Selamlar..
Printable View
Selamlar..
Offf öleyrim uykusuzluktan...
Emre yemek geçmi bitti ?ondan yorgunsun heralde
12yi geçiyordu eve geldiğimde yatmak 1i buldu sabahta erken kalkınca. :)
Hmmm kötü olmuş çalışan için uyku ve dinlenme önemli
kurumun şeysi madem haftaiçi yapıyorsun böyle birşey ertesi gün işe gelmeyelim yada öğleden sonra gelelim :n:
Her olaydan bir fırsat düşünüyoruz he :D
Merhaba :=)
aklın yolu bir Mustafa. :)
Merhaba Viila nasılsın D:
iyi Emre abi :D..Sen nasılsın (:
İyiyim bende ama uykusuz. :D
Emre burda vakit harcama şöyle kurumun ıssız biyerler bul orda az kestir bari :D
ya aslında varda soguk orası :zuhaha
Gülü seven dikenine katlanır abi giy montu üstüne bişe olmaz :D
:D.Köntör transferinin nosu kaçtı ya 7038 mi öle bişeydi Vdafone için :D.Bilen varmı (:
Evet 7038 Tolga
Tamamdır :)
Cep telefonu kullanmayın hem sağlığınıza zarar hem kesenize. Yaşasın jetonlu ankesörler. :)
:D:D 5000 SMS Davasına kullanıyorum bende :D..Yoksa öle telefonla pek işim olmuyor (:
sms falan yalan işler yahu :D
en güzeli benim gibi yapın telefonu satın parasını yiyin. :p sonra sen sağ ben selamet eskiden telefon mu varmış?
Ölede işte ne yapalım :D kullanıyoruz :)
Yaklaşık 3 senedir falan telefon kullanmıyorum kafam çok rahat. ;)
Emre sana katılıyorum boşuna duruyor yahu bu telefon elimde :D
Aynen bende ya :D.Sadece öle işte sms filan :D
bendede 4-5 yıllık bir telefon var hala onu kullanıyorum değişmeyede niyetim yok benle yaşlancak o :D
E250 kullanıyorum 2-3 senedir :D.Takoz gibi telefon dayananıklıymış.
Bu ne yahu bu Almanyada süper kupa yok mu ?
Bütün takımları dolandırdım süper kupa için müthiş kadrou kurdum kupa yok heralde :D
mesela kontörüm hiç bitmiyor :zuhaha
Güzel :D..Bende yeni pc aldım fm oynayamıyordum eski pcde şimdide fmden soğudum :D..hangi takımla kariyer açsam diye düşünüyom böle zevkli olabilecek :D
Ajax ile kariyer yapmadıysan kesin yap inanılmaz keyifli oluyor. Cidden oyuncu fabrikası gibi takım ilk sezon sonunda bütün oyuncuları satıyorsun alttan yenileri geliyor falan şahane :p