Yekta iyi bir transfer ama doğruluğuna pek inanmıyorum haberin, Kasımpaşa yönetimi sene sonuna kadar satmayacağız diyordu Yekta'yı. Galatasray'ın da Yekta'ya o kadar çok para vermez bence.
Printable View
Yekta iyi bir transfer ama doğruluğuna pek inanmıyorum haberin, Kasımpaşa yönetimi sene sonuna kadar satmayacağız diyordu Yekta'yı. Galatasray'ın da Yekta'ya o kadar çok para vermez bence.
Stancuda yolda..
Yekta'nın maliyeti ne kadar acaba? 4 milyon avro deniliyor.Daha önce Kasımpaşa yönetimi 5 milyon avroya satarız diye açıklama yapmıştı.Eğer 4 milyonsa çok valla.Yekta'nın bu paranın hakkını verebilmesi için iyi bir performans göstermesi gerekiyor.
Stancu İstanbulda!!! NTVSPOR SON DAKİKA..
Becalı rumen basınına açıklama yapmış Kulübe 6M Oyuncuya 1M Yıllık.
Sezer haberleride gelebilir..
Yekta-Stancu bugün iyi haberler geliyor..
6M£ kulübüne,oyuncuyada yıllık 1M£ verilecekmiş.
Oyuncuyu hiç izlemedim ancak pahalı gibi geldi.O paraya daha iyileri alınabilirmiydi tartışılır.
Busene 13 gol atmış.Formda geliyor.Atkıyı falan almış eline;)Quote:
kaleci transferi de sonuclandi. zapata 2012 sezonuna kadar, yekta 2014, stancu ise 2015 sezonuna dek bizde. ayrica bnsrv. ucretleri de geldi
Şeref Aydın..
Zapata'yı alarak boşa 1 yabancı hakkımızı yedik.Muhtemelende 11 başlayacak.Yaşı ve durumu itibariyle boş transfer.Sağlayacağı faydada 1.5 sezon.Geleceğe yönelik kaleci bulmalıyız.Romero'yu alabilseydik keşke.
Zapata resmi siteden duyurulmadı galiba değil mi? Stancu mantıklı transfer oldu. Olur da Baros dönerse yedek kalmayı sorun etmeyecek bir adama ihtiyaç vardı. Bonservisi biraz fazla gibi.
Stancu Necati tarzı bir topçu ve çok formdaydı. Baros arkasında Stancuda olabilir..Gerci Baros'un devamlılığı olacağından şüpheliyim..
Cenk'ide alternatif forvet olarak alabilsek iyi olacaktı.
Bonservis bedelleri ne acaba henüz bildirilmemiş sanırım. Stancu ve Yekta aradığımız adamlar, kaleci de önemli ama Zapata Sergen Yalçın deyimiyle "kapalı kutu" :)
http://www.onlinesport.ro/stiri/fotb...alatasaray.htm
Detaylar da var.
5,6 milyon bonservis.
Ilerki bir olasi satisdan 20% pay.
1 milyon oyuncuya.
5 sene kontrat.
Bonservis miktarı normal olmuş. Yıllık maaşı da iyi. Yekta'yı nasıl bağladık acaba :)
Fmdeki gibi bir oyuncuysa o paraya değer hatta ilerde iyi bir gelirle satabilceği bir oyuncu ayrıca yekta transferide sağlam bir transfer faydalı olacaktır hayırlı olsun
bonservis cidden pahalı gibi geldi bana da ama anlaşılan yönetim karmaşaya son vermek istedi, içinden çıkılamayan transferler o geldi bu geldi gibi durumlar o kadar yaşandı ki stancu için hiç pazarlık etmeden çıkarıp parayı vermişler demekki
Yekta icin bonservis ve altyapidan bi oyuncu seklinde anlasilmis heradle Süha Sidal öyle aciklama yapmis.
İnşallah altyapıdan bir oyuncu Serdar Eylik değildir.
Mehmet Batdal'i falan veririz ins ya da bi iyilik yapip Mustafa Sarp'i alirlar mi ki :D
Yekta'yi pek izleyemedim ama nasil bi oyuncudur arkadaslar. Cift yönlü degil sanirim ama klasik bi 10 numara da degil?
Yekta çift yönlü bir oyuncu ama hücum yönü daha ağır basıyor. Geriden topu çok iyi sokar oyuna, driblingleri de etkili.
Uzun süredir yoktum çok iyi transferler yapmışız.Stancu'yu muhtemelen Hagi istemiştir.İyi işler çıkartacağını düşünüyorum..
Stancunun bonservisi cok olsada adam 5 senede 5 milyon kazanacak. Ligimizde yabancilar iyi para goturuyor. Stancu ingiltere liginden gelseydi en az 3.5 isterdi
Cimbomun bu transferi hayirli olur insAllah
Bence Stancu döktürecek çok iyi transfer
Taner'i Cenk'i de alsak iyi olacakti yerli rotasyonu genislerdi. Yekta o zaman bizim su anki orta sahada Xavi etkisi yaratacak :D
Stancu iyi oldu. Yekta ise bizi muhteşem üçlüden kurtarabilecek bir isim olabilir mi acaba orta sahada ? Cana-Yekta-Culio-Arda-Kazım-Stancu şeklinde bir orta saha & forvet şekillenebilir.
Tabii bu takıma Kewell ve Baros da gelecek.
Yekta - Cana - Culio iyi bir 3lü oldu bence. İleride de alternatifimiz bol; Arda, Emre, Kazım, Pino, Baros, Stancu, Kewell, Aydın.
Adam kendi takımında yıllık 120 bin avro alırken bizden 1 milyon avro alacak :)
Şaka maka fiyatlar Türkiye için pahalı gelecektir kim bu adam çok para gibisinden ama bu oyuncu bize iyi katkıda bulunacaktır.
'çocukluğumdan beri formasını giymek istediğim takım'
'inşallah o formayı gururla taşıyabilirim.'
'gönül isterdi ki ilk formayı ali sami yen stadı'nda giyseydim'
Yekta Adnan Polat'tan daha iyi GS'li gibi :)
Taksit iyimiş.Yekta şimdi antalyadan istanbula gidiyormuş..Sözleşmeyi orda imzalayacakmış.Quote:
kasimpasa'ya yekta icin odenecek olan 3.750.000€, 6 taksit halinde gidecek. simdi taksitleri tek tek yazmayim, aciklaninca ogrenirsiniz
KAP'tan onay bekleniyor. gun icerisinde 3 oyuncu aciklanacak. biraz sabredin. olmadi yarn aciklanr. ama eninde sonunda aciklanacak :))
Şeref Aydın;)
Yekta'yı iyi bağlamışız, taksit olayı güzel. Tribündergi Volkan Şen'in de yolda olduğunu yazmış. Bir de bu haftaki Uykusuz kapağı :D
tribundergi DEDIKODU: Bursaspor'dan Volkan Şen de Galatasaray yolunda.
Verilecek bonservis bedeli de düşünülünce, Kazım da alındıktan sonra Volkan'ı almak ne derece mantıklı olur bilmiyorum.
Yillardir iyi yerli oyuncumuz yok ki sakatliklari da düsünürsek gelmesi mantikli. Ben hala seneye Arda'yi gönderecegimizi düsünüyorum belki seneye de kalir avrupaya gidersek, yoksa yeni Hasan Sas olma yolunda ilerler oyun stilini de yavastan o yöne kaydiriyor.
Yekta'nın bonservisine ne kadar verildiği açıklandı mı?