Yalniz ciddi ciddi oyuncu getirilecek dedikodulari var.
Printable View
Yalniz ciddi ciddi oyuncu getirilecek dedikodulari var.
Başlama Vuruşunu Yapmak İçin mi:p
Turgut Doğan Şahin, Ankaragücü'nden ayrıldıktan sonra Galatasaray'la anlaşmak üzereymiş.
Beğendiğim genç bir oyuncu Turgut.Gelirse güzel olur.Nasıl olsa bonservissiz.Kaçırmaz bizimkiler bunu.
Gelirse güzel bir alternatif olur kadroya.Bonservissiz olması da bizim yönetim için transferdeki kaide olmasından dolayı,alır yönetim.
Galatasaray, 22 yaşındaki oyuncuyla 4.5 senelik sözleşme imzaladı. Geçtiğimiz sezon Samsunspor’da müthiş bir performans sergileyen başarılı forvet oyuncusu, Ankaragücü’ne transfer olmuştu. Ancak ayak parmağı kırıldığı için ligin ilk haftalarında forma giyemeyen Turgut, Başkent temsilcisinde iki gol atmıştı. Her iki ayağını da kullanan, hem son vuruşlarıyla, hem de asistleriyle etkili olan genç oyuncu, stiliyle Milan Baros’a benzetiliyor. Turgut, Ali Sami Yen’de Ankaragücü’nün Galatasaray’ı 4-2 yendiği ve sonrasında Rijkaard’ın gönderilmesine neden olan maçta çok iyi bir performans sergilemişti.
HABER LİNKİ : http://fanatik.ekolay.net/Turgut-Sah..._32_208822.htm
Devre arasındaki doğru transferlerine bir yenisini daha ekleyecek gibi görünüyor yönetim.
Yaser Yıldız'dan farkı olurmu ?
Valla ben bi Samsunlu olarak iyi referans sunarım fakat Galatasaray gibi büyük bir kulübün yükünü kaldıracağını sanmıyorum. İyi bir yedek olur.
Yerli forvet olarak zaten sayılı oyuncu varken böyle bir transfer yapmak hem kadro derinliği hem de orjin bir forvet'in kadroda bulundurulması açısından doğru bir hamle olur.
Yerli bir forvet yedeği alınmasını isterim. Samsunlu arkadaşlar da iyi bir futbolcu olduğunu belirtiyorlar.
fanatik'e göre G.saray'a transferi bitmiş.
Turgut Şahin forvet oynasında görün nasıl oynadığını :) Kanattan başka her yer yasaklanmalı bu adama.
Turgut olayında çok çeşitli ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı. Galatasaray sözleşmesi devam eden oyuncuyla görüşmeyi ne zaman bitirecek çok merak ediyorum. Veya Federasyon ne zaman buna dur diyecek.
Geçtiğimiz senelerde sürekli yaptı Adnan Polat yönetimi. Daha kısa zaman önce Selçuk İnan'la görüştüğü haberleri çıktı. Ondan önceki senelerde Gökhan, Kayseri'de oynarken ona yapmışlardı aynı şeyi.
İyi de basında ne haberler çıkıyor. Hepsi doğru olsaydı...
Turgut olayı basın değil ama (: Neyse konu daha taze olduğundan herşey netleşmedi. Hele sözleşmeyi imzalasın o zaman herşey tam olarak açıklanır. Ama şunu söyleyeyim bugün basın toplantısındada açıkladı Kulup avukatı 6 ay - 1 sene arasında oynamama cezası alabilir.
Yapma be Turgut oyna 1 sene daha Anadolu'da.
Bize tekrar geri dönme ihtimali var , Bu transfer olmaz İnşAllah.
Eğer transfer gerçekleşirse çok katkılı bir transfer olur Galatasaray için.
Kanat'da fuleli adımları çok çok iyi zaten en büyük özelliği.
Hem Turgut'la Samsunspor'da oynayan arkadaşlarımın dediği hemde benim gözlemlediğim olayı fuleli adımları :)
Tam olarak forvet olarak çıkıp golcü özelliğini ne kadar yansıtır o konu hakkında birşey diyemem ama Kazım'ın 3-4 maç forvet oynaması gibi ekstra verim alınabilir zaten fuleli adımlarıda etkili olduğu için 1'e 1'de rahat adam geçer :)
Güzel bi yaklaşım oldu.Helal valla Kaan :icon_cool:
Ama Bizim isteğimiz Samsunspo'da görmek onu tekrardan (: Ki buradaki muhabbetler o yönde fakat bende daha yeni geldim , Kayserideydim dün maçımız vardı o yüzden pek bişe bilmiyorum yarın öğrenirim kesin birşeyler :)
Son vuruşları iyi ise gelmesini isterim.
ben gsden önce fenere aldım tabi fmde:D
O kalın yazılan kısım Galatasaray'da sağlık ekibi tarafından çok yapılıyor maalesef abi.
Medya ve Gece hayatı kısmına da deyinmek istedim ben aslında.O Tarzda bi insan'da değil kendisi pek sanmıyorum böyle ufak hatalar düşeceğini.
Umarım Kazım gibi oyuncularla çok yakın olmaz :p
Turgut'a forvet diyen gözlük taksın derim :smismileyiw2:
Altı pastan stad dışına topu yollayabilen bir oyuncudur.
Kendisi KANAT OYUNCUSU dur. Her iki kanattada oynayabilir. Topla iyi topsuz alanda sıfırdır. Oyun okuyamaz. Kafasını yerden kaldırıp sağına soluna bakmaz. Bitiriciliği yoktur. (Geçen sezonki 14 gol yanıltmasın). Cezasahası dışı uzak köşelerden iyi şut çeker.
Ayrıca Fanatik gazetesinin haberi tamamen REKLAM dır.
Galatasarayda Transfer Dönemi Biter Ama Transfer Bitmez.
En büyük tranfer başkanın gitmesidir.
Bu son olaylar yonetimin ekmegine kaymak-yag-bal-recel herseyi surdu. Gundem konuu bu olacaktir onlar icin. Polat bey gezer kanaldan kanala ozur diler yapilan yanlistir der, bunlar bizim transfer calismamizi etkiliyor der altindan girer 2012 kriterlerinden cikar bir bakariz 31 Ocak'ta yokluktan Misimovic affedilmis. Moralim inanilmaz bozuk, hic ama hic umidim yok.
Şuanda yapılacak tek şey eski maçları izleyip morali düzeltmek :)
Haftaya Sivas macinda olacagim, davetiye gelirse eger Adnan Polat'in yuzune bile bagiririm git artik diye. Biz 14 yil bekleriz sampiyonlugu olene kadar bekleriz ama bu yonetime sabrimiz kalmadi.
Candaş Tolga Işık: Adnan Polat'tan sınıf başkanı bile olmaz. :)