bilica bir anadolu takımına gidebilirmiş. eskişehirspor diye konuşuluyor, belki mustafa(aşkı şehir) biliyordur birşeyler.
Printable View
bilica bir anadolu takımına gidebilirmiş. eskişehirspor diye konuşuluyor, belki mustafa(aşkı şehir) biliyordur birşeyler.
Bülent Uygun'un Bilica'yı istediği doğru. Ne aşamada bilmiyorum ama Bülent Uygun önceliğin Ada'dan 2 futbolcuya ait olduğu gibi bir açıklama yapmış. Birisi Rafik Halliche sanırım, diğeride Derek Riordan. Ama dediğim gibi Bilica'nın listede olduğu doğru. 2. veya 3. sıradadır diye tahmin ediyorum...
Öyle deme kardeşim. Koskoca yöneticilerin bir bildikleri vardır. Onlar biz kadar düşünmüyor mu? Hatta bizim sorgulamamıza, eleştirmemize, bunun için kafa yormamıza lüzum yok, böyüklerimiz bizden iyi bilir, bize sadece onların aldığı her kararda ince(!) bir hikmet aramak düşer. Biz içeride neler döndüğünü nerden bileceeeez? Onlar dururken Türkiye'nin yan gelip yatma yeri olarak kullanılmasını dert etmek bizim haddimize mi? :p
Şaka bir yana, hassasiyetin ve bakış açın için teşekkür ederim.
Keşke herkes benim gibi olsa diye konuya girip türk filmi havası vermek istemem ama durumun vehameti gözler önünde yani .. :)
reto ziegler sampdoria tarafından bize önerilmiş. sezon sonu sözleşmesi bitiyormuş. kaynak skysports italya.
Bence sol kanada ilaç gibi gelir Santos'tan sonra.
F.Bahçe'den Hasan Ali operasyonu
Taiwo'dan vazegeçen sarı lacivertliler gözünü Kayserispor'un sol bekine dikti...
http://u.goal.com/114200/114250_news.jpg
Marsilya ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Taiwo'dan vazgeçen Fenerbahçe, Kayserispor'un başarılı sol baki Hasan Ali Kaldırım ile ilgileniyor.
Gökhan Ünalve Colin Kazım ile yollarını ayıran Fenerbahçe'de gözler yapılacak takviyelere çevrildi. Andre Santos ve Caner Erkin'den istediği verimi alamayan teknik direktör Aykut Kocaman'ın sol beke yeni bir alternatif istediği biliniyor.
Sabah gazetesinde yer alan habere göre Taiwo'dan yüksek maliyeti ve yabancı kontenjanı nedeniyle vazgeçen sarı lacivertliler Kayserisporlu Hasan Ali Kaldırım için girişimlerde bulunacak.
Önder Turacı, Ali Bilgin gibi isimleri Kayseri'ye yollayan Volkan Babacan'ı da kiralayan Fenerbahçe'nin sarı kırmızılı kulüp ile olan iyi ilişkilerinin avantajıyla da bu transferi bu hafta sonuçlandırması bekleniyor.
Goal.com Türkiye
Semih'e yol göründü
Fenerbahçe'nin nöbetçi golcüsü Semih Şentürk, İspanya yolcusu
http://u.goal.com/116000/116037_news.jpg
Spor Toto Süper Lig: Semih Şentürk (Fenerbahçe) (fenerbahce.org)
La Liga'nın köklü kulüplerinden Deportivo'nun Fenerbahçeli Semih Şentürk ile anlaştığı iddia edildi.
İspanya'nın yüksek tirajlı gazetesi Marca'nın haberine göre Deportivo başkanı Augusto César Lendoiro, 27 yaşındaki futbolcu ile anlaşmaya vardı. Semih yakın çevresine yaptığı açıklamada "Fenerbahçe ile aramda artık her şey bitti. Deportivo'da oynamaktan gurur duyarım," dedi.
Fenerbahçe altyapısından yetişen Semih, 2000-01 sezonunda A takıma yükseldi ve 2008'de 17 golle gol kralı oldu.
Goal.com Türkiye
giderse tuncay gibi sürünür deportivo onun ayarinda takim degil avrupa kupalarinda oynayan takimlarda rahatlikla oynayabilir.
Fenerbahce'nin bence oncelikli hedefi kesici, savasan bir on libero olmali. Alabilecek imkani da var. Sol bekleri ne olursa olsun yeterli bana kalirsa..
Marca da Semih'in yakın çevresine ulaşmayı başarmışsa bize tebrik etmek düşer. :}Quote:
İspanya'nın yüksek tirajlı gazetesi Marca'nın haberine göre Deportivo başkanı Augusto César Lendoiro, 27 yaşındaki futbolcu ile anlaşmaya vardı. Semih yakın çevresine yaptığı açıklamada "Fenerbahçe ile aramda artık her şey bitti. Deportivo'da oynamaktan gurur duyarım," dedi.
Yedek forvet olarak kadroda tutulabilecek en iyi yerli forvet bana göre Semih'tir. Fenerbahçe Semih'le sözleşme yenilemeli. Ama ayrılmak isterse de iyi bir Avrupa kulübünde Semih'i izlemek güzel olur.
N'olur, gidecekse bile bir kulp takmadan gönderelim çocuğu... Ardından ileri-geri laflar etmeden ve daima kapımızın açık olduğunun güvenini vererek... Gidenlerden çok, bu kulübe emeği geçenlere bir kulp takarak gönderilişleri ağırıma gidiyor. Umarım Semih'i de giderse "paragöz, Fenerbahçeyi sattı" gibi satır arası imalarla yollamazlar.
Aziz Yıldırım: A. Kocaman'ın istediği mevkiye istediği oyuncuyu kendisi alalım derse, alırız. Flaş mı olur, bilemem. Onu bekleyip göreceğiz
Ucu açık bir laf olmuş, bomba transfer gelebilir sanki :)
Sanmıyorum bomba bi transfer olacağını.
Bomba transfer devrini biz kapattık bana göre.Başarıya aç Afrika kökenli oyuncular lazım.
BARIŞ, FENERBAHÇE'YE...
Fenerbahçe’nin sözleşmesini feshettiği Colin Kazım’ın G.Saray’a imza atmasından sonra gözler, sarı lacivertli takımın yapacağı hamleye çevrildi. Aykut Kocaman’ın kurmak istediği mücadeleci takım için önerilen bir isim dikkat çekici; Barış Özbek. G.Saraylı yöneticilerin, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan gurbetçi futbolcuyla henüz masaya oturmamış olması, onun gözden çıkarıldığı şeklinde yorumlanırken tarafların tıpkı F.Bahçe-Kazım ayrılığında olduğu gibi benzer bir yol izleyebileceği konuşuluyor
Sprx'in dedikodusu açıkçası memnun olurum (:
Barış'ın artık sadece presi kaldı zaten 2 top yapamaz oldu. Deli dana gibi oradan oraya koşuyor sadece son 1.5 senedir. Ama Aykut Kocaman ona özgüvenini tekrar kazandırırsa belki çıkış yakalayabilir..
Barış iyi topçu olabilir iyi pres yapıyorda olabilir ama bi Alex değil ...
Aynen İso , Bende seviyorum Barış'ı.En azından orta alanda koşar baskı yapar rakibi yorar.Christian'dan faydalı olur.Alex tarzı oyuncuların yükünü biraz olsun hafifletir.
Kaan bana göre'de tam tersi şu hali bile yeter bize :) Ki pas vereceği alacağı adamlar Alex - Emre gibi Ligin bana göre en üst seviyede pas yapabilen oyuncularından 2 si olacak.Eğer transfer gerçekleşirse tabi (:
Eee evet Faruk Barış futbolu bilen bir oyuncu :p
Genelde iyi olsa kulübü niye bıraksın tarzındaki yaklaşımları doğru bulmam ama Barış konusunda o düşüncedeyim. İyi olsa Galatasaray niye bıraksın ? Barış'ın eksileri artılarından çok daha fazladır. Bana göre çok kötü bir hamle olur.
Barış'ı bende hiç sevmem ne oyununu ne karakterini.Savaşan adam istiyorsak Bank Asya Ligi savaşan futbolculardan dolu.
TR.CaPTaiN ; Bizim santos'a bakış açımız gibi olabilirmi mesela :)
Santos iyi topçu fakat biz göndermek istiyoruz.Barış içinde aynısı olabilir mesela.
Ama ben yine diyorum Christian , Selçuk yerine Barış olabilir rotasyonda.
Haklısın Turgut abi Selçuk'tan Cristian'dan fazla katkı verebilir belki ama bu asla onların çok üstüne çıkmayacaktır. Fener'in aradığı oyuncu kesici bir ortasaha, Barış tarzı değil bence.
Kaan ; Orası öyle zaten transfer gerçekleşirse sadece Rotasyon için olmalı.Aksi halde başımızda saç kalmaz valla :)
Muhammed ; Tabiyki ayrı dünyaların insanları ama dediğim gibi Rotasyon için iyi olabilir. Şuanki Christian ve Selçuk'dan daha bi katkılı da olabilir tabi buda şahsi fikrim.
Şu anda savaşan orta saha oyuncusu transferinde yapılabilecek en kötü transfer Barış Özbek olur sanırım. Galatasaray'dan geldiği için üstünde çok baskı olur, yeteneği kısıtlı, ayrıca hırçın. Bu ligde Fenerbahçe'de görürsem üzüleceğim sayılı oyunculardan.
Barış Özbek nedir ya? Barış'a gelene kadar alınacak birsürü yerli,savaşan ortasaha oyuncusu var bu ligde. Almayalım,kalsın :)
Barış'tan daha iyi Gökay var baskı yapan. Saçma sapan bir transfer olur eğer alırsak. Gökay oynasın bundan sonra ki zaten oynamaya başladı çok iyi bir oyuncu olur. Hem daha modern futbola uyan bir oyuncu hem genç hemde çok iyi pres yapan bir oyuncu... Bu kadarda düşmesin büyük takımlar birbirlerinin işe yaramayan oyuncularını alarak...
Aynen.Gökay İravul gibi geleceği çok parlak bir genç kadroda dururken böyle bir hataya düşeceğimizi düşünmüyorum.
Andre Santos'un bu salı günü resmen gideceğini okudum bugün gazetede.O giderse yerine bir sol bek almak lazım.Taye Taiwo'yu alabilsek aslında o kadar güzel olur ki varya :)
Barış kalsın, ben Sabri'yi isterim. Ya Sabri olsun, ya Ayhan Akman... Madem bir halt yiyeceğiz, yarım yamalak olmasın, en acılısından olsun. :p
Aslında Barış çok yetenekli bir oyuncu.. Gelmesine itirazım olmaz, sevinirim.