Harikulade...
Printable View
Harikulade...
beni tanımadan fazla iddialı bir yorum olmuş
bu adam 7 senedir futbol oynuyor olsa, yılda bir milyon dolar kazansa 7 milyon dolar eder. bu da çok büyük bi para değil. ki o kadar yoktur bile parası. zaten ben
tamamen göstermelik olduğunu düşünüyorum. o noktada da her ne kadar benle çelişse de şöyle bir yorum var sonuna kadar haklı arkadaş :):
İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona'da Arjantinli yıldız Lionel Messi kulüp adına yeni bir rekora imza atmaya hazırlanıyor.
15 Ağustos 2011 Pazartesi - 21:59
Sporx.com
La Liga ekiplerinden Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi, Süper Kupa'da en çok gol atan Barcelonalı futbolcu olan Hristo Stoichkov'un rekorunu egale etmeyi başardı.
Son oynanan Süper Kupa finali ilk maçında Real Madrid ile 2-2 berabere kalan Barcelona adına bir gole imza atan Lionel Messi böylece gol sayısını altıya yükselterek, Barça'nın eski golcüsü Bulgar Stoichkov ile gol sayılarını eşitlemiş oldu.
Süper Kupa finalinin 17 Ağustos'ta oynanacak ikinci ayağında da gol atmayı başarırsa Messi, Katalanların Süper Kupa tarihinde en çok gol atan ismi olmayı başaracak.
Lionel Messi'nin gol atmayı başardığı Süper Kupa maçları:
2009 Barcelona:3 - Athletic Bilbao:0 (2 gol)
2010 Barcelona:4 - Sevilla:0 (3 gol)
2011 Real Madrid:2 - Barcelona:2 (1 gol)
Hristo Stoichkov'un gol atmayı başardığı Süper Kupa maçları:
1992 Atletico Madrid:1 - Barcelona:2 (1 gol)
1993 Real Madrid:3 - Barcelona:1 (1 gol)
1994 Real Zaragoza:0 - Barcelona:2 (1 gol)
1994 Barcelona:4 - Real Zaragoza:5 (2 gol)
1996 Atletico Madrid:3 - Barcelona:1 (1 gol)
Galatasaray'ın eski futbolcularından Fernando Meira İspanya'nın yolunu tuttu.
İspanya La Liga takımlarından Real Zaragoza, Zenit St. Petersburg'dan Fernando Meira'yı kadrosuna kattı.
Real Zaragoza'nın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada; 33 yaşındaki Meira ile anlaşma sağlandığı duyuruldu. Bir dönem Galatasaray'da da oynayan savunma oyuncusunun Zaragoza'nın bu transfer döneminde yaptığı 8. transfer olduğu belirtildi.
Kariyerinin en parlak günlerini Alman temsilcisi Stuttgart'da geçiren Meira, 2009 yılında sürpriz bir şekilde Galatasaray'dan Zenit'e transfer olmuştu.
Sporx
Bu Adam Yaşıyormuydu Yahu :D
Futbolunun Son Demlerini Yaşıyor Hayırlı Olsun ( :
İngitlere Premier Lig ekiplerinden Arsenal forması giyen ve daha önce dört ayrı kulübe kiralanan Carlos Vela bu sezonu da Real Sociedad'da kiralık olarak geçirecek.
16 Ağustos 2011 Salı - 21:03
Sporx.com dış haberler
Premier Lig ekiplerinden Arsenal'in Meksikalı forveti Carlos Vela La Liga ekiplerinden Real Sociedad'a kiralandı.
Resmi siteden yapılan açıklamada 22 yaşındaki oyuncunun sağlık kontrolünden geçtiği ve gelecek sezonu İspanyol ekibinde geçireceği bildirildi.
Vela'nın yanı sıra Brezilyalı 21 yaşındaki defans oyuncusu Botelho'nun da bir başka İspanyol ekibi Rayo Vallecano'ya kiralandığı açıklandı.
Meksikalı forvet oyuncusu 2005 yılında Guadalajara'dan transfer edilmiş ve Celta Vigo, Salamanca, Osasuna ve West Bromwich'te kiralık olarak forme giymişti.
Vay Be Bir Zamanlar Wonderkitti Çok Şey Bekleniyordur Vela'dan Ama Ayman'ın İzinden Gidiyor :D
Sociedad için çok iyi transfer aynı şekilde Vela içinde.Ben Vela'nın iyi futbolcu oldğuna inanıyorum.Kendini gösterebilir bence.
Vela Aliadire'yi hatırlattı bana. O da sağa sola kiralanıp M'boroya yollanmıştı. Vela'nın önümüzdeki sezon Sunderland ve Birmingham'a gitmesi muhtemeldir bence.
Bendtner gibi bir kalası takımda tut her fırsatta forma ver , Carlos Vela gibi adamı gönder. Wenger de ilginç adam vesselam.
Dün akşam yazmadımmı ben Vela, Sociedad'a gidiyor diye. Galatasaray'lı birisine cevap vermiştim sanki. Bulamadım mesajımı :)
Sociedad çok geçç kaldı transfer için. İnter'den McDonald Mariga'yıda istiyorlar. Onuda alırlarsa güçlendirirler ortasahalarını ama hala forvete ihtiyaçları var sanki.
Biz de bekliyorduk ne zaman alacağız diye? :D Sanırım Holosko ile idare edecekler. Vela'nın Sociedad'dan daha iyi bir takımda oynayabileceğini düşünüyorum, o yüzden bu takıma gitmesine şaşırdım.
Fabregas direk 11 de oynamaz bence. Rotasyon oLarak kuLLanırLar. Kimi zaman iLeri de ViLLa-İniesta-Messi varken orta sahada İniesta yerine oynar, kimi zaman Xavi yi dinLendirir feLan. GeLecek yıLLardan itibaren direk Xavi den o pas rotasyonunu yöneten oyuncu roLünü aLır. 3 yıL sonra orta sahaLarı Thiago-Busquets-Fabregas oLur ve biz aynı pas pas pas futboLunu izLemeye devam ederiz.
sociedad bu sene kesin düşer.
Vela yamulumuyorsam bir ara Osasuna'da kiralık oynamıştı, fena değildi de ama bu sefer çuvallayacağını düşünüyorum
anladık adam meksikalı da habire ispanyaya kiralamayın yahu :D
Messi bir gol daha atarsa rekor kıracak yap başlığı yahu.Tam Sporx tarzı bir haber işte.Çocuk kandıryorlar sanki.
Messi bir gol daha atarsa İstanbul 10 dakika önce iftar yapacak sanki öyle gerilim yaratmış başlık. Adamın kırmadığı rekor kalmadı , bayat haber statüsüne girmeye başladı benim gözümde valla.
barça barça baaaarça !
İlk maçta Valdez'in müdahalesine karşın verilmeyen bir penaltı, Khedira'nın uçan tekmesine karşın %1.000 çıkması gerekirken çıkmayan bir kırmızı kart vardı.Hakem maçın sonucuna direkt olarak etki etti.Real Madrid çok sert oynadı ve hakemde buna müsamaha gösterdi.Özellikle Marcelo ve Pepe gereksiz ve sert fauller yaptılar.Özellikle Pepe futbolcu olmayı hak etmeyen ve karakteri zayıf bir insan bana göre.
Mourinho'ya sempati duyan biriyim.Birde ilk maçta anlam veremediğim hakemin verdiği her faulde kendi kendine triplere girmesi oldu.Yani pozisyon resmen faul, arkasını dönüyo itirazlar falan yedek klübesinde.Yahu sen koskoca Mourinho'sun, uğraşma böyle işlerle yakışmıyor.
Maçın hakkı kesinlikle Real'indi.Gerçekten çok etkili futbol oynamışlardı.Barça şansınında yardımıyla avantajlı bir skorla döndü.İlk maça nazaran ideale yakın kadrosuyla başlayıp, ev sahibi olmanın da avantajıyla Barça'yı kupaya daha yakın olan taraf olarak görüyorum.Ama Real ilk maçtaki gibi mücadele ederse Camp Nou'dan çıkmayı başarabilir.
[YOUTUBE="9XDQo0oZIVM"]Barça[/YOUTUBE]
barça kesin kazanacak bence.
Ortada maç .Barça'nın sezona çokda hazır olmadığını gördük Bernabeu'da .Herşeye gebe bir maç .Kalibimiz Real'den yana ama :) .
Kanal d de şifre girdimiya uydudan izleyenler için
İnşallah bu maçtada şifreye girmezler. Dün de CNNTürk girmedi Arsenal maçında şifreye. Valla güzel gidiyor her şey, bütün sezon böyle gitmesi dileğiyle :D
17 Ağustos 2011 14:34 | NTV Spor ve Ajanslar
İspanya Futbolcular Derneği ile Profesyonel Futbol Ligi arasındaki toplantıdan anlaşma çıkmayınca bu hafta La Liga maçlarının oynaması tehlikeye girdi.
http://media1.ntvspor.net/C/I/177/la...qpor_MIW0M.jpg
İspanya Futbolcular Derneği (AFE) ile Profesyonel Futbol Ligi (LFP) arasında yapılan toplantıda taraflar arasında anlaşma sağlanamadığı için, La Liga'nın bu haftasonu başlamayacağı belirtildi.
AFE ile LFP arasında bugün yapılan toplantı sonrasında basına kısa açıklama yapan LFP Başkanı Jose Luis Astiazaran, "Anlaşma yok. AFE bu hafta için grev kararını sürdürüyor. Cuma günü tekrardan görüşeceğiz ve gerekirse tüm haftasonu da görüşmeler devam edecek" dedi.
Taraflar arasındaki anlaşmazlıkların temelinde, ekonomik sıkıntıda olan ve yasal yardım alan 7 kulübün, futbolcularına olan toplamda 58 milyon eurodan fazla borcun ödenememesi konusu yer alıyor. AFE, yasal yardım alan ekonomik krizdeki kulüplerin futbolcularına ayrılan sezon başına 10 milyon euroluk fonun az olduğunu savunurken, maaşlarını alamayan futbolcular için oluşturulan bu fonun yükseltilmesini talep ediyor.
İker Casillas, Carles Puyol, Capdevilla, Xavi gibi AFE'ye kayıtlı birçok İspanyol futbolcu da zor durumda olan meslektaşlarına dayanışma göstererek, greve gidilmesine tam destek veriyor.
AFE ve LFP arasında geçtiğimiz çarşamba günü yapılması öngörülen bir toplantıya LFP'nin katılmamasından dolayı taraflar arasında bir gerginlik yaşanmıştı. Bu ortamda girilen bugünkü toplantıda da sonuç alınmayınca mevcut durumda La Liga'nın önünde iki opsiyon bulunduğu belirtiliyor. 20 Ağustos'ta başlanması öngörülen ancak grevden dolayı başlayamayacak olan İspanya 1. ve 2. liglerinin ya tamamen 1 hafta geç başlatılması ya da gelecek hafta 2. haftadan başlanıp, oynanmayan 1. haftanın sezon içerisindeki uygun bir zamanda yapılması gerekiyor.
Barça kötü Real iyiyken sonucu gördük, Real için herşey iyi olmayacak bu sefer.. mes que une club BARÇA
Real Madrid geçen maçtaki gibi oynarsa barçanın şansının %10'u olsa fark atar
barça yine barçalayacak:D
reale türk kanı lazımbarçayı yenmek için onlar da sakat