdi geçti oyun olarak. Kimin neyi kabul etmesini belirleyecek konumda değildir kimse,rahat olup kendi işinize baksanız daha iyi olur.
Ramos'un golü de benden hakeme gelsin.
Hakemin verdiği neredeyse bütün kararlar yanlış. Maçta vermediği penaltılar, kırmızı kartlar ve boş yere verdiği kırmızı kart. Barcelona'yı çok sevmeme rağmen sayılmayan golde çok şüpheli. Gol verilebilirdi orada. Neyse bitti de kurtulduk hakemden. İyi yönden bakalım düşürecek bir kupaları olmayacak :D