Herkes kendini kandırıyor bir tek sen kandırmıyosun , Dia sadece rakipi yıpratmıyor heralde arkadaş sanki tek rakibi yıpratıyor demiş ki tek bir noktaya odaklanıp kalıyorsun , nasıl bir hırs nasıl bir çekememezlik varmış arkadaş ben anlamadım
Printable View
ilk geldiğinde de aynı eleştiriler yapılıyordu. O zamanda Alex gibi oyuncular tercih edilmiyor diyemeyiz. Demek istediğim Dia gibi hızlı çevik oyuncular mücadele etse asist yapsa bile göze giremiyor illa gol rekoru kırması bekleniyorken Alex onca sene Hem Avrupa'da hem Tr'de gol üstüne gol atmasına rağmen eleştirilecek bir yönü mutlaka bulunuyor. Yani herkes eleştiriliyor. Hiç doğru bir iş yok.
Üstelik bu eleştiriler Henüz yarım sezon oynamış oyunculara oluyor.
Maalesef ülkemizde zaman ve sabır kavramı yok.
Ya Fenerbahçe ya da Tottenham!
Fenerbahçe'nin de ilgilendiği Taiwo'nun peşinde İngiliz kulüplerinden Tottenham da bulunuyor.
Fenerbahçe sol bek için arayış içine girerken, gündemdeki isimlerin başında gelen Marsilya'nın sol beki Taye Taiwo, transfer sezonunun resmi olarak başlamasının ardından kararını verecek.
Fransız ekibi Marsilya'da forma giyen Nijeryalı sol kanat oyuncusu Taye Taiwo için Sarı-Lacivertli takım gün saymaya başlarken, bu oyuncunun Fenerbahçe ya da Tottenham arasında karar kılacağı; kulüpler anlaşamazsa Marsilya'da kalacağı belirtildi.
Ücretine zam istediği için Haziran ayında bitecek sözleşmesini uzatmaya yanaşmayan Taiwo hakkında Fransız basınına konuşan menajeri, Fenerbahçe ve Tottenham ile görüştüklerini doğrulayarak, "Taiwo için Marsilya Kulübü yetkilileriyle uzun süredir görüşüyoruz ama bir sonuç alamadık. Taiwo burada mutlu ama ücreti komik kalıyor. Diğer kulüplerle (Fenerbahçe ve Tottenham) yaptığımız görüşmelerde ise ilerleme kaydettik. Şu anda Marsilya'nın son kararını bekliyoruz. Ancak şunu söyleyebilirim ki birkaç gün içerisinde herşey belli olacak" ifadelerini kullandı
DHA
İnşallah bize gelir
Bence takımımız transfer peşinde koşacağına önce Aykut takıma defans yapmayı öğretsin. Oyuncularımız bu lig göre kaliteli. Bu oyunculardan kalitesiz oyuncular bulunduran takımlar bizim takım kadar puan toplamışsa takviye falan hikayedir sorun futboldadır.
Assou-Ekotto ve Bale varken niye sol bek alıyor Tottenham? Eğer böyle bir şey varsa Fenerbahçe'nin dezavantajı var. Gerçi Tottenham'a da gitse Avrupa'da oynayamaz ama Premier Lig topçusu olur en azından..
Bale daha çok sol açıkta oynuyor diye biliyorum ben.
Bale sol açığa yerleşti bu sene. Ekottonun sağı solu belli olmadığı için almak istiyorlar sanırım. Hem bizim hemde onların çok ihtiyacı var Taiwo ya. Bakalım ne olacak.
Aziz Yıldırım seçimlere kadar Aykut'a dokunmam dedi.Yani bu sene şampiyon olamasakta Aykut Kocaman ile devam edilecek demektir.Bu da kendi adıma sevindirici.
Aziz Yıldırım tamamen usta bir politikacı gibi konuşmuş. Evet ben Aykut'un arkasındayım ama kendisi bırakırsa da günah bana ait değildir diyerek işin içinden sıyrılmaya çalışmış.
Bu arada röportajın tamamının konusu açıldı;Quote:
Aykut Kocaman’ı kazanalım mı, kaybedelim mi bunun kararını vermeliyiz. “Kazanalım” diyorsanız sonuna kadar destek olmalıyız. Bu güveni sağlamazsak Aykut Hoca’yı da kağıt gibi atacağız. Antrenörlük ve yöneticilik, liderlik isteyen şeylerdir. Biz Aykut Kocaman’da bu liderlik özelliği olduğuna inanıyoruz. Fenerbahçe kolay bir yer değil. Ben rahatım. Aykut konusunda kararım belli. 1.5 sene sonra seçim var. O seçime kadar Aykut’a dokunmam. Aykut bu kamuoyu baskısına karşın devam edebilir mi? Bu kamuoyu baskısını kaldırmak gerek ki Aykut Kocaman da rahat çalışsın. Yapabileceklerini ortaya koysun. Yapamazsa zaten kendisi, “Ben bırakırım” diyor. O yapıda biri. Bu baskıyla işi zor. Üzerinde çok baskı var.
http://forum.turksportal.net/vb/show...=1#post1898245
"Ben Fenerbahçe'nin haklarını savunamıyorum, Kulüpler Birliği rozeti nedeniyle kulübümün uğradığı haksızlıkllara göz yumuyorum" ANLAMINA GELEN laflar eden bir Başkanın nerede, ne demek istediğinin kayda değer bir yanı yoktur. Bu facia sözler birde matah birşeymiş gibi YıldırımTv'de (pardon, yasal adı FB Tv) günlerce yayınlanmaz mı?
Aykut hocaya en güvendiğim taraf teknik-taktikten çok, "padişahım çok yaşa" diyecek birisi olmayışıydı. Onun kişiliği "büyük başkan" yalakalığına tersti. Sıkıştığında ve üstüne gelindiğinde "al takımını başına çal, turşusunu kur" diyebilecek kararlılığı idi. Yeri gelince diyecektir de... Bizim kısa vadeli başarıdan çok böyle bir kahramanlığa ihtiyacımız var. Son kalede düşmek üzere...
belçika basını, genk'li anele'nin 4 milyon euro karşılığında fenerbahçe'ye transfer olduğunu yazmış. ayrıca lokeren maçı sonrası anele'nin dolabını da boşalttığını yazmış.
anele sağ bek, stoper ve ön libero oynayabiliyor sanırım.
@Umut Abi
Anele FM verilerine göre sağ bek safkan, stoper , sol bek, ön libero, wbr, wbl, mc ve mr ikinci bölgesi olarak oynayabiliyor. Üçüncül mevkiisi ise sağ açık.
Artık mevkisi belli oyuncular lazım bize..
Afrikalı futbolcular en azından yaptığı mücadeleyle aldığı paranın hakkını verirler ama biraz fazla kaçırdık diye düşünüyorum.Afrika Kupası başladığında yerliler ile mücadele ederiz.
bu sene afrika kupasında sadece afrika kıtasında oynayan afrikalı oyuncular çağırılacak diye biliyorum.
Muhtemelen rotasyonda kullamak uzere alinmistir, hem bek hem onlibero oynayabilmesi da avantajdir, tabii kalitesi soru isareti su anda.
Bize şuan direkt olarak katkı sağlayabilecek, adı/sanı/kalitesi belli 2 transfer gerekiyor. Öncelikle Cristian yerine piyango olmayan Sissoko gibi bir oyuncu lazım. Santos'un son açıklamalarından sonra 2. yarıda Santos'tan da pek verim alamayacağımızı gözönünde bulundurursak; sol beke de yine kendini kanıtlamış Taiwo gibi bir oyuncu almalıyız. Bu 2 transferden sonra kontenjan açılabilirse Anele tarzında piyango bir oyuncu alınabilir.
anele ile her konuda anlaşmışız.
trt spor servisi
Kapalı kutu bir transfer. hakkında bir şey bilinmeyen oyuncu ya da ben bilmiyorum. Bekleyip göreceğiz eğer gerçekleştiyse bu transfer..
Anele mi ooooooo kesin şampiyonuz bu sene (!)
O oyuncu alinsa bile solbek-Yobo-Lugano-onlibero-Alex-Niang etti 6, daha kanatlara Stoch ve Dia'yi saymadim bile, buyuk sikinti olur. Yine ben demistim demek istemiyorum, ama sezon basina 6 milyon euro'ya Dia alinacagina sag kanatta Ozer ve Topuz'a guvenip o parayla Emre'nin performansini arttirip takimi dengeleyecek cok iyi bir onlibero alinsa bu durumda olmazdi FB. Hatta ayni sekilde 3.5 milyon euro odeyip anca yedek olabilecek Caner yerine baska alternatifler de dusunulebilirdi.
Bu kim nerede oynar :S gerçekliği yoktur inş daha açıklama falanda yok iyi adm alsınlar biraz ya anele kim amele gibi
Fm profiline göre pozisyon bilgisi, oyun zekası olmayan fakat çalışkan, kesici bir oyuncu. Tabi fm profili doğru olacak diye bir kaide yok ama Selçuk Şahin'in hızlısı gibi duruyor.
özelliklere bakarsak dmc olarak başarılır olabilir adam defansif olarak heryerde oynuyomuş :D ama asıl mevkisinin sağ bek olması kafa karıştırıcı :D bana göre fiyata bağlı iyi veya kötü bi transfer olucaktır az para verilirse çok iyi bi transfer olur he bide ismiyle çok dalga geçilir bunun :D
Sağ bekte forma şansı bulabileceğini sanmıyorum. Bir çok yerde oynayabilmesi bence artı bir özellik. Zenci 1.82 boyunda genç sayılabilecek bir defansif oyuncu :) en kötü ihtimalle kasap orta saha olur :) bence faydalı olacaktır.
NTVSpor'da %100 futbola katıldı başkan. Antalyadan gelen Aykut hoca ile yarın görüşüp transfer rotamızı çizeceğimizi söyledi. Eğer hoca isterse transfer yapılacakmış. Bir çok merak edilen konuya değindi. En önemliside transfer bilmecesi yarın çözülecek kulüp içinde. Umarım yakın zamanda da icraat olur. Olmayacaksada bilgilendirme olmalı... O nedenle yukarıdaki çıkan haberlere pek inanmıyorum. Başkan dürüst konuştu. Henüz konuşmamışlar bile. Ve 12 yıllık başkanlık tarihinde de ilk kez tvden oyunculara mesaj verdiğini söyledi :D
Oyunculara aba altından sopa gösterdi başkan :) 2. devre başarı gelmezse kaybeden oyuncular olur , yollarımızı ayırırız dedi. Ya Aykut Kocaman sorusuna ise bu sene geçiş yılı şampiyon olamasak da seneye takımın başında kalacak , Aykut hoca zihniyeti değiştiriyor çünkü dedi.
Revizyon kapıda.
Anele iyi oyuncu olabilir fakat bizim bu şartlarda kapalı kutu transferlere değil herkesin tanıdığı takıma katkısı olabilecek oyuncu lazım.Sissoko bu bölge için müthiş transfer olur ama zor tabiki.Ama en azından ona yakın herkesin tanıdığı bir adam gelmeli o bölgeye.
Sol bekede transfer gerekli bence ki Aykut Kocaman'da bence oraya transfer yaptıracaktır. A.Santos artık açıklamalarından sonra faydalı olması zor gözüküyor.Kafa olarak bitirmiş gibi oysaki çok yetenekli kendisini futbola verdiği zaman çok iyi işler yapıyor.Ama o da Kazım'ın yolunda ilerliyor biraz.
Taiwo güzel transfer olur sol bek için.Çok iyi işler yapacaktır,transfer gerçekleşirse ama yine de öncelik ön liberoda olmalı.
Bence Aykut hoca transfer isteyecektir.
Cok erken davranmislar, bence transfer gorusmesi icin maclarin baslamasini bekleselermis, daha cok erken.
Daha transfer görüşmesi yapılmamış, bugün Aziz Yıldırım ile Aykut Kocaman özel olarak görüşecekmiş.
Aziz Yıldırım ben kadroya inanıyorum bana göre transfersiz de başarı gelebilir ama illa transfer istenirse yaparız o kolay iş falan dedi. Oyuncuların kendisine güvenmeleri gerektiğini de söyledi izlediğim bölümlerde.