Dolgu yaptırdım dişima acııyor,hemsireyle kavga ettim,doktoru dövüyordum :n:
Printable View
Dolgu yaptırdım dişima acııyor,hemsireyle kavga ettim,doktoru dövüyordum :n:
Yarın gitmiyorum ben (: Hadi iyi geceler.
İyi Akşamlar...
selam beyler.. Bi müjdede benden kolumu kırdım:n:
Kuşluk uyumuş bu gece :)
Bende 1-2 saat önce çok pis kustum :n:
Bu ne yahu herkes hastanelk olmş :D TSI cafe değil TSI revir olmalıymış adı.
Sağlam olan var mı :)
İyiki profiterol yemeden kusmuşum yazık olacakmış güzelim profiterol'a :D
Offf şimdi ne iyi giderdi :D büyük boy milka yedim ama olsn :n: üstüne bir profiterol süper olrduu :zuhaha
Yahu bende hastayım babam almış moral olsun diye :p. Yoksa rejim forever durumundayım :D
İsmail abi Milka yer Eralp Profiterol bizde bayramdan kalan çikolataları yiyoruz n'apalım :)
selamun aleykum hayırlı akşamlar herkeslere.. :)
Yaa eralp yerler rejimi :D profiterol önünde olupta yemeyen adama şaşarım ben :n:
Mert hiç çeklmez kardeşm :D benimki Antepfıstıklıydı ama off 1 tane daha olsa yerm :D
Hoşgeldin Serhat
Çikolata sosunada bandıracaksın o profiterolleri ohh :D:D Milletin canı çekicek susuyım bari..
Selam, arkadaşlar.
offfff kardeşm sorma yaa :D Şu profiterol ablam yapıyo :D amaa yapıyo yani yaa :D başına oturdummu yarısı midemde :D
iyi kalecim sen nasılsın.. :)
İyidir Şimşek santrafor :). Keyifler nasıl ?
Nesi şimşek :D adam 80 dk boyunca 1 kere koşmadı bile :n: :zuhaha
Bende Hastalandım Sorma Serhat ya. Antremanlara katılamayacağım sanırım bu haftasonu :)
adam yerim gol yemem.. :D
abi soyunma odasında konuşuyorduk biz, işte ben dedim ismail abide herşey 20 :n:
'' geçmiş olsun kardeşim, bak kendine idmanları aksatma derim. ''
Yaa Serhat ben birazda dalgaya aldm :D kendi kaleme gol attm kaleciyken :n: normalde karşı karşıya kalsak ben vucudumu kullanır ayağına yatar yine alrm :D düşünce birşey olmayacağını düşündğm için rahat atıyorm kendimi :zuhaha
Strength zaten 21 :D
abi aslında en akıllıcası sen boylu boyunca kaleye yat.. :D
yok kardeşm ben DC oyuncusuyum :D kalede pek birşey yapamam :D
Defans oynarken tekme atarm çok ayaklara :D okul takımında antrenmanlara falan çıkıodum ben bir ara Aydınspor seçmelerine falan katıldm :n: bakma sen benim öyle olduuma zayıftmda sonradan bozldm :n: Gece kuşlarında devam :D
Açıl guşluk
İyi geceler herkese :)