Turgay'ı hiç beğenmiyorum. Bence bırakın Lazio'yu Bursaspor'da oynayacak seviyede bir oyuncu degil.
Printable View
Turgay'ı hiç beğenmiyorum. Bence bırakın Lazio'yu Bursaspor'da oynayacak seviyede bir oyuncu degil.
Ertuğrul Sağlam'ın izin verceğini düşünmüyorum Favori oyuncularından. Zaten Bursa'nında gol yollarında sıkıntısı var. Çok zor birşey...
Bursaspor, orta sahaya aradığı alternatifi Polonya'da buldu. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın, yardımcısı Mutlu Topçu'ya iki kez izlettiği ve alınması için rapor verdiği Kamil Grosicki'nin transferi için yeşil beyazlı yönetim de harekete geçti.
İnsua ve Hüseyin Çimşir'in sakatlıkları, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ı orta sahaya alternatif arayışına soktu. Başarılı çalıştırıcı, yardımcısı Mutlu Topçu'yu Polonya'ya göndererek, Jagiellonia Bialystok takımında forma giyen 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Kamil Grosicki'yi izlemeye aldırdı. Topçu, 29 Temmuz'da Jagiellonia takımının UEFA Avrupa liginde Aris ve en son da pazar günü Slask Wroclaw ile oynadığı maçlarda genç oyuncuyu izlediği öğrenildi. Mutlu Topçu'nun, Sağlam'a Kamil Grosicki ile ilgili olumlu rapor verdiği, Sağlam'ın ise yönetime genç futbolcunun kulübüyle görüşmelere başlanmasının istediği öğrenildi.
SÖZLEŞMESİ SÜRÜYOR
2012 yılına kadar Jagiellonia Bialystok kulübüyle sözleşmesi devam eden ve 3 kez Polonya milli takım forması giyen genç orta saha oyuncusu için Bursaspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan'ın önümüzdeki günlerde genç oyuncunun kulübüyle görüşmek için Polonya'ya gideceği öğrenildi.
POLONYA BASINI DA YAZDI
Öte yandan Grosicki'nin Bursaspor tarafından izlendiğini Polonya spor siteleri de duyurdu. Yapılan haberlerde yardımcı antrenör Mutlu Topçu'nun, genç oyuncuyu izlemeye aldığı yazıldı. sports.pl isimli internet sitesinde yapılan haberde 'Türkiye'nin mevcut şampiyonu Bursaspor'da Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın elçileri Kamil Grosicki'yi maçta izledi' ifadelerine yer verildi.
Milliyet
Fink Bursa'ya cuk diye oturur. Bence Fink'i almak için uğraşmalılar.
bursaspor olivier kapo ile anlaşmış.
Oliver Kapo bundan yaklaşık 10 yıl önce yıldız olacak denilen bir adamdı :D
Bursanın forvet alacağını pek sanmıyorum ama bir önlibero lazım gibi
Bursa forvet almaz artık.
Sercan,Turgay ve Nunez yeterli. Ön libero kesinlikle lazım ama.
Steinert , Nunez devre arası gider bence.
Nunez kalır :D iyi oyuncu ben beğendim..
diğer eleman çok şans bulamaz..
Şimdi İsmail Odabaşı da oynamaz, Eren de...
Uğur İnceman, Bursaspor'a gelebilirmiş. . .
Uğur İnceman çok yararlı olmayabilir Bursa'ya. Olabilse Fink süper olurdu..
Hüseyin'in yokluğunda Kirita'ya kalıyordu o bölge :) çok güzel oldu bu transfer. Hem yaşı genç, hem hedefleri olan bir oyuncu, ayrıca Ergiç'in yerinde de oynayabilir bence fırsat verilirse, uzaktan şutları etkili, hızlı bir oyuncuya benziyor. Hayırlı olsun hepimize :)
İlk defa duydum bu oyuncunun adını.Sanırım Bursaspor bu mevkide bir eksiklik çekiyordu Hüseyin'in yokluğunda.
İyi oldu iyi. O mevkiye bir oyuncu şarttı . . .
FM'de bu yıl çok kaliteli bir oyuncuydu , Bursaspora muhakkak ki yararı olacaktır .
Bursaspor Svenson'u alarak o bölgedeki eksiğini kapadı. İyi Transfer...
Yahu bırakın yeni transferi falan, yine elde kaldı bu Sercan - Volkan - Ozan üçlüsü. Ne yapacağız biz arkadaş. Halbuki arkadaşlar çok eminlerdi önce Ozan'ı almıştı Beşiktaş ardından Sercan'ı alıyordu. Tüh yine olmadı . . .
Quaresma, Guti, Niang, Misimovic gibi adamLarı aLmaktan onLara zaman ayıramadık. OnLara da geLir sıra.