Newcastle maci kolay mactir yav.Yoksa Cristiano büyük maclarda hic iyi oynamaz.Ya da sansina atmistir o 2 golü. ;)
Printable View
Newcastle maci kolay mactir yav.Yoksa Cristiano büyük maclarda hic iyi oynamaz.Ya da sansina atmistir o 2 golü. ;)
Çok yazık Olmuş..Gencecik Çocuk...
Allah Düşmanıma vermesin..Çektiği acıyı düşünemiyorum...:(
Yani şu sakatlayan adamı taksimde sallandırsan yeridir.Euro 08'de Eduardo'yu seyretme zevkinden mahrum kalacaz,1 sene iyileşecek,toparlanacak..
Off..Valla Beşiktaşlı bir oyuncu sakatlanmış gibi üzüldüm..:(
Off çok kötü olmuş.Allah acil şifa verir umarım.Arsenal onu çok arayacaktır.Şampiyonlar Ligi'nde de zor bir deplasmana avantajsız gidiyorlar birde.
Manchester United’ın FIFA Dünya’nın en iyi oyuncusu ödülüne sahip olan futbolcusu Ronaldo, Şampiyonlar Ligi’ndeki Inter maçı öncesi savaş çığlıkları atmaya başladı.
İngiltere ve İtalya arasındaki futbol savaşı, 1934 yılının kasım ayında Highbury’de oynanan karşılaşma ile başlamıştı. İngiltere’nin 3-2 kazandığı maçta ayaklar kırılmış, kollar çatlamış ve oyuncular birbirlerine girmişlerdi.
Bu maçtan 75 yıl sonra, yine böyle bir maç bizi bekliyor. Geçtiğimiz sezon ülkelerinde şampiyon olan ve liglerinde bu sene lider durumda bulunan iki takım, Inter ve Manchester United, bu hafta arasında Şampiyonlar Ligi’nde karşı karşıya gelecekler.
Ölüm kalım maçı olarak görüyor
Bu dev maç öncesi UEFA’nın resmi internet sitesinde açıklamalarda bulunan Ronaldo, adeta savaş çığlıkları attı. Manchester United’ın Portekizli yıldızı, bu maçı ölüm kalım maçı olarak gördüğünü belirtti.
Ronaldo, açıklamalarında “Bundan sonar bütün maçlar önemli. Ya ölürsün ya öldürürsün. Kim kaybederse turnuvanın dışında kalacak. Biz kaybetmek istemiyoruz. Zor bi maç bizi bekliyor, ama biz daha iyi takımız, kendimiz gibi oynarsak kazanırız” dedi.
"Müziğiyle havaya giriyorsunuz"
Inter’in güçlü bir takım olduğunu ve onlara saygı duyduklarını belirten Ronanldo, Şampiyonlar Ligi’nde oynamakla ilgili de “Orada oynamak muhteşem bir duygu. Geçen sezon, Van der Sar Anelka’nın penaltısını kurtardığı sırada hissettiklerimi kelimelerle anlatmam mümkün değil. Sahaya çıkarken duyduğunuz Şampiyonlar Ligi müziğiyle havaya giriyorsunuz. Bu maçlardaki atmosfer diğer hiç bir maçta olmuyor” diyerek açıklamalarını sonlandırdı.
Inter ile Manchester United, salı günü saat 21:45’te Milano’da karşılaşacaklar.
Arsenal menajeri Arsene Wenger, düzenlediği basın toplantısında, takımının Roma’yı yenebilecek güçte olduğunu belirtti.
Arsene Wenger, salı günü Roma ile oynanacakları Şampiyonlar Ligi maçı öncesi düzenlediği basın toplanısında, bu maçı kazanarak çıkışa geçeceklerini düşündüğünü söyledi.
Fransız teknik adam, takımına güvendiğini belirttiği açıklamalarında, “Şampiyonlar Ligi’nin ne kadar zorlu olduğunu biliyoruz. O gün formda olup, yakaladığımız şansları değerlendirerek İngiltere takımlarının gücünü göstermek istiyoruz” dedi.
Roma’nın Juventus ve Inter kadar güçlü bir takım olduğunu belirten Arsenal patronu, başkent ekibinin bu iki takımı da yenebilecek güçte olduğunu söyledi.
Bu maçı kazanmak istediklerini belirten Wenger, sözlerine “Bu turu geçersek ilerleyen turlarda kadromuza bazı sakat oyuncularımız da katılacak ve daha güçlü bir hale geleceğiz. Ayrıca bu maçta alınacak pozitif bir sonuçla çıkışa geçeceğimizi ve güven kazanacağımızı düşünüyorum” diyerek son verdi.
2 golde Ronaldo'nun oyun içindeki zekasıyla atılan gollerdi.
Ayrıca Ronaldo'nun Rooney'e yaptığı asist harikaydı
Sonuçta Cristinano Ronaldo kanat oyuncusu olmasına rağmen 21 golle İngiltere Premier Ligin en çok gol atan oyuncusu.
Ve eleştrilere en iyi cevabı sahada veriyor!
Yahu bana cevap vermeden önce bi arastirin Cristiano Ronaldo hakkimdaki düsüncelerimi,cok uzakta degil bu konuda. :)
ironiydi sadece o laflarim ...
Cristiano Ronaldo Ingiltere liginin en iyi futbolcusu,Messiden sonra da Dünyanin en iyi 2.futbolcusudur bence. ;)
Gerçekten ölüm kalım maçı olacak minimum 180 dakikalık bir futbol şöleni izleyeceğiz.Umarım sonunda gülen taraf M.United olur.
ManUtd'nin fazla kasmasına gerek yok İtalya'da bile bitirir işi:)
Manutd Turu çok rahat geçicek bence
C.Ronaldo kesin robot bee...
Yazık olmuş yaa..
kimse kusura bakmasın ama ronaldo kaka gibi manchester düzeyinde bir takımı tek başına yıkmadan messi gibi real madrid e hat-tirick yapmadan çok extra bir oyuncu diyemem.özellikle en son italya maçında da gördük.ronaldo hiç bir şey yapamıyordu.ne hikmetse vasat ve sıradan takımlara karşı çok iyi oynuyor:confused:
Taylor'un yaptığı büyük adilik.Hareketi yaptıktan sonraki surat ifadesi hareketin kasıtlı olduğunu gösteriyor.Yazıklar olsun!!
Yazıktır, günahtır ya.2. resimi gördüm içim cız etti:(
Umarım bir mucize olur da daha erken döner sahalara.Allah acil şifalar versin...
Yazık olmuş EURO 08 de de izleyemeyeceğiz...
Fabregas'ın surat ifadesine bakarmısınız ?
Böyle adamları futboldan men edeceksin..
Çok yazık gerçekten ya daha gencecik ne umutlarla transfer oldu
Şu çok bahsettiğiniz 2. resmi görebileceğim bir site veya başlık var mı ? :)
Tamam gördüm. :)
Bu Taylor denen yaratık insan olamaz, yazıklar olsun "futbol oynuyorum" derse eğer..
Inter'e güveniyorum, inşallah ukala Ronaldo ve takım arkadaşlarını hayal kırıklığına uğratacaklar.
Tottenham aldı kupayı, Chelsea defansı sağolsun..
Tottenham sürprizi gerçekleştirdi ve kupayı aldı..
Chelsea'ye geçmiş olsun demek düşer bize :D
Daha iyisi bulunabilirdi.Kısa vadede günü kurtarmak böyle büyük bir klubün yapacağı iş değildi...