morientes gelsin bize yeter
Printable View
morientes gelsin bize yeter
Ayrılmıyorum
"İşler kötü gidince fatura birilerine kesilebiliyor ancak kimse benden formayı alamaz. Hocam bana güveniyor".
Geçen sezon sakatlığı nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Orhan Ak, "Galatasaray'dan ayrılmı ihtimalimi düşünmek bile istemiyorum" dedi. Gönderilecek haberlerinin kendisini daha da hırslandırdığını belirten tecrübeli oyuncu, "İşler kötü gidince fatura birilerine kesilebiliyor" dedi.
SÖZLEŞMEM VAR
Kalli'nin kendisine
güvendiğini anlatan Orhan Ak sözlerine şöyle devam etti: "Hocamın daha çok güvenini kazanacağım. Çünkü kendime güveniyorum. Galatasaray ile 3 sene daha mukavelem var ve iyi olduğum sürece kimse benden formayı alamaz."
orhan genede gider
O iş valencianın inatcılıgına baglı:):)
Orhan ak,Cihan,Kabze,Carusca, Bu adamları kalli kafasından silmiş........
Kabze hazırlık maclarında izledim gercekten bitmiş aslında necatide var bunlar bana göre bu sene ilk 18 de zor yer bulurlar malum yeni forvette gelecek....Serkan cok iyi kalli hatta onu ilk onbirdede oynatabilir:):)
Her an baska transferlerde gelebilir hersey hazır olun
Hasan Şaş'ta saçlarını berbere transfer etmiş.İyi gidiyoruz iyi..:)
basın hiç morientes demiyor ama ben tekbüyükte 2. yazıyı okuyunca geldiğine inandım
Edu takımda mutlu, tüm camia da onun performansından memnun, herkes kalmasından yana, bu saatten sonra da yeri zor doldurulur, o yüzden gitmeyecektir.
Adnan sezgin Kanal 1 de Serhat uluerenin konuk oldugu spor programina katildi
Soyledikleri
SU; Baptista gelecekmi
AS; biz madride baska birsey icin gittik
SU; Baptistayla ilgileniyormusunuz
AS; Ronaldinhoylada ilgileniriz Babtista da iyi futbolcu ama ben profosyonelim bir sey kesinlesmeden insanlara umut veremem birsey...
SU; Salgodayla ilgileniyormusunuz
AS; kesinlikle hayir
SU: Transfer hangi bolgeye yapacaksiniz ve 1 tanemi olacak
AS; 2 de olabilir 3 de ama bekledigimiz bazi gelismeler var biraz zaman lazim.
Buradan cikardigim bazi futbolcularla anlasildi eldeki yabancilarla ilgili problemler ve su bahsedilen sponsor bulma isleri netlesmedig icin aciklanmiyor.
bende dinledim banada öyle geldi bekletiyorlar
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gifRibery, Bilal adını aldı
GALATASARAY'DAN Marsilya'ya, oradan da Bayern Münih'e transfer olan Franck Ribery, müslümanlığı seçti. Cezayir asıllı eşi sayesinde müslümanlığı tanıyan Fransız futbolcu, 'defalarca Kuran- ı Kerim'i okuduğunu ve çok etkilendiğini' açıklarken, isminin de bundan böyle Bilal olacağını ifade etti. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D
alakası yok ama konuyla dikkatimi çekti paylaşayım dedim
Beşiktaş, Cruz Azul takımında oynayan Arjantinli yıldız Cesar Delgado'nun peşine düştü.
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın talebi üzerine golcü arayışlarını hızlandıran Beşiktaş, rotasını Meksika'ya çevirdi. Genç ve kaliteli bir forvet almak için harekete geçen siyah-beyazlılar, Cruz Azrul takımında forma giyen Cesar Delgado ile temasa geçti. Beşiktaş yönetimi, 26 yaşındaki yıldız futbolcu için Meksika ekibiyle ilk görüşmesini yaptı.
TEKLİF 1.5 MİLYON EURO
Orta Amerika ekibinde forma giyen Delgado'nun kulübüyle olan sözleşmesinin 2008 Haziran'da biteceği ve bonservis bedelinin de 2.5 milyon euro olduğu öğrenildi. Siyah-beyazlıların, Meksika ekibine 1.5 http://www.fotomac.com.tr/2007/07/18...99929B6F9b.jpgmilyon euro önerdiği ve yanıt beklediği ifade edildi. Arjantinli yıldız ve kulübü ikna edilirse, Beşiktaş'ta yeni sezonda "2" Delgado birden forma giyecek.
CARLTON COLE BEKLENİYOR
Beşiktaş'ın, uzun süredir peşinde olduğu isimlerden biri olan Carlton Cole için de bekleyişin sürdürdüğü öğrenildi. West Ham'a, 3 milyon pound'luk bir teklif götüren siyah-beyazlıların İngiliz ekibinden bugüne kadar herhangi bir yanıt gelmemesi üzerine sıkıntıya düştüğü ifade edildi. Beşiktaş, Cole'den olumsuz bir yanıt gelirse Cesar Delgado'yu bitirecek.
Bu adnan sezgin hergün baska sözler diyor ayrıca haldun üstünel,Adnan polat,Adnan sezgin bunların dedikleri tutmuyor hep celişki var.......
Akşam saatlerinde Radyospor'a Gökmen Özdemir bağlandı..Nerden nasıl bir duyum almış bilmiyorum ama epey iddialıydı konuşurken dediki sponsor desteği ve yönetimin kendi içinden 10 milyon€ kaynak yaratmışlar en geç 3-5 gün içinde yıldız bir oyuncuyla anlaşılacagını söyledi..Çok emin konuşuyodu tabiii sadece bi bilgi olsun diye yazdım
braz ellerini çabuk tutsalar sabırsızlanıyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
AS'tan şok iddia: Baptista Galatasaray'ı reddetti
İspanyol spor gazetesi AS, G.Saray'ın Real Madrid'li Baptista'yı ikna edemediğini yazdı. AS, Real Madrid'in, Baptista'nın bonservisini 12 milyon euro'dan 20 milyon euro'ya çıkardığını da belirtti. Gazetenin iddiasına göre Real'de kalmak isteyen Baptista'nın kendisine 'kulüp bul' denmesi halinde Türkiye yerine İngiltere'yi tercih edeceği vurgulandı. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://www.fotomac.com.tr/2007/07/18...5B0D5370Bb.jpghttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gifG.Saray'ın yeni bombası Salgado
Real Madrid, Copa America'da müthiş bir futbol ortaya koyan Baptista'nın bonservisini 20 milyon euro'ya çıkardı. Brezilyalı forvet, G.Saray'dan 3 yıllık sözleşme ve yıllık 4.5 milyon euro istedi. Şartları ağır bulan sarı-kırmızılılar, bu transferi rafa kaldırdılar. Forvet transfer etmekten şimdilik vazgeçen G.Saray, Real Madrid'in sağ beki Michel Salgado'ya http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Dtalip oldu
G.Saray, Baptista'nın transferinde mutlu sona ulaşamadı. Real Madrid ile yapılan pazarlıklarda 9 milyon euro'ya kadar çıkıldı. Ancak İspanyol kulübü, Copa America'da süper oynayan Baptista için bonservis ücretini 12 milyon euro'dan 20 milyon euro'ya çıkardı. Brezilyalı golcü de yıllık 4.5 milyon euro'dan 3 yıllık sözleşme talep etti. Futbolcunun maliyetini çok yüksek bulan G.Saray, bu transferi rafa kaldırdı. Dün Feldkamp ile yapılan görüşmenin ardından sağ bek transferi gündeme geldi. Alman hoca, "Baptista olmuyorsa, defansın sağına oyuncu alalım" dedi.
Bunun üzerine harekete geçen sarı-kırmızılılar, Real Madrid'li Salgado'yu listelerine aldılar. Yönetici Haldun Üstünel ve Adnan Sezgin, dün Real Madrid Sportif Direktörü Mijatoviç ve Salgado'nun menajeri ile bu futbolcuyu kiralamak için temas kurdu. Mijatoviç, Sezgin ve Üstünel'e öncelikle Salgado'yu ikna etmeleri gerektiğini ve bu futbolcunun G.Saray'ı kabul etmesi durumunda gerekli kolaylığı sağlayabileceklerini ifade etti. G.Saraylı yöneticilerden Haldun Üstünel ve Adnan Sezgin, kulübü ile 2 yıllık daha sözleşmesi olan Salgado ile bugün görüşecek.
Real'e 11 milyon Euro'ya gitmişti
Michel Salgado, Celta Vigo'dan Real Madrid'e 11 milyon euro'ya transfer olmuştu. Salgado, Real Madrid eski Başkanı Lorenzo Sanz'ın damadı. İspanyol yıldız, müthiş kademe anlayışı, fizik gücü ve savaşçılığı ile tam bir görev adamı.
Cesar Delgado bomba transfer olur, Beşiktaş'ın son yıllardaki en iyi transfer olur. FM'den sıkça tanıdığımız bir isim, kendisini daha önce Copa America'da izlediğimde de çok etkilenmiştim, lige renk katar.
Quote:
Arjantin Milli Takımı'nın genç yıldızı Cesar Chelito Delgado'nun Türkiye temsilcilik haklarını alan Özgün Koyutürk, bu oyuncuda önceliğin Türkiye olduğunu söylerken, Delgado'yu 4 büyük takıma tavsiye edeceklerini belirtti.
Arjantin Milli Takımı ve Cruz Azul takımının genç yıldızı Cesar Chelito Delgado'nun Türkiye için temsilcilik haklarını alan Özgün Koyutürk, genç yıldız için Avrupa'nın en büyük kulüplerinin devrede olduğunu söyledi.
Ancak önceliği Türkiye'ye ayırması için yoğun çalışmalar yaptıklarını belirten Koyutürk, ''4 büyük takımımıza önereceğimiz bu oyuncunun ligimize apayrı bir heyecan ve kendi özel taraftar kitlesini yaratacağına inandığımızı belirtmek isterim'' dedi.
Tekke-Seyhan harekâtı
Fenerbahçe'de transfer çalışmaları sürüyor. Forvette yoğunlaşan yönetim, Zico'nun uyarısıyla stoper de aramaya başladı. Sabah Gazetesi'nde yer alan haber şöyle devam ediyor: "Bu doğrultuda yabancı oyuncular için yapılan girişimlerden şu ana kadar sonuç alınamadı. Yönetim, Zico'nun da onayını alarak rotayı yurt dışında oynayan iki Türk oyuncuya çevirdi. Sarı-lacivertli kulüp önce Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımından Tolga Seyhan'ın peşine düştü. Ukrayna'da yabancı sayısının 6'ya düştüğünü ve kadrosunda 18 yabancı bulunduran Shakhtar'ın 12 oyuncusunu kiralanacağını belirten Seyhan'ın menajeri Haldun Canatar, "Tolga büyük olasılıkla kiralanacak. Fenerbahçe'den teklif gelirse gurur duyarız" dedi. Bu oyuncunun en geç ocak ayında kadroya katılması planlanıyor.
ZENİT, FATİH İÇİN DEİVİD'İ İSTEDİ
Diğer taraftan Fenerbahçe yönetimi, Zenit'te oynayan Fatih Tekke için de temaslara başladı. Rus kulübünün Fatih'e karşılık sarı-lacivertlilerden Deivid'in yanı sıra 4 milyon euro istediği öğrenildi. Yönetimin bu talebe sıcak baktığı gelen haberler arasında."
Bana bu saatten sonra daha transfer olmaz gibi geliyor.
Cesar Delgado'yu alabilirse Beşiktaş büyük bir transfer başarmış olur,bu oyuncuyu konfederasyon kupası ve Copa America'da seyrettim.Cesar Delgado'yu TSL'de seyretmek süper olur diye düşünüyorum.
bence yeni sezon kadromuz bu başka transfer yoq
Cesar DeLgado ismini duyunca heyecanLanmaya başLadım.Keşke bu adamı aLsaLar.
Evet ben de..
Ayrıca Ribery çok uzun süredir Müslüman. Karısı yapmış :p
bugunde saLgadoyu aLdık
bakaLım daa kımLerı aLcaz
bır an once acıkLansada raatLasak yaa
şimdi arkadaslar
bikac sayfa once odemwingie haberını gordum,
arkadasın da kaynagının saglam oldugundan falan bahsedildi
arkadasa guvenmemız gerektıgı soylendi
yalnız bunu soleyen arkadasa soruorum kaynagın nasıl saglam
odemwingie spartak moskovaya transfer oldu
ve bu olayın ustunden 1 hafta gecti
nasıl buraya cıkıp da odemwingie gundem de dersın ınanamıorum
cok iii adam
aLabıLırse bjk super transfer yapmıs oLur
daa agustos'un sonuna kdr sure var kuLupLer bu kdr erken bıtırmez
transfer yapma hastaLıgı var takımLarda daa geLen gıden oLur
Edu gitmez inş. Lugano biraz daha sakat tmm ligde çaktırmadan Foul çok kolay yapıo ama avrupada yediremezse cezalı olur hep :confused: Özil gelse keşke geleceği olan oyuncu.....Fatih tekke kolay kolay gelmez Tolga seyhanı çok kolay alır
inş. kolpa haber değildir gerçek çıkar Delgado müthiş futbolcu
AVENDANO GELDİ,TURGAY VE ALİ İMZA ATTI
Kayserispor'un renklerine bağladığı Arjantin 1'inci Lig takımlarından Arjantin Juniors'un 25 yaşındaki stoperi Avendano, sarı kırmızılı takımın İzmit Kartepe'de yaptığı kampa katıldı. Bu arada beğenilen gurbetçi oyunculardan Turgay ve Ali Çamdalı Kayserispor’la 3’er yıllık resmi sözleşme imzaladı.Öte yandan Kayserispor Saidou ve gurbetçi oyuncu Mehmet’in transferinden vazgeçti.
Genel Menajer Süleyman Hurma, Avendano’nun gece Türkiye’ye gelip sağlık kontrolünün ardından Kartepe kampına katıldığını açıkladı.
Hurma "Arjantin 1'inci Ligi'nin gözde takımlarından Arjantin Junior'un formasını geçen yıl 25 kez giyen yeni stoperimizi Türkiye'ye getirdik. Tüm şartlarda anlaşma sağladığımız Avendano kampımıza katıldı. Bu futbolcu ile en kısa zamanda 3 yıllık resmi sözleşme imzalayacağız” dedi.
Bu arada Kayserispor kampa kattığı Bayer Leverkusen’den Ali Çamdalı ile Avusturya ikinci lig takımı oyuncularından Tugay Bahadır ile 3’er yıllık sözleşme imzaladı. Öte yandan kampa davet edilen genç yeteneklerden Mehmet Akgün ile teklif verilen Saidou’dan vazgeçildiği bildirildi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
BURHAN VE İLKER İMZALADI
Kayseri Erciyesspor Elazığspor’un stoperi Mehmet Yılmaz’ın ardından Burhan Çoşkun ve İlker Erbay ile 2’şer yıllık sözleşme imzaladı. Erciyesspor toplu imza töreniyle bu üç futbolcusunu basın karşısına çıkaracak.
Hafta sonu Elezığspor’un 26 yaşındaki stoperi Mehmet Yılmaz ile iki yıllık sözleşme imzalayan Kayseri Erciyesspor, Samsunspor’lu golcü oyuncu Burhan Coşkun ve Galatasaray’dan Kocaelispor’a kiralık giden sol bek oyuncusu İlker Erbay’la tüm şartlarda anlaştı. Noterde imza atan futbolcular toplu imza töreninde basın karşısına çıkarak hedeflerini açıklayacaklar
valla transfer var mı yok mu göreceğiz,bence transfer gerekiyor!yapılması gereken mevkilerde belli:stoper,forvet.yapmazsakta elimizdeki kadroyla devam edeceğiz...
Cesar Delgado süper transfer olur ama zor.
cesar delgado'yu tsl'de izlemek bana ayrı bir zevk verir eğer gelirse tabi ;;)
Kartal da Son Dakika...
Santa Cruz, West Ham ile temasta. Bu transfer gerçekleşirse Beşiktaş'ın istediği Carlton Cole boşa çıkacak.
Beşiktaş’ta sıcak saatler yaşanıyor. Henüz beklenen transferleri yapamayan Siyah-Beyazlılar’a İngiltere’den bir iyi bir de kötü haber geldi. Kötü haber; Kartal’ın çok istediği Bayern Münih’in golcüsü Santa Cruz’un West Ham’a gitmesi an meselesi. İyi haber ise Cruz’un alınması halinde Ada Kulübü’nün Carlton Cole’u Beşiktaş’a verecek olması. Stoper mevkiindeki gelişmeler de şöyle: Yönetim; Klodrup’un olumsuz yanıt vermesi üzerine rotayı yeniden Benfica’lı Andersson’a çevirdi. Ancak Ertuğrul Sağlam’ın aklında başka bir isim var; Nikolaj Hansen... Mutlu Topçu’nun 5 kez izleyip önerdiği 20 yaşındaki Danimarkalı oyuncuya da yönetim sıcak bakmıyor.
Ertuğrul Sağlam gençlere yöneliyor ama malesef Yönetim tıkıyor bu transferleri...
Quote:
Beşiktaş, Cruz Azul takımında oynayan Arjantinli yıldız Cesar Delgado'nun peşine düştü.
Cesar Delgado çok iyi bir oyuncu umarım transfer edilir...
Cihan'a Bursa talip
Teknik direktörümüz Feldkamp'ın "Henüz kararımı vermedim" dese de takımda düşünmediği Galatasaraylı Cihan Haspolatlı'ya talip çıktı. Bursaspor'un yeni teknik direktörü Bülent Korkmaz, eski takım arkadaşının transfer edilmesini istedi. Yeşil-beyazlı yönetimin önümüzdeki günlerde Cihan ile masaya oturacağı öğrenildi.
Kaynak: Sabah
Bursa kümeye..:D
Morientes işi bence bitti.Bekleyip göreceğiz..
beyler morientes işi noldu
Stoperde şu an genç bir isim bizim işimize yaramaz.
Açıkcası Cesar Delgado Carlton Cole'a bağlıysa bıraksınlar Cole'u Delgado'yu alsınlar.Harbi süper bir transfer olur.Bobo-Delgado çok iyi ikili olur.Tabii haberler kolpa değildir inşallah.
Bak sen yahu ben salağım öyle değil mi...
Efendi beni bilen bilir tanıyan tanır.Senin daha 7. mesajınmış bu zamanla sen de tanırsın... Odemwingie ismi 12.07.2007 tarihinde kanal adına yaptığımız telefon görüşmesinde HALDUN ÜSTÜNEL'in ağzından çıktı. Tutup da sana Galatasaray TV telefon kayıtlarını dinletecek değilim. Ben burada yasak olmasına karşın Galatasaray taraftarı olan üyelerimizle kulüpteki gelişmeleri birinci ağızdan paylaşıyorum. Birileri gibi kafamdan uydurup değil!!!
DİPNOT: Odemwingie halen Lille takımının futbolcusudur...
transfer yapmamız lazım defansta ve forvette sıkıntılar çekeriz hedefler büyük bunun için ii bi forvet şart
İspanya dan bir oyuncu gelicek ama bence... Tahminimce Morientes olur buda...
Fırat senin gibi bende onu bekliyorum