ben bu gece yatmam olayına laıskın degılım geçen gece yatmadım sora ruh gıbı dolastım butun gun :D aksamada tavuk gıbı yattım erkenden D:
Printable View
ben bu gece yatmam olayına laıskın degılım geçen gece yatmadım sora ruh gıbı dolastım butun gun :D aksamada tavuk gıbı yattım erkenden D:
yakında internet bağlatıyorum artık 7/24 buralarda olacam.. Bekle beni turnuva konularını :n:
Ohooo Mustafa :D 2 idealdir :p 2yi geçtimi ben direk yatağa gidiyorm :D yoksa güneş görmeden geçiyo günlerim :n:
Oğuz sınırsız bağlat :d bak bana sabahtan beri 3gb yaklaştm :n:
İsmail 2 değildir o 3 tür 3 :D
Oğuzcum öyle bir bitirmişsin ki turnuva konularına giydireceksin zannettim :D:D:D
benım netı sınırsız yapma ıhtımalı var İsmail gibi yapıcam bende:D
Abi ilk baş kupalar yazacaktım da çok iddaa'lı olur dedim..
Tabi ismail sınırsınız 4 sap kişi başı 1gb'tan garanti aşarız biz kotayı.. :D :n:
tabi oğuz :D Günlük 3 gb indirdm şimdilik :D Cryptloadda yaklaşk 3-4 GB daha dosya var durmadan indiriyo bişeyler :zuhaha ama kendine USB girişli HDD al 1 tane :D ben alcm şahsen 240 GB yer vardı 2 ayda doldu :(
valla kota görmek istiyosanız size benim kotanın ss sini atayım :D ya şu turnuvalara bende katılacamda icimde bi tırsma var bi dahakine katılmaya yüzüm olmayacağından :D
işte bizim kafede böyle biranda herkes tıp.. :D :n:
SeLam Tekrar Herkese :D
Fb 3-1 yendi
Yahoo da pilardo oynamak isteyen var mı benle :D
Ben oynarım'da nasıl oynanıyor yahoo'da :D
Üye misin?
Herkese selam beyler.
Yahoo işte bildiğimiz:) Üye ol sonra games e gel. Ben ayarlarım.
Tamam Hugo :D
Ee nerdesiniz gençler?
Burdayım Buyrdayım :) Eralp'e dedim gel bilardo oynayalım diye. Tamam dedi kayboldu şimdi :D
Korkmuştur.:D
Merhaba serkan abi .. Hugo istersen senle oynayabiliriz çok iddaalı değilim yalnız :)
İnternetten bilardo mu olur yahu, keyfi olmaz onun, gidin orjinalini oynayın.:D
biri bilardo mu dedi :0:
Sen git turnuvada rakibini yen, beni eleme.:D
Selamlar..
Selam herkese.
Selam verip kaçmayın, sabaha kadar oturacaklar yazsın.:D
Keşke imkan olsa da otursam ama Öss işte sabah kalk git Dershaneye etüte fln filan yatmamız gerekiyor :)