resmi açıklama yok daha bu sadece sigames forumlarından birinin tahmini.. :D
1 ay önce olsa merak ederdim acaba bilgisayarım kaldırıcak mı diye ama artık bi sorunum yok :D
Printable View
Valla tahminde olsa bayağı ayrıntılı bir tahmin. Bunlara yakın olabilir herhalde.
AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 6000+
4 GB Ram
512 MB 256 bit Palit Ge Force 8800 GT Ekran kartı
Bekliyoruzz :D
Arkadaşlar Crysis'ı High'da 8aa'da rahatlıkla oynuyorsunuz ve utanmadan sistem yazıp bu pc Fm 09'u açarmı diyorsunuz.Yapmayın lütfen ya.
Bir konu açılıp sistem gereksinimleri hakkında bilgi verilse bu saçma muhabbetten kurtulmuş olmaz mıyız sayın yöneticiler :)
Bence pek fazla bi gelişme olmamış 3D den başka basın toplantısı diyoruz basın toplantısından 1 ay zevkimizi alıcaz hep aynı sorular gelicek.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bide minimum ram özellikleri diyor 512 mb ram örnek açılan lige bakıyomuş.ben battım o zaman acil 1 gb ram taktırcam 1.5 gb olsun 512 benimki.Benim özellikler minumuma giriyor ama en fazla ram giriyor herhalde diğerleri sölediklerinden iyi.Ram taktırsam sorun hallolur teşekkürler:)
Türkçe yama ne zaman çıkıcak acaba turksportal bizi elinden geldigi kadar çabuk kavuşturmanı istiyoruz ve hatta şimdiden teşekkür ediyorum
Şimdi siz daha oyun çıkmadı diyceksiniz ne aclele diyceksiniz beyler ama türkçe olmayınca sarmıyo oyun hele bide 2009 da medyayla daha çok içli dışlı olucagımız için tam zevk almak için türkçe yama çok önemli bence
Yazmak marifetse buyrun.:D
2 GB DDR2 Ram
İntel Core 2 Duo 2.40 GHZ İşlemci
NVIDIA GeForce 8500 GT Ekran Kartı
Sen beni işlemciden ben seni ekran kartından geçiyorum onun dışında modeller bile aynı :)
İkimizinki de birbirine ne kadar benziyormuş havası yaratmaya çalıştım :D
Maçların artık 3D oynanacak olmasından ziyade aklımdaki şey acaba bunu yeterince iyi aktarabileceklermiydi. Resimler biraz olsun merakımı giderse de yeterli olmadı biraz araştırdıktan sonra aşağıdaki video'yu buldum açıkçası beni tatmin etmedi. buyrun video:
http://80.244.189.116/videos/fm0943.wmv
bunun henüz %50 si olduğunu düşünürsek umarım güzel bir şeylerle karşılaşabiliriz maç motorunda hatalardan uzak bir 3D sunabilirler umarım bize.
Video ve resimlere göre bence çok hoş olmuş. 3d olmasına sevindim. :)
İşi sidik yarışına mı çevirdiniz arkadaşlar?
Bu mesajdan sonra sistemim şu oynanır mı, kasar mı, kaç lig açılır falan yazılan bütün mesajlar silinecek, ısrar edenlere uyarı sistemi kullanılacaktır.
Bilgilerinize.
Öyle diyorsun da.. Tony Sylva Trabzonla anlaştıktan sonra haftalarca bonservis sorunu çözülemedi. Hatta Sylva ile 'bonservis sorununu kendisi çözmesi' karşılığında anlaşmışlardı en son, şimdi sorun çözüldü o ayrı. Ayrıca Zafer Yelen Trabzon'a geldikten sonra kulübü, bonservis konusunda anlaşamadığından dolayı oyuncuyu geri çağırdı. Yani bu iki oyuncunun olayında da, önce oyuncuyla anlaşıldı, sonra kulüple görüşmeler yapıldı.
Ya biz yanlış biliyoruz (kulüple anlaşmadan oyuncuyla görüşemezsin olayını) ya da bu tür 'oyuncuyla anlaşıldı, bonservis konusunda kulüple görüşmeler sürüyor' türündeki olaylarda kulüpler "önce bir oyuncuyla anlaşalım, sonra sizle bonservis konusunda görüşürüz" deyip kulüpten izin istiyorlar.
İkisinden biri.
Benim 3d olmasın derken kastım Fifa gibi olmaması içindi. Ama güzel bir 3d çalışması geliyor gibi. Elle müdaheleler nasıl olacak acaba, merak ediyorum.
Gerçekten 3d güzel...
Video dan anlaşılıyorki yeni maç motorunda baya paslı oyun olacak :) Hep tek paslarla ilerliyorlar . Gol videosu olsa güzel olurdu :)
bence 3d olayı çok güzel olmuş.cm 5 yada cm 6 gibi oyunların oyuncuları bowling labutu gibiydi bu güzel olmuş.en büyük dileğimde oyun da hatalrın hiç yok denecek seviyede piyasaya sürülmesi...
Konu harici mesajları sildim konu hakkındaki görüşlerinizi paylaşmaya devam edebilirsiniz.
En çok transfer sistemini merak ediyorum. Sıfırdan yazdıklarına göre köklü değişiklikler içericek.Oyuncu transfer etmek daha zor olacak gibi görünüyor.
-- 3D de oyuncuların kilosu,saç rengi,boyu ve deri rengi dikkate alınıyormuş.
-- 3D de statlardaki tek özellik boyutu.Seyirci vs.. olmuyacakmış.
-- Tema aynı kalacakmış.Üzerinde çok az oynamalar olmuş.
-- Nike'in bir desteği varmış.
ve..''' Söylediklerinize dikkat edin basın unutmaz '' diyor Miles Jacobson.
Ne Zamn CIkıo Piyasaya :?
14 Ekimde piyasada, tabi demosunu daha önce oynayabileceksiniz, üzgünüm ama bu yarım sezonla kısıtlı kalacak. Tadı damağınızda kalacakken yeni oyun aldığınızda demoda kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.
Bu arada FM 2009 un özellikleri hakkında açtığınız konularda "Trial day"i es geçmişsiniz, ona da yorum yapsaydık.:)