yaa ben aldm zaten :D Converse + tshirt ama 1 hediye daha alcm sevgililer günü için :D
Kaan abi en yakın kız arkadaşmlada birbirimize hediye alcz :D
Printable View
yaa ben aldm zaten :D Converse + tshirt ama 1 hediye daha alcm sevgililer günü için :D
Kaan abi en yakın kız arkadaşmlada birbirimize hediye alcz :D
Ozaman olmadı İso benim hediyeler direk sevdiğin hatta epeydir sevdiğin birine gider. :D
Sana Kaan Abi yardım etsin. :n:
ohoo Emre :D ben 3,5 yıllık kız arkadaşıma alcm :D
diğeri ayrı o benim sadece arkadaşm :n:
heee ozaman . :D
Parlak bir fikir sayılmasa da kriz ortamında işten yırtabilirsin masraflı olmadan. :D
"Bir ayna alınır, bir kağıda güzelce -sana senden güzel ne hediye edebilirm- yazılır, kenarına iliştirilir, paket yapılır"
:zuhaha
sevgililer gününe tam uyardaa :D nasl ayna olacak emre :D Ben şimdi nerden bulcm güzel çerçeveli aynayı :(
Hem bu şimdimi söylenir :D 150 yetalem gittikten snra :D
Aman Pırtıkcım benim titre İnceleme ekibi üyesi& hediye secici yazmada yakma beni iyice abisi :D:D:D
İsocum artık bir dahaki seneye.Olan olmuş :D:D:D
yok abi est. yapmam öyle şeyler. :D
Sordun mu İso daha önce sorsan söylerdik. :n: Yalnız kelin ilacı olsa.... Ama bu fikri beğendim 10 dakika sonra bir cevahiri kolaçan edeyim bakayım :zuhaha
Hediye alma seferinde başarılar Pırtıkcım :D:D:D
Sen gez gel :D yeni hediye bulursun belki :D
Kaan abi sen kutlamıomsn 14 şubatı :n:
Teşekkür ederim. Hadi bana eyvallah mesai saati dolmuş bulunmakta görüşürüz. :D
Çok orcinal bir hediye fikri daha. :D
Sevgilinle tanıştıgında atıyorum 20 yaşındamıydı daha önce kutlayamadıgın her yaş için ufak bir hediye. :D:D Ama küçük yaşlar biraz zor olabilir. :n:
1 yaşına emzik alsan 2 yasına ne alcan anasını saayım :D Eğer 20 yasına kadar bir liste yapabilirsem böyle birşey yapacağım :n:
Görüşürüz abisi.
isocum 14 şubat beni bozar,dişi milletinden kaçmakla meşgulum 1.5 senedir :D:D:D
Pırtıkcım oyle hediye alırsan her seneye yandın sen :D:D:D
İsocum işte klasik ak sakallı bir dede düşün o benim, ama loto sonuçlarını bilmiyorum :D:D:D
Abi valla çok merak ediyorum seni :D msnde karpuz var burdada Küfüre hayır :n:
nacizane sevgililer günü hediyesi fikrim var biraz kandırmacalı ama kesinlikle işe yarar ilgilenenlere duyrulur :D Kaan abi yanına yamak arıyomusun basvuruları nereye yapabiliriz :D
Turgut abi söyle sen :D Romantik bir hediye arayışı içindeym :n:
Selamlar..
söylerim sana msnden ismail burdan uzun sürer simdi :D
Şu Rahşan hanım çok güzel yahu :)...
Uzun bir süreden sonra Selamlar..
Selamlar Osman hoşgeldin =)
Yine Muthis Bir Gün :D
Selamlar beyler nasılsınız ben yorgunum:D
Selam verip kaçıyorum, iyi akşamlar herkese..
Sağol Deniz
Adas bende yorgunum napaLım :D
Acayip yürüdüm,acayip de iş hallettim adas:D
Eee Turgut Anlattın mı İso'ya hediyeyi :D
Sevgililer gununde ne yapıyonuz :D