Sekopej'den selam getirdim. Ha bide mal hazır para yanında mı?
Printable View
Sekopej'den selam getirdim. Ha bide mal hazır para yanında mı?
Kimmiş benim gönderdiğim selamı almayan ha? Çıksın ortaya...
Converse almış :D
Baygün :D diğer hediyenin resmini yollymmı sana :n: Sevgiline yaparsn yarn :p
neyse aygünle hayat geçmez :D ben az manager kasp geliorm
1502005 ... :p
Ya ne sevgilisi Turksportal Kulüp Üyeliği için elime 20 milyon geçse yeter :) :)
Herkesin derdi ayrı.:D.Benimde derdim yarınki sorumluluk sınavları :D..Ne yapcam bilemiyorum :)
Selam kuşlar hepinizin sevgililer günü kutlu olsun :p
Selam napıyosunuz. :D
Tum gece kuslarina iyi geceler...:D:D:D
Selamun Aleykum
ALeykum Selam
NasıLsınız BeyLer
Buradan Emre'den ve herkesten özür dilediğimi bildiririm.:D:D
ne için özür diliyorsun Serkan? :)
Cık cık cık hiç olmadı Serkan :D sen o kadar iyi niyetlerde bulun :n:
Geçme imkanım olmayan dersten geçmişim, bir muhabbet olmuştu aramızda, geçersem Emre'den özür dileyecektim, hocanın kulağını çınlattığım için..:D Niye Emre'den diyorsan ben de bilmiyorum, aniden gelişti dün.:D Ama önemli değil, ben dersten geçmişim, bu gece içkiler benden...:n:
Bende de benzer bi olay oldu.
Hoca FF kaldın dedi, adam vicdanamı geldi nolduysa DD ile geçirmiş :D
Serkan eğlencemi var bu gece :D bizimkilerde Es-Es'e gitti kaldm yanlız :n: tek arkadaşım Vodkam bu gece :zuhaha
Ohh ohh keyifler yerinde :) :) iyi geceler herkese..
Yarasın İso. :zuhaha
Ben eğlenceyi yaptım da geldim aslında, vodkaya yer kalmadı ama hayır da diyemiyorum nedense.:n:
Saol Gökaym buyur gel içelim :D Ben 1 saate başlarm daha erken :n:
Yaa derslerden geçtiysen bunun kutlamasını yapmak lazm :n: 1 tane 70 CL Vodka + Vişne + Cips tam güzel olr :D
O artık yarın akşama, bugün küçük kutlama yaptık, yarın daha özel olur.:D
Daha snınavlar yeni açıklandı pazartesi okul başlıyor yahu, bu nasıl iştir?:D
Ohooo sizinkide zormş Serkan :D tam rahatladk derken tekrar dersmi başlar yahu :n: bizim 1 ay tatil vardı :D hala daha tatildeym ben :zuhaha
1 ay mı?:o 4 senedir 1 ay tatil görmedim ben yahu.:D Yaz tatilleri hariç tabi, gerçi 1 sene yaz okulu vardı 1 sene de staj, yazları da tatil yapamadık ki doğru düzgün. Akadamik takvime göre resmi tatil 5 gün aslında da ilk hafta kayıt haftası olduğundan dersler olmuyor, 2 hafta tatil yaptık o nedenle:D
Merhaba beyler. Biraz konuyu baltalamak gibi olacak ama :) Ben sınırsıza geçiş yaptım bugün. Ve modemi kapatın açın bu kadar dedi adam bana. Sınırsıza hemen geçmiş oluyormu yoksa bekleyeyimmi bir gün daha. Sakata gelmeyelimde :D
Tekrar arayıp tarifeyi sorabilirsin. Her ne kadar olmuş olduğunu düşünsem de Telekom bu, belli olmaz.:D
carmen geldi..:D Beyaz utandı yahu..:zuhaha
Valla utandı adam korkdu :D
İsmail abi vodkanın marka ne :D