Selamlar ey ahali :) ve sayın PALERMO TARAFTARLARI :n:
Printable View
Selamlar ey ahali :) ve sayın PALERMO TARAFTARLARI :n:
ne olmuş Russia?
selamlar ikinizede. İsmail gelmiş akıllı adam kontenjanını dolduran yegane adamdır kendisi forumdaki. Tahriklere gelmez gelmeyeceğini gördük. (::)
El Barto'yu tutuyorum.:D
Destekçiniz, Emre abi.:)
Tahrik ve ben :schaf:
Merhabalar :D
Palermo Taftarları hepinize selam olsun :D Bu arda bizim video işe yaramış İsmailcim Barto da bir tırsma sezdim :n:
El ne diyodunuz ben unuttum. :D:D:D Paermo'yu da unutmadım geçen gün gene izledim güzel bir film.Demek ki Olae oley oley Oley şampiyon Pırtıkcım :D:D:D
Günaydın Isocum,günaydın Tolgacım.
Evet abi yarı finale çıktım :)..Turksportal tarihimde ilk kez yarı finale çıktım :D..Çıkmışken finalde oynamak istiyorum :D..Bakalım..
Günaydın Kaan abi :)
tırsma mı sezdin? :confused:
Abi hissiyatını bir kontrol ettir. :n:
Günaydınlar Mr. Hamdi. Nasılsınız? :D
Günaydın abisi iyiyim galiba :D:D:D
Herkese iyi günler. Ben okula kaçar :)
Öğrenciler okula gidiyor biz forumun demirbaşıyız sanki. Liseye gidesim geldi. :p Ne günlerdi beahhhh.
El ne abi ben hatırlamıyorum öyle bişey :D :D :D
Günaydınlar abi sanada :)
Mr. Barto Lisedeykende bitsin diye beklio insan :D ama özleniyo yaa üniversite ev + dışarı ortamı süper ama okul ortamı yok
Lise niye bitti ki zaten?Biride çıkmadı bizim zamanımızda liseler 10 seneye çıksın diye :D:D:D
Valla süperdi. 4 sene okumama deydi. :D:D
Ben 3 senede bitirdim :( Ama çok eğleniyodk ya :D o zamanlar bitsin diyodumdaa bittikten sonra 1 sene açıkta kalınca değerini anladm :n:
Hastayım evdeyim..
gözümde canlanır koskoca mazi lisem nerede ben neredeyim şarkısıyla muhabbete katılmak istiyorum :p :D
Öğlen öğlen bu şarkıya girmeyelim Turgutcum,etrafta yeterli nevale yok :D:D:D
abi o zaman hep beraber çikita muz diyelim :D
geçmiş olsun Eralp.
Alırım senden sonra tüm yetkimi...
Bir gün sitenin birinde bir turnuva maçına çıkacaz, karşımdaki eleman sitede paşalardan kura ile verdiler takımları O inter bende Benficayım, maça başlamadan önce bana dediki nasılsın falan. korkuyorum dedim,
Bende olsam korkardım dedi Benfica ile İntere karşı oynayacaksın bide italyada
Ben dedim ki ben ondan korkmuyorum ki şimdi ben seni Benfica ile yendiğimde sen bir dahaki maçlara nasıl çıkacaksın :D Sadece gülme smileyi geldi
Maç sonu tabelada Inter 1-3 Benfica yazıyordu :D
Emrecim korkuyorum :D
Bak onu diyebiliriz.Ama o şarkıyı söylemek zor Turgutcum , bize daha kolay söylenecek şarkı lazım Makber falan :D:D:D
valla tv de burcu çetinkayayı gördüm dikkatim dağıldı şu saatten sonra onun arabası var dan baska sarkı sölemem :D
Yanlız sayın leo ben paşa değilim :p Elimdeki takımda İnter değil. Ama istersen ayrıca İnter'le Benfica'yı dağıtayım o ayrı konu :D
Geçen gün bir msn iletisi gördüm fenaydı;
"to be are not to be"
tobe tobe dedim...
Olur canınız bukadar çok yenilmek istiyorsa. :icon_cool: