Aragones Sevilla'da başarılı olabilir eğer kesinleştiyse...
Printable View
Aragones Sevilla'da başarılı olabilir eğer kesinleştiyse...
Bizim oynadığımız maçlarda şımarık tavırlarının cezasını ağır bir şekilde ödetmiştik . O günden beri sevmezdim zaten :) Aragones bu haberi duyduğumda akla gelen ilk isimdi zaten .
Aragones Sevilla'da basarili olur gibi geliyor bana..
Aragones'de adam gibi bir kadro olursa sistemide oturtursa başarılı olamayacağı takım yoktur..Sevilla'da başarılı olabilir bana kalırsa..
Quiqe Sanchez Flores ve Manolo Jimenez gibi yeteneksiz adamlar nasıl iş buluyo zaten orası başlı başına sorun. Fenerbahçe maçından sonra herhalde gereken cevabı almıştır.
Aragones'in gelmesi aslında iyi oldu. İspanylca konuşabilen oyuncularla bir arada olacak. Basın en azından onu Türkiye'deki kadar sıkıştırmayacak ve herşeyden önemlisi Alex gibi bir oyuncusu yok takımda.
Aragones birakin Sevilla'yi Barcelona'da bile basarili olamaz onun futbol mentalitesi 80 li yillara dayali.
İspanya'yı daha iyi biliyor At.Madrid'de de fena değildi..Aslında İspanya'da kim başarılı olamaz ki? o kadro olduktan sonra :D
Aragones teklifi reddetti.
Barcelona ve Real Madrid zor maçlar oynayacaklar bu hafta...2'sinden de puan kaybı bekliyorum.
El Classico'ya kadar bu işin böyle süreceği belli...Umarım o maçta Real kazanıp,şampiyonluk ipini göğüsler.
Az önce İbrahimovic sırtıyla, bilerek asist yapıyordu az daha. Muazzamdı...
"Futbol için yaşıyorum"
Barcelona'da oynayan ve yıllık 33 milyon Avro ile dünyanın en fazla kazanan futbolcusu olma özelliğini elinde bulunduran Arjantinli futbolcu Messi, ''Eğer bedava oynamak zorunda olursam bunu yaparım'' dedi.
Messi, İngiltere'nin Mirror Gazetesi'nde yayımlanan röportajında, ''Para daha iyi yaşamanı sağlıyor ama beni çeken bir şey değil. Ben futbol oynamak için yaşıyorum, ekonomik gelir için değil. Ayrıca kendim için değil, takım için oynuyorum'' ifadelerini kullandı. Kişisel ödüllerin güzel, ancak en önemlisinin takım halinde kazanılan başarılar olduğunu kaydeden Messi, kendisini en çok ayağında top olduğu zaman mutlu hissettiğini dile getirdi.
Messi ayrıca, Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal ile deplasmanda oynayacakları maçla ilgili olarak, ''Bu düzeyde her rakip hemen hemen aynı. Çünkü karşında kim olursa olsun kazanmak için her zaman en iyisini sahaya yansıtmak zorundasın. Wenger, futbolcularına sahada tam rahatlık veriyor ve böylece onları daha tehlikeli hale sokuyor. Biz maçın başından itibaren kendi oyun stilimizi ortaya koyup, bir an bile bundan kopmamalıyız'' değerlendirmesinde bulundu.
LigTv
Messi'nin dünyanın en iyisi olmasının sebebi, futboluna kibir sokmamasıdır.
Ben Messi'nin takım için oynadığına inanmıyorum tamamen kendine oynuyor ve hep gol atmayı düşünüyor.Öyle olmasa zaten buralarda olamazdı..
Eee böyle olmasa bu kadar büyük futbolcuda olamazdı ama. Yaya Toure'nin yaptığı iş aslında takımdaki en zor iş ama şu anda Barcelona'nın yıldızı kim derseniz herkes Messi diyecektir.
"Messi'yi rahat bırakın!"
Hollandalı efsanevi futbolcu Johan Cruyff, Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi'nin, dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcuları arasında gösterilen Arjantinli Diego Armando Maradona ile kıyaslanmasının saçma olduğunu söyledi.
Barcelona'nın eski oyuncusu ve teknik direktörü Cruyff, Katalan El Periodico gazetesine yaptığı açıklamada, ikisi de çok iyi oyuncular olan Messi ve Cristiano Ronaldo'nun (Real Madrid) kıyaslanmasını bile adil bulmadığını çünkü iki oyuncunun da farklı özelliklere sahip olduğunu belirtti.
Cruyff, ''Messi ile Ronaldo'nun kıyaslanması bile bana adil gözükmezken, Messi-Maradona kıyaslaması saçma'' dedi.
Barcelona'nın onursal başkanı olan Cruyff, ''Kıyaslamaların hep rahatsız edici olmasının yanı sıra, nasıl bir şeyin diğerinden kesinlikle iyi ya da daha kötü olduğu söylenebilir ki. Ayrıca ikisi de aynı dönemin ya da aynı futbol tarzının oyuncuları değiller'' diye konuştu.
Cruyff ''Maradona olay yaratan, şaşırtıcı bir oyuncuydu, sahada inanılmaz işler yapardı. Messi de şu an bunu yapıyor. Onun oyunundan faydalanalım ve onu rahat bırakalım'' ifadesini kullandı.
LigTv
"Arsenal taraftarı olarak kalacağım"
Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Arsenal'a konuk olacak Barcelona'nın Fransız futbolcusu Thierry Henry, ''Her zaman Arsenal taraftarı olarak kalacağım'' dedi.
Barcelonalı futbolcu Henry, FIFA'nın internet sitesine, 31 Mart Çarşamba günü eski takımı Arsenal ile deplasmanda yapacakları maçla ilgili değerlendirmede bulundu. 1999-2007 yılları arasında maçlara çıktığı Emirates Stadı'nda ''duygusal bir akşam'' yaşayacağını belirten Thierry Henry, yarı finale çıkmak için takımıyla elinden geleni yapacak olsa da hala koyu bir Arsenal taraftarı olduğunu ifade etti.
''Arsenal'ın maçı olduğunda, beni televizyonun önünde görebilirsiniz'' diyen Fransız futbolcu, Arsenal taraftarlarıyla özel bir bağı olduğunu kaydetti. 34 yaşındaki futbolcu, çeyrek finalde Arsenal ile eşleşmeleriyle ilgili olarak da ''Kura çekiminden önce Arsenal ile eşleşmek istemediğimi söylemiştim. Dileğim bu yöndeydi. Ancak bu durumda elimizden geleni yapmak zorundayız. Arsenal'da 8 yılımı geçirdim. Kendinizi ne kadar hazırlasanız da tuhaf bir duygu. Ancak maçta yer alırsam her zamanki gibi elimden geleni yapacağım'' ifadelerini kullandı.
Henry, İngiltere Premier Lig'de mücadele ettiği 8 yıl boyunca 4 kez gol kralı olmuş, yakın zamanda da Arsenal Kulübü'nün internet sitesindeki bir oylama sonucunda, kulüp tarihinin en iyi futbolcusu ilan edilmişti.
LigTv
Cruyff'a büyük onur!
Barcelona'da kulüp yönetim kurulu, eski futbolcusu ve teknik direktörü Johan Cruyff'u onursal başkan olarak seçti.
Barcelona Kulübü Başkanı Joan Laporta'nın getirdiği öneri sonucunda yapılan oylama sonucu, Cruyff'un onursal başkan seçilmesine karar verildiği bildirildi.
62 yaşındaki Hollandalı Cruyff, futbolcu olarak 1973-78, teknik direktör olarak da 1988-1996 yılları arasında Barcelona'da görev yaparken, ''Katalan kulübü üzerinde sözü geçen bir futbol adamı'' olarak biliniyor.
LigTv
"Maradona'nın yanına bile yaklaşamam"
Arjantin milli takımının ve Barcelona'nın hücum oyuncusu Lionel Messi, Diego Armando Maradona'nın, ''Gelmiş geçmiş en büyük futbolcu olduğunu'' söyledi.
Son zamanlarda Maradona ile kıyaslanan Messi, Buenos Aires'in Metro radyosuna yaptığı açıklamada, ''Milyonlarca yıl geçse de onun yanına yaklaşamam. Ona biraz benzemek isterdim, çünkü o gelmiş geçmiş en büyük futbolcu'' dedi.
2009'de Altın Top ödülü alan ve FIFA tarafından en iyi futbolcu seçilen Messi, ''Ben kendimi Maradona ile kıyaslamıyorum. Kendi tarihimi yaratmak ve bir şeyler başardıktan sonra bu tarihi yaşamak istiyorum'' diye konuştu.
Arjantin milli takımıyla Dünya Kupası'nın kazanmak istediğini belirten Messi, ''Hepimiz Dünya Kupasını kaldırmanın mutluluğun yaşamak istiyoruz. Bunu, beni dünyanın en iyi futbolcusu yapacağı için değil, bununla kıyaslanacak bir sevinç olmadığı için istiyorum. Favori değiliz ama sürpriz yapabiliriz'' ifadesini kullandı.
Arjantin Milli Takımı Teknik Direktörü Maradona, 2 gün önceki açıklamasında, Messi'nin kendisiyle kıyaslanmasıyla ilgili olarak, ''Birinin benden daha iyi olması gerekiyorsa, o kişi Arjantinli olmalı. Leo (Messi) benden iyiyse, tamam. Diego Maradona dünyanın en mutlu insanı olur'' demişti.
LigTv
Ronaldo ile kıyaslanamayacak bir özelliği de bu .. Kişiliği
22 yaşında bu tip karşılaştırmalar beynen yorar insanı .. Messi gerekli cevabı veriyor zaten Dünya Kupası kilidi çözecek :)
Sevilla'da hoca arayışları
Sevilla yönetimi, gelecek sezon için takımın başına Real Mallorca'dan Gregorio Manzano'yu ya da Fransa'nın Bordeaux takımında görev yapan Laurent Blanc'ı getirmeyi planlıyor.
İspanyol AS gazetesinin haberine göre, Sevilla'nın ilk tercihi La Liga'da 4. sırada olan Mallorca'nın başında başarılı bir grafik çizen Manzano. Haberde, Sevilla yetkililerinin Laurent Blanc ile de temasa geçtikleri ve Fransız teknik adam ile anlaştıkları belirtildi.
Sevilla, 24 Mart'ta Teknik Direktör Manolo Jimenez'in görevine son vermiş, Jimenez'in yerine sezon sonuna kadar Antonio Alvarez getirilmişti.
Şampiyonlar Ligi'nden elenen Sevilla, ligde 5. sırada bulunuyor.
LigTv